avans mare
![]() ![]() ![]() |
avans mare
bogdan79abc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 20 November 03 From: pitesti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Reglajul avansului este realizat automat "on-line", nu ramane cu setari de la inceput.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan79abc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 20 November 03 From: pitesti ![]() |
avansul mare e legat 100% de benzina? Pt ca toti prietenii mei baga de la petrom si omv si totul e ok
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
daca se auzea un fasait clar si de abia apoi se tura ai cel mai probabil o neetanseitate la motor sau injectoaele infundate ...
Mergi si fa-ti o verificare a injectoarelor mai intai . Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Repede cu injectoarele...nu mai vorbiti mai prostii daca nu ati avut de-a-face cu asa ceva.Fasaitul ala vine din alta parte...INJECTOARELE NU FASAIE NICI DACA NU LE PUI O_RING_urile....CLAR.
1-Poate sa fie de la corpul clapeta care nu mai sta cum trebuie in motor....are o buza mica(,) care intra in motor...SOLUTIA...dai jos capacul de la filtrul de aer cu tot cu filtru pana ramane corpul clapeta...il repozitionezi corect(are niste santuri) si apoi la suruburile care prind cutia filtrului de aer pui cate 2 saibe si apoi srangi bine suruburile si te uiti cu atentie sa nu se fi dizlocat din nou corpul clapeta. 2-scoti corpul clapeta si strangi energic motorasul pas cu pas9are 2 suruburi in stea)Pe la ala treagae mult aer fals si fasaie. |
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Numaru unu n-are cum sa fie. Am patit eu asa si crede-ma, masina era de necondus. Se accelera singura, nu mai aveam servo etc (facea un fel de bypass la clapeta).
Poate al 2 lea motiv sa fie. Si a mea face la fel, cind apas accelratia brusc intii face un fiss, sta o "idee" si dupa aia o ia. Asta s-a intimplat imediat dupa ce am curatat motorasul de relanti. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:14 |