Filmare Logan, Logan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmare Logan, Logan
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Deci zambetul e bestial!!! Aici ai nota 10!
![]() Mai vrem, mai vrem!!!! ![]() This post has been edited by OVIDIUS: 10 Mar 2008, 15:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Eu cred că-i milițian tipu'! Că n-are antiradar.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Antiradar n-are, doar detector
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
mah... tu esti genul care calca acceleratia atunci cand vede ca este depasit..recunoaste... am vazut ca tine sute...
|
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps nu imi place viteza nu sunt "reisar" mai bine ajung mai tarziu decat sa numai ajung. Pps vrei senzatie majora ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 10 Mar 2008, 18:49 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
a8-ul e limitat la 250..ca toate masinile( bineinteles in afara de ferrari si altele de genul asta)
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
limitarea aia se mai si scoate
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
nea asta cu care am fost eu nu prea e sanatos
![]() ![]() ps stiu ca majoritatea masinilor puternice sunt limitate la 250 au pactu ala cu ecologisti ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 10 Mar 2008, 19:45 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici un zambet?...macar mic mic?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FotoGabi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Uite ma si zambetul !
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Gabi, camasa din ultimul clip, de unde ai cumparat-o? Ca vreau si eu una la fel.
Ce nu inteleg e, de ce te duceai cu asa viteza catre celebra localitate croata? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FotoGabi |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Mar 2008, 21:52) Gabi, camasa din ultimul clip, de unde ai cumparat-o? Ca vreau si eu una la fel. Ce nu inteleg e, de ce te duceai cu asa viteza catre celebra localitate croata? ![]() Camasa este de piele si asa imi trebuie daca mi-am luat Logan fara AC!Ma intorceam din P... si fugeam repede repede sa nu-mi intre P...(localitatea) in c..! ![]() 10 Mar 2008, 21:57: This post has been edited by FotoGabi: 10 Mar 2008, 21:57 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Faptul ca ti-ai luat logan fara AC are si parti bune si parti rele.
Parti bune: Daca avea AC, il filmai si p-ala. Ne ucideai definitiv. Ti-am vazut si noi camasa. Ne mai punem la curent cu trendu'. Nu mai sarea de 150km/h, deci nu mai avea rost postarea. Parti rele: In plin august, la 180km/h, trebuie sa scoti capul pe geam, sa iei o gura de aer. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() De ce nu te duci tu pe un circuit sa 'te dai' cu Loganul asa cum trebuie? |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(FotoGabi @ 10 Mar 2008, 21:56) si fugeam repede repede sa nu-mi intre P...(localitatea) in c..! ![]() Da' cu (localitatea) ai vorbit? Era de acord sa faca asta? Ar mai fi un scenariu. Din cauza c-a intrat (localitatea) pe unde nu-i fierbea oala, ai tu zambetu' fortat. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Davala23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
Genial!! Am ras intr-una!Ce zambet misto.ro
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
FotoGabi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
... pe autobahn.
PS: misto ranjetu', ai putea sa devii fotomodel dentar... O sa-ti vad poza in cabinet la stomatolog... ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 10 Mar 2008, 23:19 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ce raspuns
![]() Pentru ca pe Autobahn mai sunt si oameni care vor sa ajunga acasa intregi, ptr ca nu ai curbe ca pe circuit. Orice babuin stie sa apese pe acceleratie si sa tina volanul drept; totul se complica atunci cand mai trebuie sa invarti si covrigul ala. Singurul lucru amuzant e zambetul ala care nu poate fi cumparat nici cu Master Card, in rest... |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
FotoGabi |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
QUOTE(FotoGabi @ 10 Mar 2008, 11:12) Deja au trecut 17 ani de cand am carnet, si stiu unde se poate merge cu viteza fara probleme,nu ca unii prin Romania ![]() Tocmai ce voiam sa iti iau apararea cand am dat peste clipul unde depaseai foarte vesel o dacie cu 160. Acum nu mai inteleg, .. tu faci antrenamente in Germania sa iti arati muschii aici ? (sau povestea cu unii prin Romania era ptr scos ochii) .. dar lasa nu trebuie sa raspunzi, videoclipurile spun totul despre tine |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
of....
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Taticule,esti demential cu zambetu
![]() Mai zambeste-ne cu niste filmulete...eventual de la plaja...sa vedem si noi ceva pipote croate ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Initial am vrut sa inchid topicul dar vad ca se amuza multi pe aici asa ca-l mai las. O rugaminte va rog, fara insulte si fara comentarii prea off-topic.
Apropo, eu nu ii iau apararea lui FotoGabi, nu inteleg de ce lumea pune astfel de clipuri pe net, DAR, omul mergea pe autostrada (cel putin in primul clip, n-am mai urmarit altele) cu 170, drept, multe benzi, nu e limita de viteza. Care e problema ? Ca e Logan si nu e A8, ok, dar mai lasati-l putin, daca nici pe autobahn nu are voie, atunci unde ? 170 nu e cine stie ce viteza. Sunt altii care merg mult, mult mai repede pe drumuri care nici nu se compara cu o autostrada (gen DN1, DN2, etc..). |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
problema e in clipul ala de pe drumul dintre Sebes si Sibiu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ah, precum am spus, nu am urmarit alt clip. Parca se lauda ca nu-i da pe unde nu se poate...
Eh, atunci imi retrag cuvintele... P.S. = ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:59 |