toba, are cineva idee?
![]() ![]() ![]() |
toba, are cineva idee?
clynico |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
- B-78-cws
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
In jurul la 150 ron.
Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic,puteai intreba la "Preturi piese SLZ". This post has been edited by cristio_79: 30 Apr 2008, 14:55 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
clynico |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 April 08 ![]() |
mersi mult si scuze
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
- B-78-cws
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Hmm...este cam mult 150 RON.
Eu am luat-o cu 95 RON, plus 2 coliere, aprox. 100 RON. E scumpa viata pe litoral cristio_79.... la Mioveni este mai ieftin.. ![]() |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am dat un pret orientativ,in functie de producator,de calitate,de magazinul unde se gaseste.Eu am si acum evacuarea originala,am pus un petic pe toba mica acum un an si jumatate inainte de ITP.
Cred si eu ca la sursa este mai ieftin.Pana ajung piesele la Constanta,isi mai pun smecherii cateva adaosuri. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Detenta originala pe care am schimbat-o nu era gaurita la exterior, in schimb inauntru era praf facuta, avea 5 ani, ce puteam sa-i mai cer?
Clynico - ca sugestie, incearca sa nu-ti iei tobe facute la Iasi, chiar daca-s mai ieftine un pic; sunt considerabil mai slabe calitativ decat celelalte. This post has been edited by ador13: 3 May 2008, 18:00 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
si la mine s-a desprins tubulatura de intermediara. nu sufla rau dar nu scap de ITP. O carpesc saptamana viitoare si ma pregatesc de o linie noua din inox. Finala , nu e ruginita dar sitele sunt praf. Mie mi-au cerut pe tot traseul in service Dacia intre 4-5 milioane. la banii astia nu se merita ca peste 2 ani iar iti cad.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(iulian222x @ 3 May 2008, 19:25) si la mine s-a desprins tubulatura de intermediara. nu sufla rau dar nu scap de ITP. O carpesc saptamana viitoare si ma pregatesc de o linie noua din inox. Finala , nu e ruginita dar sitele sunt praf. Mie mi-au cerut pe tot traseul in service Dacia intre 4-5 milioane. la banii astia nu se merita ca peste 2 ani iar iti cad. asa mult? chiar nu merita. mai pui ceva bani si montezi borla. si scapi si de rezonanta de la 2000 rot/min. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
asa mi-a spus cel de la receptie. am retinut doar pretul intermediarei 120 ron, mai e finala, manopera , receptia masinii + ce mai baga ei pe factura in 4 mil tot iese.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Nu te du la service dacia ca nu are rost, te fura de bani in plus pe degeaba. mai bine mergi la alt service, cel mai bine unu specializat pe esapamente, si iti iau jumatate din cat iti cer maimutele de acolo.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Un pret la tot traseul pe 45 mm Borla Inox este aprox 750 ron cu montaj inclus . La traseul pe 50 mm Borla Inox Sport pretul este de aprox 800 ron .
Pe componente , intermediara este 285 ron , finala 340 ron , manopera pentru tot traseul este 50 ron . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
NKVD |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 13 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 6 May 2008, 14:14) Un pret la tot traseul pe 45 mm Borla Inox este aprox 750 ron cu montaj inclus . La traseul pe 50 mm Borla Inox Sport pretul este de aprox 800 ron . Pe componente , intermediara este 285 ron , finala 340 ron , manopera pentru tot traseul este 50 ron . sal...scuze ca ma bag...unde gasesc si eu borla de inox? La magazin piese dacia a spus ala de acolo ca nu a auzit de asa ceva !!!! |
--------------------
dacia
solenza
2005
- b.zz.xxx
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(NKVD @ 7 May 2008, 18:44) sal...scuze ca ma bag...unde gasesc si eu borla de inox? La magazin piese dacia a spus ala de acolo ca nu a auzit de asa ceva !!!! in comuna voluntari, sau ma rog-orasul voluntari. in prelungirea soselei andronache. dupa ce treci calea ferata la cca 1,5 km pe stanga scrie mare pilot.vezi pe site-ul borla.ro. traseul de 45 este fix 703 lei cu montaj. merita. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 02:52 |