Unde lucrăm - topic analog celui de pe reno.ro, Ajutor colegial în caz de nevoie!
![]() ![]() ![]() |
Unde lucrăm - topic analog celui de pe reno.ro, Ajutor colegial în caz de nevoie!
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mda.. asta intra in categoria asa intrebare asa raspuns probabil..
ma rog.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
care vrea romtelecom,dolce sau clicknet sa ma contacteze
![]() trimit meseriasii pe voi ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Administrez, nu din punct de vedere legal, organizatoric vorbind, o firma de constructii civile si industriale. Cochetam cu ideea de a face strazi...
Acum, am descoperit ca e marfa cu buldo-escavatorul... Care aveti gropi de facut... Da sa stati la distanta:D Attached thumbnail(s) poza.jpg ( Size: 643.07k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu ma distrez copios ici si colo pe mare. Momentan, colo!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
koldun |
![]()
|
tonicelli are cel mai tere job posiblil!!
![]() ![]() PS: Apropo de topicul asta: [attachmentid=1627440167] This post has been edited by koldun: 22 Mar 2008, 11:25 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
off: koldun super avatar ce ai
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tractari auto
![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
injineriu software; ma ocup cu dezvoltarea, administrarea si mentenanta unei aplicatii web pentru HR
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mhmm.. doar atat?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@AIX: asta e proiectul in care sunt implicat, altu' n-am deocamdata
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
care eshti programator (junior sau senior) si ai chef sa lucrezi? da-ti pm.. cica se fac angajari la noi...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
e a fara caciula (neprotejat adica) adica dati-mi pm nu sa-si dea singur, ca nu-i masochist....
|
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Greieras atunci ce cauta linioara aia nefericita acolo
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Electronist - service gsm autorizat.
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
gavrilabizau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 January 08 From: SACEL, jud.Maramures ![]() |
inginer constructor
|
--------------------
dacia logan
1.4 MPI
2006/laureate
- MM-06-BMN
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
operator calculator la cabinet medical....viitor programator
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
La fel ca ady85btz doar ca eu pe langa RTC mai colaborez din cand in cand si cu un alt mare furnizor DTH nu spui cine......(pp ca ady are firma lui)
P.S. Am uitat sa precizez ca actionez in nordul Moldovei ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Inginer proiectant
![]() This post has been edited by Minel: 25 Mar 2008, 08:17 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din aprilie o sa fiu consilier credite microintreprinderi, asa ca daca aveti nevoie ma puteti contacta
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(lulu-gl @ 24 Mar 2008, 17:31) Ridicați mâinile-n aer și conjugați cu mine: noi dăm, voi dați... și nu noi dă-m, voi da-ți... ![]() EDIT: la cererea expresă a publicului, precizez că problema nu o constituie scrierea lui dați-mi, ci exprimarea da-ți mesaj. This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Mar 2008, 14:23 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Daca tot e topicul asta hai sa completati si cu tipul de salariu
![]() Tipurile de salarii: Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile Eu cred ca il am pe cel ateu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Inginer chimist / proiectare instalatii.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Agent comercial - cel mai prost job al meu ever ! Si am avut multe ... (joburi)
Tipul de salariu al meu nu se regaseste in lista de mai sus. Este un fel de hibrid. Sa va explic. Indiferent de locul de munca, cand luam salariul mereu imi dadeau lacrimile. Era normal, venea o data pe luna si tinea 2 zile. Nu ma ajuta la nimic, ma facea doar sa sufar dar nu pot trai fara el. Incep sa ma indoiesc de existenta lui pentru ca, desi nu stiu cand o sa apara si nici cat o sa tina, mereu face cateva miscari si dispare. Intotdeauna imi taie pofta si ma dezamageste. Deci ... ce nume sa ii dam ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:59 |