[VIDEO] Dacia Sandero, Dacia Sandero
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Dacia Sandero, Dacia Sandero
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parca mergeau totusi niste roti mai mari nu? In rest arata bine... pe negru si echipare de top.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nasola sigla. in rest arata ok
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce urata e din fata. Naspaa... Arata mai bine renault sandero din fata.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
interiorul nu il arata, sunt extrem de curios cum se prezinta bordul
preconizez in cazul in care arata bine o sa apara la sectiunea bursa in cel mai scurt timp anunturi de genul, montez ceasuri sandero pe logan ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
sunt poze la greu cu interiorul pe forumul dedicat...și bordul se prezintă ...bine
|
--------------------
.
.
.
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
Capacul de protectie al busonului de benzina se incadreaza cam rau in forma masinii asa cum e amplasat si nu-mi prea place forma ferestrelor usilor din spate.
Nota 2 pentru emblema,nu dovedeste decat este o marca FARA PERSONALITATE in primul rand iar in al doilea prost...teribil de prost inspirata.Marcile de prestigiu nu-si schimba emblema deci rusineeeeeee.! |
--------------------
-
-
--
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.691 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 4 Mar 2008, 19:33) preconizez in cazul in care arata bine o sa apara la sectiunea bursa in cel mai scurt timp anunturi de genul, montez ceasuri sandero pe logan TdB-uri sunt deja montate pe unele masini de cateva luni ...![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
mie imi place noua dacia!cat decat...
si ca sa nu fac alt topic:http://www.dacia-sandero.com/ro/ |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Toate ca toate, dar la anul Dacia ce mai scoate, la urmatorul salon de la Geneva?
Cum ziceam, valizele Dacia, setul de tacamuri Dacia! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.691 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca nu aparea Loganul, reno-ul tau se devaloriza si mai mult. Vanzarile Loganului au ridicat reno-ul din rahat.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce-mi pasa mie de devalorizarea renoului? In fine!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
QUOTE(SebyAvrig @ 4 Mar 2008, 20:28) http://www.daciagroup.com/ mai gasiti si aici cate ceva... va salut ![]() P.S. prima impresie? ca in reclama de la fiat albea: "nice" ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
eu zic ca-i bine sa avem o gama mai larga. si arata bine masina...cel putin la TV. in realitate nu stiu cum o fi.. oricum, una peste alta daca nu veneau francezii astia pe la noi prin Romanica, faceam si acum aceiasi vajnica dacia 1310...probabil cu alte faruri...
4 Mar 2008, 21:25: PS: arata mai bine decat CLIO ![]() This post has been edited by renaultforever: 4 Mar 2008, 21:25 |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Arata mai bine decat Clio, dar ... tot nu imi place.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie chiar îmi place.
![]() Bravo Dacia! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE Marcile de prestigiu nu-si schimba emblema deci rusineeeeeee.! asta crezi tu ia uite aici http://www.renaultoloog.nl/logo's%20&%...ijl-english.htm sau aici http://www.cgavriliu.com/blog/wp-content/u...-fiat-logos.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mai frumos symbolul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
arata bine masinuta, pacat ca sigla arata ca un deschizator de sticle de bere... dar poate ca nu observam noi esenta...
la mai mare! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Orion |
![]()
|
![]() Conducator de Kangoo Group: Members Posts: 5 Joined: 6 March 08 From: Craiova ![]() |
Parerea mea ca arata mai bine decat LOGAN. Daca avea rotile ceva mai mari era si mai bine.
Ce nu imi place deloc: olinzile laterale si usa spate: prea e decupat ciudat geamul. La general insa este OK. Exterior superior Loganului. Sau asa pare. Sa speram ca materialele folosite la interior sunt mai bune calitativ. This post has been edited by Orion: 10 Mar 2008, 20:53 |
--------------------
Renault
Kangoo
2005 - KC/KCE7 - MOTORINA
- B-47-WBJ
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 08:14 |