Renault Clio sau Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio sau Dacia Solenza
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
am fost si eu intr-o dilema asemanatoare dar am ramas la solenza la vremea respectiva...am mers si cu clio benzin si diesel si solenza inainte sa imi cumpar masina... la solenza am schimbat distributia cu 270 ron de ex... am auzi la altii cu clio ca ii ruineaza de fiecare data cand ajung la service.. ca si consum asta vara de exemplu am facut nisipurile de aur cu 5.5l/100km//.... in oras intr-adevar creste, dar daca mergi economic poti sa ramai sub 9.. daca schimbi in 5000 poti sa sari de 13... parerea mea... normal SOLENZA. costuri totale mult mai mici fata de avantajele in plus oferite de clio.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS Always ahead!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Or fi costuri totale mult mai mici decat la clio, insa loganul ceva "mai masina" decat solenza, mai rigida la caroserie, ia mai bine gropile, mai stabila in curbe, etc ...
This post has been edited by cristi.r: 13 Mar 2008, 11:43 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(OAP @ 13 Mar 2008, 09:18) In ce sa bagi 1500 euro? O revizie de 60 000 e 1400RON (pret platit de un coleg de curand la masina de serviciu). Hai sa nu exageram nu revizia, ci inlocuiri de piese ce pica. Pana in 60-80k km sunt sanse mari sa pice cate ceva, dar multa lume inca nu a facut multi km cu ele. Binenteles ca poate merge mai mult fara probleme, dar decat sa-mi asum acest risc la un SH as lua benzinar fara discutie. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
am discutat 3 pagini de solenza si clio si am ajuns la logan ...
Sa ma apuc sa caut unu bun , benzinar ? Eu nu circul foarte mult ... 10 -15000 km pe an ... |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca iti iei diesel o sa circuli
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(houseISmusic @ 13 Mar 2008, 15:19) Si care-i problema ? ![]() QUOTE(OAP @ 13 Mar 2008, 16:11) Hmm, relativ ... eu mi-am luat diesel pentru ca stiam dinainte ca urmeaza sa fac multi km. Insa daca omul nostru nu are copii mici sau nu este prea pasionat de excursii, nu vad de ce-ar lua diesel. This post has been edited by cristi.r: 13 Mar 2008, 15:26 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Copii n-am iar excursii fac dar destul de rar , 3-4 ori la mare , 4-5 ori munte , 2-3 ori bunici
![]() Deci de spatiu nu as avea nevoie ... Aseara m-am suparat teribil , am bagat benzina si m-am plimbat pana la 3 a.m. cu loganu .... ce sa zic ... merge genial ! Asa ca tinand cont ca nu as avea nevoie de spatiu ... o solenza scala / clima n-ar fi o alegere mai buna ? cristi.r , am auzit despre problemele celor pana in 2006 dasta mi-e frica sa aleg logan ... majoritatea sunt din 2005 , 2006 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"o solenza scala / clima n-ar fi o alegere mai buna ?"
Eu zic ca nu, dar tu hotarasti. ![]() P.S. Am un prieten cu Logan din 2005 si se tot plange......ca a dat banii pe garantia extinsa degeaba. ![]() This post has been edited by Amedeus: 14 Mar 2008, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(houseISmusic @ 14 Mar 2008, 11:22) Aseara m-am suparat teribil , am bagat benzina si m-am plimbat pana la 3 a.m. cu loganu .... ce sa zic ... merge genial ! Sper ca a fost o gluma, nu ? QUOTE(houseISmusic @ 14 Mar 2008, 11:22) Asa ca tinand cont ca nu as avea nevoie de spatiu ... o solenza scala / clima n-ar fi o alegere mai buna ? Nu ! Asculta de la unul care a avut asa ceva ... suntem in 2008, iar tu vreu sa-ti iei o masina nu se mai fabrica din 2005. Cand am dat-o eu pe a mea (fabricatie iulie 2004), in septembrie anul trecut, avea rugina deja la imbinarea tablelor de la stalpii (montantii, cum s-o zice) parbrizului. QUOTE(houseISmusic @ 14 Mar 2008, 11:22) cristi.r , am auzit despre problemele celor pana in 2006 dasta mi-e frica sa aleg logan ... majoritatea sunt din 2005 , 2006 Dar tu nu poti s-o verifici ? Iti baga cineva mana-n buzunar ? This post has been edited by cristi.r: 16 Mar 2008, 15:51 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.754 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
renault clio sau dacia solenza, rezultat dacia logan
![]() ![]() on topic: eu am ales solenza tocmai pentru costul scazut al intretinerii si pretul mic de achizitie. ca mai trebuie sa rezolv niste greierasi prin portiere sau hayon e partea a 2`a. in concluzie depinde de cati bani dispune initiatorul. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Imi cer scuze ca nu am mai raspuns insa am avut mici probleme si nu am avut acces la internet !
In concluzie m-am hotarat asupra clioului de care v-am povestit mai sus insa cu un mare avantaj ... a facut revizia si a scazut 1100 euro din pret ![]() Dupa multe intalniri si negocieri omu a cazut de accord la suma de 5400 euro ![]() Domnu dupa cum am zis si mai sus e un om de nota 10 , serios , punctual si foarte amabil ... nelamurirea mea e faptu ca a scazut pretul atat de mult ... El spune ca are nevoie de avans pt noua masina insa eu ma gandeam la ipoteza ca i-ar fi spus oamenii de la revizii ceva ! Intrebarea mea e : Reviziile la IPSO se pot "aranja" ( gen ITP ) sau , sunt chiar pe bune ) |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.754 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
in tara asta orice se poate aranja...dar daca o duci tu la tester si o inspectezi minutios nu conteaza ce a aranjat el...vezi sa nu fie motorul prea curat....poate a facut o spalare ca sa ascunda eventualele scurgeri de ulei...prudenta maxima si bafta iti doresc
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
houseISmusic |
![]()
|
motoru nu era curat .... l-am verificat cu cineva si a observat o scurgere mica de ulei pe langa un surub insa mi-a spus ca a fost la revizie si ca i-a spus ca nu e nimic grav si ca e normal sa se mai intaple asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Felicitari pentru alegerea facuta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
mey, eu la cati bani am avut, la banii la care mi-am luat o solenza din 2005, as fi gasit un clio din 2000-2001 cam, asa ca am preferat slz pt ca este mult mai noua...poate ca avea ceva mai multe optiuni clio. si mi-am luat diesel. motor 1.9-consum 7% mixt. si eu merg aproape numai in oras si cu viteza. nu o menajez deloc. si e un consum chiar bun
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
- CT 33 CLD
2005
|
|
houseISmusic |
![]()
|
citeste mai sus , am gasit un clio din 2004 la bani de solenza ...
Nu merg zi de zi cu masina ca sa tin de consum cu dinti asa ca 8-9 e rezonabil .... hai poate 11 cu AC ! Oricum ms de sfat si multumesc bobo de urari insa pana nu o vad in parcare nu deschid sampania ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, diferenta de consum cu AC nu e chiar asa de mare.. Depinde foarte mult cum conduci!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Cand sunt calm schimb in 2000 -2500 ! Cand ma grabesc sau sunt nervos ... 3500-4000 insa foarte putin , pana ma calmez
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
poze poze!!!
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Dupa ce-l cumpar , ii fac o baita si ii aranjez o sedinta foto
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Maine ma duc sa o cumpar , sa fie intr-un ceas bun !
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
clio all the way daca merg maxim 3 persoane cu masina, daca vrei sa incapa cat de cat 5 pers trebuia sa iei solenza. Clio, calitatea imbinarii materialelor (desi e execrabila culoarea usilor in interior) e decenta benzina daca nu faci multi km pe an (pana in 20k km). Clio la drum lung poate fi obositor si pt sofer si pt pasageri, dar are plusuri la frane, motor si cutie si siguranta.
This post has been edited by neajiji: 25 Mar 2008, 15:58 |
--------------------
X
Y
Z
|
|
houseISmusic |
![]()
|
M-ai caracterizat exact ... sunt inca tanar si in mare parte o sa iau in masina prietena + 1 / 2 max prieteni ! Pe anu nu cred ca fac mai mult de 10-15.000 km iar vitezoman nu sunt
![]() Am intrebat mai multi posesori de clio benzina si mi-au spus ca 8-9 in ora si 5 in afara e consumu ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Aseara l-am luat .... sunt extaziat de el
![]() Vreau sa v-a multumesc pentru parerile si sfaturile pe care mi le-ai insumat de-a lungul a 3 pagini ! Datorita voua sunt posesor de clio ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
Pai sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km. Da ca sa-ti mai treaca entuziasmul (glumesc) ia da ceva explicatii asupra neconcordantelor de mai jos
![]() ![]() QUOTE(houseISmusic @ 11 Mar 2008, 15:23) ... nevasta plecata din bucuresti , sunt mai irascibil , ma intelegi ![]() QUOTE(houseISmusic @ 25 Mar 2008, 18:07) in mare parte o sa iau in masina prietena + 1 / 2 max prieteni ! |
--------------------
.
.
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(neajiji @ 25 Mar 2008, 15:56) clio all the way daca merg maxim 3 persoane cu masina, daca vrei sa incapa cat de cat 5 pers trebuia sa iei solenza. Clio, calitatea imbinarii materialelor (desi e execrabila culoarea usilor in interior) e decenta benzina daca nu faci multi km pe an (pana in 20k km). Clio la drum lung poate fi obositor si pt sofer si pt pasageri, dar are plusuri la frane, motor si cutie si siguranta. Stai linistit ca are acelasi motor, cutie si aceleasi frane ca si solnitza ![]() Si proprietarului: sa o stapanesti sanatos si sa sa fi ferit de incidente nefericite. Poate dupa ce apuci sa faci mai multi kilometrii ii faci si un jurnal de bord This post has been edited by Bogdam: 27 Mar 2008, 17:24 |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV-38-BAN
2003 confort Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Cine, nevasta sau prietena?
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:35 |