snur polita portbagaj
![]() ![]() ![]() |
snur polita portbagaj
Cib |
![]()
|
||
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cred ca e cazul sa schimbi polita pentru un snur. Cauta un snur care sa semene cu celalalt, il tai la marime si il inlocuiesti pe cel rupt, sus ii faci o bucla, jos il prinzi in polita in locul celui rupt, nu cred ca e mare inginerie, o polita completa ii destul de scumpa. Eu, de ex, nu folosesc facilitatea de redicare a politei odata cu haionul, chiar ma incomodeaza snururile, am de prea putine ori treaba in fundul portbagajului.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se inlocuieste cu un snur negru de ochelari. Eu am facut asta si nu se observa diferenta + ca ai si prindere pe hayon. Bafta!
![]() A, am uitat costuri= 10.000lei. ![]() This post has been edited by Ducu1: 8 Dec 2004, 16:36 |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau le inlocuiesti pe amindoua cu ceva similar. Snurul de ochelari mi se pare o buna solutie.
Nici eu nu folosesc facilitatea asta, obisnuit de la DSN unde n-am snururi. Sau le inlocuiesti pe amindoua cu ceva similar. Snurul de ochelari mi se pare o buna solutie. Nici eu nu folosesc facilitatea asta, obisnuit de la DSN unde n-am snururi. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cbuhu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 June 03 From: Suceava ![]() |
Totusi, stie cineva cit e o polita? La a mea s-a rupt axul de sustinere in una din parti.
Daca tot intreb, o gura de ventilatie cit e? |
-------------------- |
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
merci de idei
o sa incerc |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cbuhu, Cred ca o polita e in jur de 1 milion. Eu as recomanda repararea ei, ca e mai ieftin siguuur...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sigur e mai ieftin, dar greu de reparat. Am incercat cu tot felul de "poxipoluri", "picaturi", etc, mai mult de 3 zile nu rezista. Ma gindeam, sa dau gaura in plasticul ala (atit capul rupt, cit si restul de tija) si sa folosesc un surub. N-a mers, ca trebuie sa indoi surubul, sa-l fac "Z".
Asa ca, sa stea mult si bine, rupta. |
--------------------
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa aveti in vedere folosirea si a altor piese pentru realizarea de astfel de suporti pentru plansa (intre noi fie vorba, acel suport indoit, ala mic, este piesa de schimb, cu tehnologie detaliata de inlocuire in manual - deci ar cam trebui sa se gaseasca din cand in cand).
De exemplu, luati in cosiderare folosirea de conducte care pot fi indoite (de cupru de ex) - chiar si conducte de frana sau de la...un robinet de pishoar (care are o conducta deja indoita). Sau parti de la un maner de mobila cu o forma corespunzatoare sau o sarma mai groasa, sau mai multe sarme mai subtiri, legate la un loc cu izolirband astfel incat sa formeze o "sarma" mai groasa-precum cablurile multifilare sau dintr-un conductor gros de cupru (de troleu, tramvai) sau realizat din adeziv epoxidic tip plastilina (i se da forma dorita, dupa care in juma de ora s-a intarit) sau... Uitati-va in jur, pe oriunde mergeti, si o sa vedeti la idei... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(Cib @ 8 Dec 2004, 16:13) am rupt unul din snururile de la polita portbagaj. Unde pot gasi ceva in loc sau chiar o polita noua. Costuri??? Polita noua, o poti aduce la comanda, costa cam 900.000 lei, depinde de adaos, chiar un pic mai ieftin cred ca vei gasi daca cauti si ai rabdare, apoi eu iti recomand sa te duci la o mercerie pentru snur. Acolo poti lua de care vrei si orice culoare si model chiar mai mishto decat cel original. Pret 15.000-20.000 lei/m.l. Este mult mai calitativ. Recomand totusi a nu se folosi polita la deschiderea portbagajului. Nu are SLZ un mega portbagaj sa nu poti ajunge in orice ungher cu mare greutate. BAFTA SI SUCCES ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cbuhu. Cam tarziu reply-ul, dar acum am vazut post-ul. O gura de ventilatie costa in Vitan (e mai nasol ca tu sti in Suceava) 300k lei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Si la mine s-a rupt exact la o luna dupa ce am luat masina si de un an sta lipit cu "poxipol transparent" de nu mai am nici o treaba. Nici eu nu am crezut ca o sa tina atat de mult dar a trecut atata timp si nu e nici o problema. Plus ca uit mereu si pun tot felul de tampenii ipe placa aia si cand deschid portbagajul se ridica cu toate cele.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
cbuhu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 June 03 From: Suceava ![]() |
Multumesc pentru info, am sa incerc si poxipolul "transparent" si Vitanul, cind voi ajunge in capitala.
|
-------------------- |
|
Cib |
![]()
|
am rezolvat cu snur de ochelari
Merci |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Cib |
![]()
|
QUOTE(cbuhu @ 2 Feb 2005, 14:09) Multumesc pentru info, am sa incerc si poxipolul "transparent" si Vitanul, cind voi ajunge in capitala. da o gaura in plasticul resp cu un burghiu mult mai mic si baga un surub de intaritura. Cu tot cu poxipol si o sa reziste. Atentie Poxipol il pui in asa fel incat sa fie doar pe ruptura. |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Piciorusele de la polita nu prea merg lipite. Eu am confectionat unele din aluminiu (taiate dintr-o placa si pilite la un polizor pana am ajuns la rezultatul dorit), dar m-am chinuit in draci sa scot restul de piciorus din teava patrata a placii. Dupa aceea le-am bagat fortat si am scapat de problema.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(valioglu @ 1 Mar 2005, 17:28) Piciorusele de la polita nu prea merg lipite. Eu am confectionat unele din aluminiu (taiate dintr-o placa si pilite la un polizor pana am ajuns la rezultatul dorit), dar m-am chinuit in draci sa scot restul de piciorus din teava patrata a placii. Dupa aceea le-am bagat fortat si am scapat de problema. Foarte buna ideea ta. Dar nu face zgomot? Scartaieli? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
Spunetimi va rog lungimea snurului de la tavita, eu nu mai am nici unul...dar fur de la niste ochelari
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Mai dar voua nu va zdrangane daca lasati polita prinsa in snururile alea si nu e fixata bine in locas?Multi nu mai folosesc snururile alea...
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
Le faci putin mai lungi....vreu sa stiu lungimea stoc...cine se duce pana la masina si masoara...;;)
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu de ceva timp nu le mai folosesc ca nu am nevoie sa umblu in capatul portbagajului
![]() si mai am si niste boxe dalea grele ![]() poti sa pui si ata de cusut daca vrei ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
a mea s-a cam barcuit de la boxe
![]() Ce sa-i fac ? ma gandeam sa schimb toata polita aia cu o placa de PAL , cu mocheta pe ea si cu 2-4 suruburi cu fluture , sa o dau jos cand este nevoie , in resta sa stea fixata bine acolo.Ce ziceti ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da stiu si placa mea s-a lasat pe mijloc si face urat rau la gropi
![]() tot de la boxe ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
dragosvoda_is |
![]()
|
imi zice si mie cineva lungimea snurilor alea de la polita
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
voua chiar nu va place sa improvizati?
![]() eu unu am pus niste guta si nici nu se vede,ca politia ar fi prinsa de ceva ...i do magic ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]() ![]()
|
QUOTE voua chiar nu va place sa improvizati? eu unu am pus niste guta si nici nu se vede,ca politia ar fi prinsa de ceva ...i do magic pfffoai gica noi improvizam guta ..... hai ca pun yo niste sarma ca nu se vede ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
tu o iei un pic razna cu post-urile no offence ..incearca sa te mai calmezi,si sa postezi daca chiar ai un argument bun nu doar de dragul de a face cat mai multe posturi ....un mic sfat
ai incercat sa vezi cum da guta prinsa acolo ? ...daca nu de ce ai postat ? eu am masina alba si nu se vede firul de guta find transparent,si rezista si mai mult incearca sa pui si un lant de bicicleta ,vezi daca iti place |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
baieti-sunteti caraghiosi.
lungimea snurului o face fiecare cat vrea ca sa ridice polita cat doreste. ce dracu este asa importanta lungimea lui de parca ar fi lungimea curelei de distributie. si puneti fiecare ce vreti in locul sforii aleia ca doar sunt masinle voastre. probleme mai interesant nu avem de dezbatut decat lungimea siretului aluia? |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
abc |
![]()
|
se deschide topic pentru orice banalitate ...acum sincer
![]() This post has been edited by abc: 5 Jan 2009, 19:17 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:27 |