Curse ilegale pe Splaiul Independenței, 112 a fost pe faza
![]() ![]() ![]() ![]() |
Curse ilegale pe Splaiul Independenței, 112 a fost pe faza
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Parca la americani iti confisca masina la o faza din asta. Ar fii o idee buna.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar la americani ai conditii. Exista piste si circuite.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Si de ce ai impresia ca pistele alea au fost facute din banii statului?
De ce e obligat statul sa dea bani ca sa va faca voua damblaua? Puneti mana de la mana, gasiti sponsori, investitori si faceti un circuit, daca tot va declarati 'nascuti pentru curse'. |
--------------------
M
M
1
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Asa poti justifica cand te prinde politaiul beat la volan, ca la magazinul in care ai intrat nu avea apa minerala si ai luat o sticla de votca, ca-ti era sete.
![]() Lipsa pistelor sau a circuitelor nu justifica ilegalitatile, cum lipsa autostrazilor nu iti da dreptul sa circuli cu 130 km/h pe DN-uri sau in localitati. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe chei la Vitan era gol! Nu se gasesc niste tampiti si pe acolo sa se alerge?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca o dati in discutii filosofice. Toata lumea vrea sa vada ce-i poate masina si sa alerge. Unii n-au cu ce, altora le e frica sa nu li se strice iubita masina, munca de-o viata, iar altii nu sunt in stare. Si de la motivele astea ajung mari aparatori ai legii. Adica daca eu nu fac altii de e sa faca? daca eu stau in coloana sa nu treaca nici aia cu motoarele. Sa moara si capra vecinului. Una e sa alergi ca un descreierat prin aglomeratie si sa ti-o cauti cu lumanarea, ca pe Magheru de exemplu sunt toate sansele sa-ti iasa ceva in fata si in anumite conditii nu mai ai ce face cat de sofer ai fi, si alta e sa cauti o bucata de drum sigura si libera, ca in cazul asta, si sa-ti satisfaci curiozitatea si placerea. Pe baietii astia nu i-a dus mintea sa dea o tura de recunoastere inainte. De ani de zile se fac curse si singurul mod in care ar putea sa le opreasca politia ar fi sa amenajeze un loc pentru ele. Din cate prostii s-au facut pe bani publici se mai puteau face 1-2km de asfalt si era toata lumea multumita. Dar ei prefera sa stea la panda cu veioza, poate mai pica o spaga.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=891...t=60&p=1140758&
cred c ar fi mai bine sa continuati aici.... This post has been edited by gotty: 12 Mar 2008, 22:40 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ai dat cu mucii-n fasole. Sa alerge tata pe autostrada daca vor sa vada ce poate fierul, ca nu-i opreste nimeni. Avem si noi 2 panarame cu nume de-asta pretentios, dar macar sunt sosele de viteza mare. Da' nuuuuuu, toti idiotii se gasesc sa alerge cu 150 in oras ca "n-au unde".
|
--------------------
-
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
@cristidb
Am testat ce poate masina, da' pe autostrada, in Germania, nu in oras. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristidb |
![]()
|
Pai nici pe autostrada nu e legal ca si acolo e limita de viteza si Germania e putin cam departe.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
Amedeus |
![]()
|
La nemti , in afara de locul unde sunt amplasate indicatoare de limitare, viteza pe autostrada e "cat poate masina". Vin acolo si italieni, englezi, chiar si americani, sa "se dea" cu cat poate scula.
![]() This post has been edited by Amedeus: 12 Mar 2008, 22:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@cristidb: A spune ca faci curse ilegale pentru ca nu ti s-a pus la dispozitie un circuit e ca si cum tu m-ai aseza la masa la tine in casa si eu mi-as sufla nasul pe fata ta de masa pentru ca nu mi-ai dat servetel. Asta unu la mana.
Doi la mana, sunt atatia muritori de foame, copii invata toate prostiile in scoala, se desfiinteaza gardini zoologice, vindem pierdem tara parcela cu parcela si noua ne arde de circuite de curse... PS Eu ti-am dat - la rep. Am dat fara sa vreau cu anonim. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Aici nu e locul pentru astfel de discutii, exista alte topicuri pentru discutiile despre "raceri". Se inchide pentru a evita cearta.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:53 |