Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
![]() ![]() ![]() |
Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Dragilor, sunt toti astia la un loc.
![]() Hai sa le explic unora cum e cu activitatea mea pe forum. In urma cu ceva timp aveam o Crosa mai vechiuta si ma gandeam sa-mi iau o masina mai noua. Am optat pentru Solenza si mi-am facut cont sa ma documentez. Dar in sectiunea de Solenza nu prea aveam eu ce posta. Apoi a picat treaba cu schimbatul masinii, iar dupa cateva luni a devenit iar de actualitate si am cumparat Daciuta din dotare de la cineva din familie. In vara asta mi-am facut ordine prin agende si am decis sa imi copiez ce prezenta interes, iar restul sa le arunc. Prin agendele vechi am descoperit ca inca aveam un cont valabil pe acest forum. Asa am ajuns din nou aici, dar mai putin prin sectiunile tehnice care sunt limbi straine pentru mine. Mai arunc cate un ochi si pe acolo, dar sunt depasita repede si ma retrag. Pana atunci sunt suma clonelor de pe forum. ![]() Totusi imi explica si mie cineva ce este o clona din asta virtuala? P.S.: Ma bucura faptul ca sunt sigura femeie de pe forum si imi acordati atata atentie. ![]() This post has been edited by Diana: 30 Sep 2009, 20:02 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ești singura... Unde-i Lexy? / Bine c-am scăpat de LDV!
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
LDV?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, o tipă cam weight challenged originară din Călărași, ce se perinda prin capitală și se lăuda pritre altele cu măiestria ei în ale șoferiei, regulile încălcate, pilele prin poliție, tweety la oglindă etc...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eh... Era ea challenged in mai multe feluri...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ia sa cautam
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
Tin minte ca am citit un articol intr-un ziar despre un tanar care facuse o pasiune in a fura numai dacii vechi, cu care se plimba, de placere. Cand a fost prins le-a aratat politistilor strada unde le abandona. Era si o poza in ziar, Doamne... ce imaginie mirifica: 25-30 de dacii berline, una langa alta, parcate pe ambele margini ale stradutei. Superb.... pacat ca a aruncat tata ziarul, ca trebuia sa rup poza si sa o pastrez. TLX-uri, 1300, 1310 etc. Tipul care le fura le caracteriza drept: ruginite, zgomotoase, vechi si numai bune pentru o plimbare. Doamne stiti cat de frumos aratau toate una langa alta, parcate in spic, fara nici o masina straina langa ele. E o imagine memorabila. Ceva de genul pozei atasate, numai ca la o scara mai mica. Impresionant!
![]() Attached thumbnail(s) remat.jpg ( Size: 52.84k ) Number of downloads: 587 |
--------------------
Renault
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si pana la urma masinile non-euro mai au sau nu voie din 2010 ?
Si impozitul cat va fi ? Ca oricum se majoreaza impozitele si taxele locale cu pana la 20%. This post has been edited by cristio_79: 30 Sep 2009, 20:38 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Da-l in plua de impozit ca e criza.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
kog |
![]()
|
daca se apuca de marit taxe si impozite fara nici o greata, au sa ajunga sa umble pe la usile oamenilor dupa bani...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce tot ziceti ma aici? Adica LDV nu era tipa din poza aia de la profil?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Du-te și te spală C@taline.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Tin minte ca am citit un articol intr-un ziar despre un tanar care facuse o pasiune in a fura numai dacii vechi, cu care se plimba, de placere. Cand a fost prins le-a aratat politistilor strada unde le abandona. Hm-hm, idiotul respectiv e fix cel care mi-a furat Dacia cum vreo 2 luni, din Carrefour Feeria. Mi-a gasit-o politia trei zile mai tarziu in Orhideea cu rezervorul si borcanul de lichid racire goale. Asa ca imaginea aia cu Dacii a fost facuta cu multe, multe tahicardii ![]() This post has been edited by ATM: 2 Oct 2009, 19:11 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Filip |
![]()
|
Imi pare rau, si eu am Dacie 1310, te inteleg, ce a facut el este furt, n-am vrut sa se inteleaga ca e de laudat, mie mi-a placut doar poza aia, cu berlinele una langa alta. Imi cer scuze fiindca te-am indispus.
|
--------------------
Renault
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaa, nu, Doamne fereste, nu ai de ce sa te scuzi, ca n-am luat-o ca un atac sau nepolitete din partea ta, stai linistit. Pe mine m-a lasat masca inconstienta tipului, sa furi fix 27 de Dacii si sa lasi si amprente, si masinile abandonate care-ncotro, si fara permis (ca n-avea nici permis)...o sa faca ai buni de parnaie practic pentru o prostie.
On topic, am fost alaltaieri la ITP (statie generica, nu RAR) si umbla zvonul prin hala ca s-a dat nu stiu ce ordonanta, reglementare alea-alea sa nu se mai faca inspectii la bateau campii ca probabil se vor inmatricula ca vehicule de epoca (desi Trabi sau Wartburg a fost scos din productie parca in '88-'90 deci nu se pupa...) Nu m-am agitat sa aflu mai exact ce si cum, mi-a picat tarziu dupa aia fisa ca practic sunt vizate motoarele in doi timpi care merg cu amestec benzina-ulei, deci destul de poluante...ma rog , nu stiu cat de real e, dar daca tot suntem la zvonuri... This post has been edited by ATM: 2 Oct 2009, 21:31 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
ays-ul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 September 09 ![]() |
sal
eu am auzit ca va face impozitul de vreo 15 mil de la anu la non euro ![]() |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tataia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 June 05 ![]() |
Eh, cum e fratilor? Uite ca sintem in 2013 si nimeni nu a dat vreo lege cum ca nu mai este voie sa circuli cu masini non-euro! Nici macar pe cele cu motoare in doi timpi nu le-au scos din circulatie...ba chiar mai mult, a si scazut mult taxa de mediu pentru masinile non-euro si euro2. Nici nu cred ca se va reusi acest lucru prea curind. Ca ei doresc ca toata lumea sa aiba masini noi, ma rog de fapt nu toata lumea ci doar cei care isi permit (in felul acesta scapam si de aglomeratii si de poluare) este una, dar de interzis nu au cum sa interzica ca iese toata lumea in strada cu securea in mina! Eu preconizez ca masinile non-euro vor mai circula inca mult timp de acum incolo. Iar la un moment dat nu vor mai circula decit cele cu atestat de vehicul istoric...dar asta cind toti ceilalti vor renunta de buna voie la ele.
V-ati speriat si alarmat degeaba! |
--------------------
Dacia, Mercedes-benz
CN3, W201
1998 1310L, 1992 190
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tataie,
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:32 |