Imprimanta, low on ink..?????? cine cunoaste..
![]() ![]() ![]() |
Imprimanta, low on ink..?????? cine cunoaste..
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu-s turc,ma ,grecule.Am facut treaba aia,dar tot nu vrea;se vede totusi tusul negru umed in capat la pasarica aia de furnica.
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Dec 2010, 19:53) Păi și cum să scriu? Eu așa am învățat la școală, prima literă se scrie "î", iar cele din interiorul cuvântului se scriu "â"! L.E.: Gooagăl zice ca tine ... că se scrie cu "î" ... mă rog ... nu contează ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Dec 2010, 19:59 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Umple si curata cartusul degeaba. In proportie de 90% sint sigur ca albul ala e forma de protest a cartusului la reincarcare. Sint cartuse cu chip si fara. de fapt toate-s cu cip, dar alea "fara" doar te bombardeaza cu mesaje ca nivelul cernelii e mic si se va termina curind, in tim ce alea cu chip sint mai timpite, stiu doar ca s-a golit cartusul si refiza sa mai scrie. E minareala producatorului. La ultimul Lexmark cumparat la serviciu, am gasit, chiar pe site-ul lor, la nomenclatorul de cartuse, chestia asta, cu chip si fara. Optiunea nu era valabila pentru toate modelele, asa ca am luat un model pentru care existau si cartuse fara rahatul ala de chip care face, chipurile, parte dintr-un program de reutilizare, tu le trimiti cartusul vechi, ei il reseteaza si-l reuplu si iti vind altul cu 2 centi mai ieftin. Pe asta il tot reumplu de un an jumate. Informeaza-te daca pentru modelul tau de imprimanta exista cartuse reincarcabile sau daca poate fi resetat ubdeva, am inteles ca ar fi aparut niste centre.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai nu a specificat ca ar fi fost reîncarcat.
In plus, cipul ala foloseste doar la masurarea nivelului de încarcare prin software. La unele branduri poate fi inhibata smecheria, chiar din imprimanta. Softul îti arata ca e gol, dar printeaza bine-mersi si te lasa în pace, fara mesaje tampite de avertizare. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(corbex @ 5 Dec 2010, 21:08) Umple si curata cartusul degeaba. In proportie de 90% sint sigur ca albul ala e forma de protest a cartusului la reincarcare. Sint cartuse cu chip si fara. de fapt toate-s cu cip, dar alea "fara" doar te bombardeaza cu mesaje ca nivelul cernelii e mic si se va termina curind, in tim ce alea cu chip sint mai timpite, stiu doar ca s-a golit cartusul si refiza sa mai scrie. E minareala producatorului. La ultimul Lexmark cumparat la serviciu, am gasit, chiar pe site-ul lor, la nomenclatorul de cartuse, chestia asta, cu chip si fara. Optiunea nu era valabila pentru toate modelele, asa ca am luat un model pentru care existau si cartuse fara rahatul ala de chip care face, chipurile, parte dintr-un program de reutilizare, tu le trimiti cartusul vechi, ei il reseteaza si-l reuplu si iti vind altul cu 2 centi mai ieftin. Pe asta il tot reumplu de un an jumate. Informeaza-te daca pentru modelul tau de imprimanta exista cartuse reincarcabile sau daca poate fi resetat ubdeva, am inteles ca ar fi aparut niste centre. Nu l-am reincarcat niciodata,e cel original.Exista cartuse care se potrivesc,eu am luat culorile cu 13 ron,in timp ce alea originale sunt de la 70 in sus.Eu am schimbat doar cele 3 culori,nu stiu daca sa schimb acum si negrul;chestia e ca mai are vreo 70% in el.Doar ca nu imi da nici o eroare. ![]() |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu zic sa-l schimbi si p-ala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista cartuse chinezesti contrafacute, fara nici un chip. A avut baiatul meu chiar la un HP. El a luat un cartus negru, mergea perfect dar nu alinia jetul de cerneala cu cel al cartusului color, care era original. Presupun ca trebuia sa-l puna si pe ala tot chinezesc. Cred ca trebuie sa faci cum zice Markos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
Oricum e ultima solutie,multam la toti...
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
daniM |
![]()
|
Pe dracu',i-am pus cartus nou---nu printeaza negrul.Imi arata ca e cartusul full(oricum si celalalt mai avea)si nu printeaza.La test imi scoate doar celelalte 3 culri,am facut head cleaning de vreo 10 ori,degeaba.Ce sa aiba?
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
daniM |
![]()
|
As vrea sa-mi iau o multifunctionala second,care ar fi mai buna?Chestia e sa fie si reincarcarea ieftina(sau cartuse compatibile ieftine),si sa nu fie din alea cu capul de imprimare pe ele,sa patesc ce am patit si cu Brother.Am vazut niste HP-uri pe la 100-150 ron,cum or fi?
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am renuntat la ink am trecut pe laser
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca poti sa lucrezi fara facilitatea de color, si eu recomand laserul. E bine sa fie tonere fara chip, ca le mai incarci inca o data.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am de 4 ani un HP Deskjet F4180, cartuse 21 si 22, gasesti mai peste tot, insa eu de 4 ani nu am schimbat decat cartusul color o singura data, cel negru l-am reincarcat de vreo 20 de ori si inca mai merge.
This post has been edited by Neagu Ionut: 12 Jul 2011, 10:48 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu am Canon Pixma MP250 ... am dat pe ea 169 ron de la eMag.
În sfârșit au făcut buton de reset pentru cip și am putut să încarc, cartușul negru fără probleme ![]() Cartușele nu sunt scumpe, ajung la 120-130 ron ambele ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Pentru multifunctionale inkjet, recomand si eu Canon.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:47 |