R8 vs S4, pe Poiana Brasov
![]() ![]() ![]() ![]() |
R8 vs S4, pe Poiana Brasov
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
3 lucruri "interesante" am vazut in aceste 2 videoclipuri. Care de altfel se repeta la nesfarsit pe drumurile noastre.
1) Cel putin o depasire aiurea de tot, fara pic de vizibilitate, pt cel din s4. 2) Faptul ca cel din r8 a considerat necesara rularea cu stopul de ceata aprins. Fapt care il sesizez in trafic din ce in ce mai des. Lucru care de altfel nu poate decat sa ma "bucure". Stopurile respective sunt foarte odihnitoare atat ziua cat mai ales noaptea. ![]() 3) Schimbari dese si fara sens a benzii de rulare, ca na, poate mai castig 5-10 metrii. Poate mai sunt si alte faza interesante, dar marturisesc ca imi este foarte greu sa urmaresc cap coada, astfel de clipuri ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce comentarii de kkt are ala de la volan
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce inconstienti!
cate vieti pun in pericol prin smecheria lor de tot c**atul ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE S4 face praf R8-u baietii ... pe drumul Poiana bine-nteles , ca pe autostrada ma mananca ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 Mar 2008, 21:06: In al doilea film la 1:20 ce era sa-l ia pe ala ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 Mar 2008, 20:06 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
niste VITEEE cu bani de car si de grajd abia astept sa ii vad cu o teava prin geam la sofer sau cu motoru intre picioare
![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 7 Mar 2008, 20:40 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Bajeti de mare valoare si-o inteligenta crasa.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Retardati!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Minte multa nu se cere, prost sa fii, sa ai putere...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Comentarii penibile...masini super...condus preventiv
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Brasovenii-s baieti faini si au si ei o obsesie, drumul catre Poiana, pe care l-au invatat foarte bine si il parcurg la limita... ceea ce nu este cazul in film.
Am mers eu cu unul acum multi ani, c-un Scirocco, de am zis ca nu mai ajung intreg jos ![]() Mici copii astia cu Audi. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Corect! Iarna asta, cand am urcat in Poiana am fost facut muci de baietii din Brasov!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce fata de bivol avea cel din S4. Si vai, ce momentul adevarului a prins el la final, pacat ca oprit "transmisiunea" chiar acolo ca am o vaga presimtire ca a bagat ala cu R8-ul piciorul in ea si a revenit in fata chiar in urmatoarele secunde. A mai avut un moment in care s-a dus mult de tot la o accelerare brusca.
Se mai mira lumea de accidentele de pe la noi... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Sunt praf,cu asa masina si ala cu R8 mai si franeaza in mijlocul curbei,noroc ca trag foarte bine ambele masini.Cai putere este o emisiune auto care se difuzeaza numai in Brasov...cred,oricum slab...nu prea au venit la raliul de poiana.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Copii copaci ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mamaaa ce smecheri sunt astia. Unu mai dobitoc ca altul.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Mașini bune, șoferi maneliști, mârlani și proști.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu e manelisti ... Ei asculta BiUgI Mafia.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta ca sa nu zica lumea ca sunt manelisti.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Blast3R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 September 07 ![]() |
O alta dovada ca inteligenta e la tot pasul in Romania.
|
--------------------
-
-
-
- - Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
oricum un S4 nu va face niciodata un R8...numa prosti vorbea ala din S4...
![]() |
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu m-a impresionat clipul, nici baietii din masini... Cel putin tipul cu R8-ul mergea cu stopul de ceata aprins, ce taran.
Oricum, daca am avea si noi astfel de masini, si noi ne-am mai juca putin cu ele, haideti sa nu-i judecam chiar asa aspru. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stopul de ceata se aprinde mai nou odata ce ai aprins si proiectoarele de ceata- iar o masina de fite fara proiectoare aprinse este egal cu 0 - pacat ca ii dam importanta unui asemenea clip video - romania este plina de asa zisii smecherasi pe banii lui taticu
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Inca o dovada ca o masina de 'jdemii de euro si multi cai nu spune absolut nimic despre om... Asta cu S4 e un frustrat care trebuie sa-si demonstreze ca in ciuda faptului ca el nu a avut bani de R8 ca ala, tot e "cel mai sofer bun" si tot e jupan. Iar cel cu R8... de ce tii frate luminile de ceata aprinse in mijlocul zilei in conditii de vizibilitate chiar foarte bune?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
il invat de bine hai da cu S4 in perete ca iti pica un RS8 din ea
![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ati spus voi tot. Ce-ar mai fi de comentat?
"De mic am avut probleme mari cu bautura, Si n-am supt de la tita ca mi se scula...." ombladon? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Asta cu S4 e un frustrat care trebuie sa-si demonstreze ca in ciuda faptului ca el nu a avut bani de R8 ca ala, tot e "cel mai sofer bun" si tot e jupan."
De acord. N-am sa-i inteleg niciodata pe cei de au masini misto, scumpe, etc.. dar tot sunt frustrati ca nu au si mai misto, si mai scumpe... Ii inteleg pe cei cu 1310 sa fie frustrati, au motiv, dar ma rog, romanul e roman. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Va dati seama ce nebunie e pe alt forum de tuning ceva cu 4?
![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 11 Mar 2008, 16:51 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Link?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:01 |