Dilema Faza lunga supernova
![]() ![]() ![]() |
Dilema Faza lunga supernova
sorin3660 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1305
1999
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pui pe cineva sa faca operatia asta si tu stai lipit cu urechea de releu. Daca face zgomotul obisnuit, nu e el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
SupeRNova / Solenza NU ARE relee pe faruri puse din fabrica. Deci e blocu sigur.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin3660 |
![]()
|
multumesc,asa cred si eu ca e blocul de lumini.aveti idee sa il iau sh de la dezmembrari sau nou de "provenienta" din magazin(cred ca nu se mai gaseste original)?
|
--------------------
dacia
1305
1999
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In targ erau niste blocuri de srl. La 30-40 de lei. Eu zic sa mergi la dezmembrari, testezi unul si macar sti ca este original.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
La Supernova nu poti face flash cand esti pe faza scurta, doar cand esti pe pozitii sau ai luminile pe off. Acesta nu este un defect ci doar o proasta proiectare.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
sorin3660 |
![]()
|
Am rezolvat-o,era un papuc slabit in mufa cu 4 contacte ce intra in blocul de lumini.se poate inchide.multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
dacia
1305
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:46 |