Cum se poate umple gaura din dreptul pasagerului ?, Se poate confectiona un capac ?
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate umple gaura din dreptul pasagerului ?, Se poate confectiona un capac ?
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
1. doi saculeti odorizanti
2. ochelarii de soare + husa acestora Umple gaura aia, nu tenteaza, nu se vede urat. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Se poate monta un capac facut din fibra de sticla, facut de un meserias care se ocupa cu asa ceva .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare foarte utila gaura aia acolo si deloc inestetica. Tin tot felul de prostioare, cum ar fi pliante, marunt, carcasa fetei de la casetofon. Plus ca sta la fix poseta unei domnisoare acolo
![]() Eu zic ca orice i-ai face se va observa si va da urat. Parerea mea. This post has been edited by Daedalus: 20 Feb 2006, 18:27 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna ideea dupa parerea mea chiar nu-si are rostul scobitura aia in bord.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(Charlton @ 20 Feb 2006, 14:27) n-o sa fie prea estetic pentru ca acel capac va fi neted, lucios eventual, in timp ce bordul nu e deloc asa. QUOTE(Daedalus @ 20 Feb 2006, 19:27) Mie mi se pare foarte utila gaura aia acolo si deloc inestetica. Tin tot felul de prostioare, cum ar fi pliante, marunt, carcasa fetei de la casetofon. Plus ca sta la fix poseta unei domnisoare acolo ![]() Eu zic ca orice i-ai face se va observa si va da urat. Parerea mea. intru totul de acord, in special cu "Plus ca sta la fix poseta unei domnisoare acolo" ![]() iar materialul e foarte usor de curatat. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
SuperEnzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 February 06 ![]() |
Sau o cutie de servetele......
|
--------------------
ferarri
enzo
- B-01-FIA
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
mai sa fie! de cand intra si cutia de servetele la categoria Kitsch? sunt foarte utile acele servetele !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
servetelele sunt utile...nu inteleg de ce nu e de acord cu ele...aici depinde de ce foloseste fiecare....
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am și eu servetele, lavete, carpe , . . . dar in torpedo și in portbagaj. Nu le tin la vedere. As prefera un caine de pluș care da din cap, decat o cutie cu servetele pe bord.
PS. Urasc kitch-ul și chestile inutile montate pe masina. This post has been edited by IRONICK: 26 Feb 2006, 13:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca unul venit din alta parte in Bucuresti, nu am putut sa nu observ ca multe masini sunt obligatoriu dotatae cu o cutiuta de servetele Puffy! Si, desi sunt utile, am inceput sa le urasc! am si eu laveta dar nu o tin la vedere. Locul acela il folsesc in general pentru cutia fetei RCD-ului.
Anti-Puffy! |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Acea gaura nu este geometrica , nu e nici patrat si nici o figura geometrica bine definita . Astfel incat orice pui acolo se va misca , va zornai si se va vedea .
Tu poti merge cu o poseta pusa in geam ? Poti merge cu servetelele alea care se reflecta in parbriz ? Poti lasa cutia fetei de CD acolo ? Nu zdrangane , nu se misca la curbe ? Eu m gandeam sa imbrac gaura in mocheta complet . Adica si pe fund , ca sa nu zdrangane ce pun acolo si pe deasupra , sa nu se vada nimic . O mocheta neagra nu cred ca ar deranja atat de mult ... poate chiar o piele neagra , material ca husele . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
material antiderapant ai incercat? la fel ca si covorasele pentru detectoare, gps-uri si alte alea... gasesti la hornbach sau praktiker la dimensiuni mai mari astfel incat sa acoperi toata scobitura...amortizeaza fonic, si multe nu se vor mai plbima la curbe...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
mersi alexu
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa-ti fie de bine.
parerea mea ca se potriveste ce a facut colegu` acolo, mai bine de atat nu cred ca se poate ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
intra 2 telefoane acolo ... sau prezervative
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
I-auzi aici: "bordul de Solenza are in partea dreapta in bord , deasupra , o gaura , in care in mod normal ar fi trebuit sa fie un Air-Bag , dar din cauza costurilor nu exista nimic".
![]() Daca vrei o modificare pui o intrebare si gata. Nu trebuie sa te justifici prin afirmatii pe care nu poti sa le probezi. Nu e nicio rusine sa spui ca nu iti plac lucrurile functionale sau utile. Gusturile nu se discuta. Poti sa ceri si volan patrat. Revenind la gaura... ai vazut un capac in poza lui gherman si subscriu la ideea ca e cam maximum ce se poate face acolo pentru a se incadra in limitele unui kitch rezonabil. Ar mai fi si varianta de a confectiona din plastic sau tabla subtire un sablon la dimensiunea exacta si apoi sa cauti la dezmembrari un bord din care sa tai o bucata la dimensiunea care iti trebuie tie. Dar nu stiu daca vei gasi ceva la aceeasi culoare, textura si material. Oricum, succes si poate pui la final si o poza sa vedem ce a iesit. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
A luat cineva legatura cu baiatu ala care a facut?
Ce zice mai face? This post has been edited by aUd_SeMNe: 15 Mar 2008, 23:18 |
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
Cab_driver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 October 07 ![]() |
VREAU SI EU!!!!!!!!
![]() A LUAT CINEVA LEGATURA CU EL? MAI FACE SHI CAT COSTA? E SUPER TARE SI CONSOLA DE LA SCHIMBATOR |
--------------------
Dacia
Solenta
2005
- b41rkc
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca voi incerca sa fac ceva din fibra acolo care sa vina perfect la linia bordului dupa care se va imbraca in piele.
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
pskint25 |
![]()
|
am luat si eu de la gherman si e ok. Ma gandesc sa ii montez si un sistem click+balama si asa cum am spus mai sus sa capitonez cu covoras de acela antiderapant..
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 07:13 |