SOFERU' cu PISTOLU', la noi ca la nimeni !
![]() ![]() ![]() ![]() |
SOFERU' cu PISTOLU', la noi ca la nimeni !
vali1971ro |
![]()
|
||
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E normal daca ai VAG sa ai si pistol! Nu se poate alfel!
Dovedesti ca esti smecher! Sincer, cred ca ma c....m pe mine de frica daca pateam asa ceva! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 13 Mar 2008, 14:46) Nu tu. Si eu am o matusa cu W la numar... Se stiu ei, cocalarii aia care vor sa para de la guvern. Sau ca sa fiu mai exact...toti taranii isi pun numere sa credea lumea ca ei sunt de la guvern. Acum pe bune, moaca lui ala numai guvern nu inspira. offtopic: Ce bine imi pare ca nu mi-am luat Passat. ![]() This post has been edited by andu911: 13 Mar 2008, 16:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Este foarte jenant cea ce se intampla si foarte usor de criticat din fata monitorului si de aruncat cu noroi in toata Ramania,dar sa nu uitam ca in alte state posibil ca acest incident se putea finaliza cu un ....9 mm plecat din acel pistol....chiar daca ar fi mult mai aspre legile privind astfel de infractiuni tot ne-am confrunta cu asa ceva e vorba doar de gradul de civilizatie al fiecarui cetatean nu al intregi tari
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda... Asta ajuta clar la reputatia tutror conducatorilor de Passat/VAG care deja stim cum e
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Mai devreme sau mai tarziu se vor infige cu Passat/VAG-ul lor intr-un tir turcesc sau intr-un copac. Si atunci nu le mai foloseste la nimic numarul lor bengos sau pistolul cu gaze.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
O bata sub scaun si se rezolva,daca se apropie ii tragi o bata pe genunchi si e gata,indiferent cat de mare e.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ati luat-o razna rau de tot in topicul asta. Deja am impartit sanctiuni la greu. Inteleg ca nu va convine situatia dar mai usor cu rasismul...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:44 |