am castigat un Emceve, de la Dacia, dar cred ca aia antica
![]() ![]() ![]() |
am castigat un Emceve, de la Dacia, dar cred ca aia antica
eurro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|||
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Da!!!!! O vreau eu, zi-le la baetzii aia sa mi-o trimita mie!!! Iti dau ACUM PM cu adresa !!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
stai intai sa o ridic, daca pot singur ca e cam grea, si pe urma detaliile!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Unii nu si-au revenit din epuizarea neuronilor aflati in dilema:Cu cine votez
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Degeaba radeti voi ca e pe bune... Weebly e o mare companie care a cumparat Renault si care da premii cand e temperatura scade sub 7 grade. Deci nu e bascalie...
am uitat sa precizez ca Weebly e o companie de blugi si papuci de casa flausati. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Skija are dreptate, chiar acum pe iRealitateaTV se difuzeaza comunicatul de presa oficial.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Ba mai mult, ca sa vedeti cat de seriosi sunt, astia cica ar fi cumparat si Fabrica de Butoane de Lift din comuna Cuca Macaii... deci.. e groasa treaba.. si cred ca si lunga...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nu mai radeti ca putin mai devreme un inalt oficial al Uzinei Dacia a dat o declaratie la lAnterna1 privind acel MCV si a spus ca l-a castigat un user de pe daciaclub pe nume eurro.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
eurro |
![]()
|
radeti voi radeti, dar e emceve special, dci 3.5, 210 cai, o parte sunt plecati din tara, nu se stie cati. si bonus am si ultimul sidi cu salam, sa oftic cativa dusmani cand o parchez pe unde gasesc ca e aglomerat in fata blocului. acum stau si ma intreb, asa de amuzament chiar l-as suna pe ala care a datsms-ul sa il intreb daca a gasit baieti buni care sa il creada, cu vodafone-ul m-am lamurit, teapa cu premiile alea de mii de euro, acum sa vad si cu astia, apropo, daca citeste vre-un oficial de la audi, un r8 ceva? sau macar un opc ca nu ma supar!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Anu' asta a fost un an foarte norocos pentru tata. Mai intai a castigat un Nokia N95 cu 8G si 2000 de euro prin SMS, apoi a castigat un Clio Symbol la Libertatea. Drept urmare, acu' se plimba cu Dacia 1310 si vorbeste la Sagem.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
eurro |
![]()
|
din modestie, premiile le-a dat la copii, asa si eu, dau mcv-ul si ma amarasc cu opc=ul sa aiba rima, sau cu r8/ul sa nu! bani nu am nevoie, ca eu fac troc, vreau sa imi aduc aminte de origini.da acum pe bune, stau si ma intreb, nu prea mult ca obosesc, chiar o pica cineva in plasa?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
cred ca mai pica ... vorba ceea: e multi prosti
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
clau_prestige |
![]()
|
![]() <-----[PresTiGe RulLz]-----> Group: Members Posts: 9 Joined: 11 January 07 ![]() |
Buna si fazele cu numarul 123 pe care le primim pe telefonul mobil sunt fake-uri!!! M- am convins !!! Pe mama mea era sa o fraudeze asa!!!
|
--------------------
Dacia Logan
1,6 16v 105 CP Prestige
2006
- BT 98 APO
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te referi la faza asta http://www.orange.ro/o-dorinta-in-fiecare-zi/index.html ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am castigat un VW Touareg de la Vodafone. Singura problema e ca mi-au dat mesaj de pe Cosmote si cand l-am sunat nici nu stia ce mesaj mi-a mai trimis. Daca cineva vrea sa ii bage carne in frigider ii dau si numarul. Auzi tu, reprezentant Vodafone cu cartela Cosmote
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu stiu pe cineva care chiar a castigat un Tuareg, de la Tuborg parca. Era mare chestie la vremea aia, cred ca puteai cumpara 1 sau 2 apartamente in oraselul ala cu banii de masina. Au castigat 2 tineri, muncitori, amandoi destul de saraci. Au primit parca 30.000 pe masina, nu au vrut s-o dea, apoi unu' s-a imbatat si a mers nu stiu cat in viteza 1, si mai multe faze de genu' , au cam facut masina varza, apoi au vandut-o cu 10.000, i-au impartit , au cumparat o gramada de prostii gen combina audio, tv color etc, ceva cadouri la prieteni si chefuri, si in scurt timp au ramas fara nici un leu..
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clau_prestige @ 4 Dec 2008, 20:35) Buna si fazele cu numarul 123 pe care le primim pe telefonul mobil sunt fake-uri!!! M- am convins !!! Pe mama mea era sa o fraudeze asa!!! pe mine ma zapacesc astia ...mesaje peste mesaje ..si habar am cum sa dezactivez traznaia ![]() This post has been edited by abc: 17 Dec 2008, 12:14 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(testike @ 17 Dec 2008, 12:11) Eu stiu pe cineva care chiar a castigat un Tuareg, de la Tuborg parca. Era mare chestie la vremea aia, cred ca puteai cumpara 1 sau 2 apartamente in oraselul ala cu banii de masina. Au castigat 2 tineri, muncitori, amandoi destul de saraci. Au primit parca 30.000 pe masina, nu au vrut s-o dea, apoi unu' s-a imbatat si a mers nu stiu cat in viteza 1, si mai multe faze de genu' , au cam facut masina varza, apoi au vandut-o cu 10.000, i-au impartit , au cumparat o gramada de prostii gen combina audio, tv color etc, ceva cadouri la prieteni si chefuri, si in scurt timp au ramas fara nici un leu.. ![]() Stai linistit ca tipul asta de oameni sunt peste tot, adica norocosi dar....prosti de dau in gropi. In anul 2000 cand era in floare teleeurobingo show un bolovan a castigat marele premiu de doua miliarde de lei. Atunci cu banii aia erai bazat pe viata. Asta de castigase era un amarat de doi bani, un betiv ordinar care pentru o sticla de bere si o tigara facea orice. La fel s-a intamplat in vinerea de dinaintea concursului, adica era dispus sa-si dea biletul de teleeurobingo pt o sticla de bere, unui amic de-al meu. Asta zice ca bilet isi poate lua si el asa ca pt sticla de bere l-a pus sa cante cat poate el de tare in mijlocul strazi.... zis si facut. Vine ziua concursului si asta castiga premiul cel mare cu biletul pe care-l oferise amicului meu. Sa nu-ti vina sa te arunci de la etaj...dar asta e. Isi ridica ala banii si incepe sa-i cheltuie cu: gagici (normal), masini dar si alea pe leazing (nu stiu de ce), a inceput sa-si construiasca o casa (n-a mai terminat-o el), lua masa doar la cele mai scumpe restaurante sau chiar in ungaria, si uite asa dupa o vara de lux a venit iarna si el iar a ajuns sa cerseasca sticla de bere, ca banii i-a papat pe toti in 3 LUNI. Acuma primeste ajutor social. Scuze daca am fost OFF topic dar e o intamplare reala. Numai bine!!! |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
si un vecin de al meu a castigat la liberty bingo (parca asa se numea, era pe tvr 1) o dacie 1410Li. ce-am mai salivat la norocul lui, mai ales ca si eu jucam ocazional si tin minte ca asta imi doream: o dacie noua, alba si cu "bord de CN
![]() This post has been edited by tkx: 18 Dec 2008, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:35 |