vara baga caldura(buton la pozitia "rece" ) ca i
![]() ![]() ![]() |
vara baga caldura(buton la pozitia "rece" ) ca i
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Sistemul este cu lichidul de racire circuland prin radiatorul de climatizare non-stop. S-ar parea ca nu este recomandata montarea unui robinet (+ pentru o masina noua este o improvizatie).
Aerul care intra in habitaclu are 2 trasee: un traseu de iarna (cand trece "prin" radiator) si un traseu de vara (vine direct de afara). Cele doua trasee sunt comandate de o clapeta. Verifica daca se misca clapeta. In partea dreapta a consolei vei un cablu care actioneaza aceasta clapeta. Nu stiu exact pozitia, dar daca te uiti si misti de butonul de reglare cald-rece ar trebui sa iti dai seama care este. Si la mine vara se simte aer cald, in special la picioare. Daca inchid clapeta manual aerul devine rece (la temperatura de afara). |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
multumesc pentru sfat. o sa incerc chestia asta, nu am nimic de pierdut.La mine baga aer cald pe toate partile ( jos, mijloc, sus).Cei de la service mau sfatuit cu robinetul dar aia sunt cam varza.Ce probleme mai am cu incalzirea: iarnu nu dezabureste bine pe centru pt ca mi s-au deformat plasticele pe interior din dreptul geamului ( vara a batut soarele in ele si sau strambat) ai patit si tu?
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:27 |