Sfaturi camere video
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere video
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ar merge un poll.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce camera video la maxim 1000 lei? trebuie sa filmeze diverse evenimente de tip io la mare, munte, vot etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un JVC? Ceva de genu'
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O camera foto sub 1000 face filme cit camere video peste 1000, cu io la mare si la munte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu e chiar asa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Un GoPro.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Sau un Sony end-of-life (acu' doi ani era fo opșpe bulioane).
Filmează mijto: This post has been edited by Markos: 7 Aug 2012, 22:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi ca parca are si card SD nu doar Memory Stick PRO Duo asa cum zice in specificatii...
E sora mai mica a lui CX130 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
Io mi-am comandat jucaria asta. Imi place ca e mica, vine cu husa, pare ideala pentru excursii si concedii.
A, îmi mai place ca-i doar 4 bulioane ![]() O ridic diseara. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu are zoom optic, si asta uneori poate fi o problema majora.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Am luat jucăria. Așa e, n-are zum optic, ăla digital nu te dă pe spate, da-i mică, ușoară, haioasă, arată binișor și filmează ok. N-are protecție la obiectiv (un minus), dar vine c-o gentuță-husă.
Repet, e o jucărie de filmat, la 89 de iepuroi îmi place ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E, atunci sa te bucuri de ea.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
x-pak |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 April 05 ![]() |
eu cred ca cea mai buna la calitate/pret tot kodak zx1 ramane.
|
--------------------
VolksWagen
Golf III GL
- DB-82-NRG [URL=http://www.mauvelounge.ro][IMG]http://mauvelounge.ro/logo.png[/IMG][/URL]
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2012, 10:13) Ce camera video la maxim 1000 lei? trebuie sa filmeze diverse evenimente de tip io la mare, munte, vot etc. pana la urma al luat asa ceva: http://www.sony.ro/product/cam-high-defini.../hdrcx210er.cen bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce faci cu filmele, cum le descarci pe computer si cum le pastrezi? in formatul original (m2ts-ul in care le salveaza sony-ul) sau le recodezi?
|
-------------------- |
|
b76bgaarh |
![]()
|
pe mine ma intrebi?
habar nu am inca nu am dat drumu la "hardughie". teoretic nici nu trebuie sa o folosesc eu da parca vad ca tot pe capul meu ajunge sa descarc filmele, editez, salvez etc. bafta. ps. dragi colegi daca aveti recomandari/idei pt simplificarea situatiilor de mai sus va sunt profund recunoscator. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
hai ca am inceput sa ma joc cu chestia.
azi am folosit softul care a venit cu camera, play memories home. poate sa salveze 2 tipuri wmv si mpg 2 cand am timp o sa ma joc si in adobe premier, am un elements oficial, sa vad daca reusesc sa fac ceva mai mult cu el. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe cand filmele "io la munte" si "io la mare"?
Pana una alta poate caut filmu' "Io la Ranca cu Merced in esiuvii". |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
MIT Camera…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Markos |
![]()
|
50 de lei în Carfur
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Domnilor, cer si eu un sfat legat de dotarea blocului in care stau cu un sistem de supraveghere video.
Ce as vrea: - 4 camere: - MPixeli : 2 sunt suficienti? 4 sunt necesari? - Sa iau cu IP sau analogice? Configuratia ar fi ceva gen: - DVR la parter intr-o camaruta - Distante pana la camere pana in 15-20m. - legatura la internet si HDD de vro 1TB. Idei, recomandari, ce sa pun, ce sa nu pun... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hikvision
Analogice FullHD HDD de DVR |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
trebuie musai cu acorduri si licente de la Politie?
Ca imi tripleaza practic pretul, si m-as lipsi daca nu e necesar. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
gabize |
![]()
|
Dacă monitorizați domeniul public și o faceți prin asociația de locatari/proprietari, eu știu că da.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dizzy |
![]()
|
Vrem sa monitorizam interiorul din scara blocului plus usa liftului si eventual interiorul liftului.
Nimic de afara Adica vor sta camerele inauntru, filmeaza numai ineriorul scarii blocului This post has been edited by dizzy: 2 Dec 2019, 17:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din cate stiu eu, daca nu sunt montate de catre o firma autorizata sunt cam inutile in caz ca folosesti imagini din ele intr-un proces ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dizzy |
![]()
|
Idea ar fi in principal de a descuraja eventualii infractori, ciorditori, etc.
Nu ma gandesc ca vom obtine minuni. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 |