zmuceste cand iau piciorul de pe acceleratie
![]() ![]() ![]() |
zmuceste cand iau piciorul de pe acceleratie
djthem |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|||
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
adica se franeaza sau accelereaza brusc?
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Zmuceste....se infraneaza apoi se accelereaza si tot asa.....tremura rau.....inegal......mai rau ca atunci cand e subturata sub limita!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() http://dexonline.ro/search.php?cuv=zmuci&source= Cuvântul zmuci nu a fost găsit. Rezultate aproximative: SMUCÍ, smucesc, vb. IV. 1. Tranz. A trage brusc și cu putere pentru a scoate, a smulge, a desprinde, a deplasa ceva sau pe cineva din locul unde se află. On-topic De verificat motorașul pas cu pas și corpul clapetă, chiar dacă la relanti nu face figuri. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as verifica si mufarea si valorile rezistorului de pozitionarea clapetei de pe corpul clapeta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 May 2006, 09:29) si eu sunt de acord cu klaus. Ipoteza care ne duce la aceasta concluzie este faptul ca se intampla ceva cu aerul caruia ii da drumul corpul clapeta: prima data ii da prea putin (franare brusca), apoi da drumul la prea mult (accelerare brusca) de unde vin si "smuciturile". |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
djthem |
![]()
|
Multumesc mult, incerc diseara sa ma uit si va spun rezultatul!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:59 |