RENAULT, in sfarsit am gasit...
![]() ![]() ![]() |
RENAULT, in sfarsit am gasit...
maxx |
![]() ![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
unora de pe acest forum nu le-a venit sa creada ca reno e prima marca in europa de 6 ani...
atunci nu am gasit exact locul unde "scria", eram dator cu o "dovada" acum am gasit-o... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai cred ca replica trebuia sa le-o dai pe topicul respectiv ... nu crezi ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Dar ce inseamna "prima marca"?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
maxx |
![]()
|
prima marca in europa - cele mai mari vanzari in europa, pe acest brand
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
maxx |
![]()
|
renault face parte din grupul RENAULT-NISSAN-DACIA-SAMSUNG
daca comparam marca renault cu marca vw sau marca opel sau marca ford, reno vinde cele mai multe masini. daca comparam grupul VW(audi, seat, vw, skoda...) cu grupul reno, cel mai tare este vw...in europa discutam, ca dac-ar fi in lume mai intra in joc si alte grupuri foarte mari, ca de ex. GM This post has been edited by maxx: 12 Dec 2004, 12:23 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 04:12 |