o intrebare nu o problema..., are ceva daca bag benzina 98 in solenza an 2003?
![]() ![]() ![]() |
o intrebare nu o problema..., are ceva daca bag benzina 98 in solenza an 2003?
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() hai ca esti comic.. nu.. nu are nimic.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
e recomandat
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Cat timp e benzina fara plumb nu e nici o problema (teoretic).
Practic am auzit de f. multe ori spunandu-se ca motoarele de pe SLZ nu sunt prea "incantate" de benzina cu CO mare (gen: superplus, CO98, topspeed, etc...) Personal am pus o singura data benzina de 98. Masina a mers f frumos avea ceva mai mult zvac...motiv pt care am calcat-o...si per total am realizat un consum mai mare ca de obicei. E o benzina pacatoasa ca te indeamna sa mergi mai sportiv...deci nu recomand. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YR-ZBG @ 17 Mar 2008, 12:12) Cat timp e benzina fara plumb nu e nici o problema (teoretic). Practic am auzit de f. multe ori spunandu-se ca motoarele de pe SLZ nu sunt prea "incantate" de benzina cu CO mare (gen: superplus, CO98, topspeed, etc...) Personal am pus o singura data benzina de 98. Masina a mers f frumos avea ceva mai mult zvac...motiv pt care am calcat-o...si per total am realizat un consum mai mare ca de obicei. E o benzina pacatoasa ca te indeamna sa mergi mai sportiv...deci nu recomand. imi mare pare e asta cum spui tu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:08 |