immo off supernova
![]() ![]() ![]() |
immo off supernova
vladgsm1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 February 06 From: Mures ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce-i aia?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Cred ca vrea sa afle cum sa dectiveze antidemarajul.
@vladgsm1 Ai putea scrie romaneste ca sa fii inteles de ceilalti. Citirea macar partiala a regulamentului si folosirea functiei serch sunt foarte folositoare. Cum ar putea posta cineva o chestie de genul asta public? Cine nu ar vrea nu ar fura atunci o supernova... |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/NU-se-stinge-Led-r...0-p1018874.html
Cine citeste pe acolo si are ceva cunostinte intelege ce trebuie sa faca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vladgsm1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 February 06 From: Mures ![]() |
Sa rezolvat. Cei care nu intelag ce scriu sa nu se mai oboseasca sa-si dea cu parerea.
|
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ai sanse mult mai mari sa primesti un raspuns daca membrii forumului inteleg ce vrei de la ei.
Nu cred ca era nevoie sa te obosesti sa-mi dai cu - la reputatie, ca oricum nu-mi cade p*** de la reputatia vietii; in afara de asta nu ai destule posturi incat sa dai reputatie. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
vladgsm1 s-a exprimat destul de clar pentru cine cunoaste.
Iar cererea lui nu era adresata celor care nu cunosc. Parerea mea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vladgsm1 |
![]()
|
Merci de ajutor Klaus. Eu nu am mai postat pe acest forum, dar se pare ca este plin de meseriasi de vorbe nu de masini, putini sunt cei care cunosc.
Pacat ca ii induceti pe altii in eroare cu sfaturile voastre. Eu sigur nu mai postez aici desi cred ca puteam oferi ajutor multora dintre cei care nu inteleg dar raspund. |
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:29 |