cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
![]() ![]() ![]() |
cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da... dar nu ma dau banii afara din casa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Mar 2009, 14:52) 8 bar? mai iesi si tu in lume ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Poi fa si tu ca mine, am renuntat la schimbatore, pinioane si frana spate, si mi-am montat un butuc fix cu 1 viteza, asa vei avea bani pentru altele.
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o varsta(36), o greutate (120), nu mi-a placut niciodata sa fiu in trend (asta cu singlespeedu' vad c-a devenit o moda) si pe langa astea, imi place al dracului de mult sa mestec in viteze
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Stiu, dar mi-e lene
![]() 6 Mar 2009, 21:05: Oricum, rotile s-au comportat admirabil de cand le am, de vreo 2 ani si nu le-am menajat deloc. Sarit pe si de pe borduri, macadam, coborari in viteza pe hartoape. Si culmea, pe o janta am dat 150 de mii. This post has been edited by vis-a-vis: 6 Mar 2009, 21:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si eu bagam maxim 3 bari si mi se parea ca e mult, pana mi-am dat seama ca e suprafata de contact prea mica si dau la pedale ca bou', apoi m-am uitat pe cauciuc cat suporta si am bagat 5. De atunci, alta viata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Prea mica? Nu prea mare?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot 23x622 am. La 100 Kg ale mele si 7,5 bari in cauciucuri, asta este urma de contact dintre cauciuc si asfalt:
23x622c.th.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Tot nu mi-a raspuns nimeni daca am voie sa trec de-a dreptul peste obstacole pe pista de biciclete.
pista.JPG ( Size: 59.65k ) Number of downloads: 353 Am eu asa o curiozitate bolnavicioasa, nu inseamna ca as reusi sa sar peste masini, mai ales cu roata din spate. ![]() This post has been edited by bendix: 6 Mar 2009, 22:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am scris mai sus. Pe Urseanu se taie cu sabiile pentru un loc de parcare. N-ai unde parca in zona aia sub nicio forma, iar pistele alea sunt facute cu curu', nu cu capu'.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Daca-i vorba de sabii ninja, atunc mai bine ocolesc
![]() This post has been edited by bendix: 6 Mar 2009, 22:15 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acuma s-a umplut si piateta de "fratii de peste Prut" care vin cu dubele si dorm in ele. Plus un hotel care n-are nici macar un singur loc de parcare. Hotel construit pe locul unei case. Saraca casuta. Cum a luat ea foc azi si maine au construit hotelul.
![]() Da asa e ca mergi super bine pe pistele amenajate de oligofrenii astia? Hai sa excludem masinile parcate anapoda. Sunt foarte practice pistele alea, nu? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bendix |
![]()
|
In Timisoara aceste piste nu sunt practice deloc, ca se termina brusc. Macar sa fi facut un inel. Cred ca daca ar veni un neamt cu bicicleta si i-ar disparea brusc pista de sub picioare (pardon, roti) ar ramane socat pe viata.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Na, ca am trait s-o vad si p-asta.
Computer de bord care controleaza taria suspensiei si schimba automat vitezele. cyber_nexus.image.-groupTextImage-Single-image.dash.512.384.gif |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si cat costa instalatia?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Habar n-am...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 10 Mar 2009, 17:04 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
La scutere exista abs si chiar o forma de airbag. Din cauza greutatii cred ca e mai dificil de adaptat la bicicleta.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Rafi @ 10 Mar 2009, 17:04) ![]() ![]() ![]() airbag exista si stiu pe cineva care-l foloseste (pe motor, e drept... ) moto airbag |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum sper sa nu spun prostii, ca mi-e lene sa verific pe Net, dar imi aduc aminte ca Honda facuse niste bicle ptr downhill care aveau tot un sistem din asta de schimbare a vitezelor intern, dar costa 100 000E bicla. Asta pare sa aibe si ceva in plus, cu intarirea suspensiei, deci o fi cat un Veyron la bani
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.505 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(bendix @ 6 Mar 2009, 22:25) In Timisoara aceste piste nu sunt practice deloc, ca se termina brusc. Macar sa fi facut un inel. Cred ca daca ar veni un neamt cu bicicleta si i-ar disparea brusc pista de sub picioare (pardon, roti) ar ramane socat pe viata. ![]() la Bucuresti arata bine pe langa Herastrau, dar tot asa se termine brusc si trebuie sa iesi pe sosea. Macar daca ar face turul lacului si pana in padure la Baneasa. Attached thumbnail(s) miei_010.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 240 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri, am avut primul "incident" sa-i spun asa... Pe Jiului, unul cu un aveo de la o firma de asigurari, a parcat la fix 20-30 cm de gard. Eram pe trotuar, mergeam la chiosc. Am trecut pe bicicleta pe langa el, si am atins usor cu adidasul bara fata. Cu adidasul! La care pitigoiul, ca altfel nu pot sa ii zic incepe sa urle la mine" Baaaaa Bouleeeee !!!!". Nu am zis nimic, am trecut, mi-am luat sucul si m-am intors, pe langa bicla - cum trebuia sa merg normal pe trotuar.... Urmarea, noile mele pedale metalice, sunt mai rezistente decat plasticul de pe spoilerul lui, si eu chiar nu aveam loc pe langa bicla printre el si gard. Cand a schitat sa se dea jos din masina, am pus bicla pe cric si m-am intors spre el. Urmarea - s-a auzit Clanc... omul s-a incuiat in masina si a revenit la hartiile lui.
This post has been edited by altisone: 24 Apr 2009, 11:39 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Raule!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor, dar care e faza cu interzisul biciclistilor in parcurile din capitala? Eu nu pot sa inteleg decizia asta aberanta!!!
Adica unde domane iarta-ma sa ma PLIMB (nu sa ma dau/alerg) cu bicicleta daca nu in parc?! Cei care au copii pe unde sa ii plimbe cu bicicleta pe strada, printre masini... copii de pana in 18 ani unde sa se plimbe.... sa ii loveasca masinile pe strada!!! Cine naiba a luat hotararea asta? Si mai ales care e motivarea pt ca eu unul nu o inteleg.... This post has been edited by Cocojambo: 24 Apr 2009, 12:02 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Aia pe care i-ai votat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat pe m#$@ si daca ai un copil pe unde mama ciorilor il inveti sa mearga pe bicicleta? Il duc pe sosea, ma duc cu el pe camp in padure sa il invat cu bicicleta?!
![]() ![]() L.E. Cica vor sa interzica si rolele: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ele-in-parcuri/ This post has been edited by Cocojambo: 24 Apr 2009, 16:10 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |