Need for Speed
![]() ![]() ![]() |
Need for Speed
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia de aici: http://nfs2000.4players.de
E site-ul meu favorit cind vine vorba de nfs. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu prea merge pagina;
nfs asta e si moca pe undeva ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
merge pagina , dar e in germana , bleah ...
nfs e pe naiba moka . e cu licenta ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Moca e la prieteni
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol !
Ma gindeam la dusmani dar cred ca alea's virusate ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
@costi: la dusmani is de-alea valabile...dar dupa ce ai copiat de la ei jocul si te simti si tu mai bine in el iti trimit politia la usa sa te intrebe de licente
![]() @Uncle-Sam: erau mai acum cativa ani, dupa ce aparuse NFS4-ul mai multe dacii de toate natiile, papuci, berline, nove, erau si oltcit-uri, oltene si aro-uri...asa ca daca gasesti ceva spui pe aici pe topic sa mi le copii si eu ![]() inca ceva: ar trebui sa mearga NFS4 pe XP...din cate tin eu minte mergea fara probleme ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
NFS e moka varianta demo, cauta pe net.
NFS4 ar trebui sa mearga in XP, daca dai right-click pe program (.EXE-ul) si Properties, click pe tab-ul "Compatibility", si apoi bifeaza enable compatibility mode for Windows 98/ME. Trebuie sa existe un patch oficial (update), care sa rezolve asta, si alte bug-uri... Eu am NFS Collection - 5 CD-uri originale - (NFS2 SE, NFS3, NFS4, NFS5, NFS 6 (HP2) ), si astea deja sunt modificate putin, si merg si pe XP, nu mai e nevoie sa faci smecheria de mai sus. |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
am si io o problema, cum pot sa fac need for speed porsche (5) sa mearga? am winXP service pack2 si nu merge de nici o culoare, l-am luat din vreo 5 locuri si degeaba... ruleaza cca. 5 min si dupaia primesc o eroare...
This post has been edited by SSilent: 19 Mar 2008, 19:46 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pateam si eu sa se blocheze in XP.
Ce eroare primesti? Poate e ceva din driveru' video. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu il am acuma sa vad ce eroare, dar zice ceva cum ca "memmory could not be read"
![]() chiar nu stie nimeni ce e de facut? vreau foarte mult sa il joc, fara a reinstala win-ul (desi nu cred ca o sa aiba vreun efect) This post has been edited by SSilent: 19 Mar 2008, 22:16 |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
de cateva zile am incep sa joc gta si am ramas uimit cand am vazut loganuri care spre surprinderea mea se misca mult mai bine decat alte masini din joc
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Porschele il faci sa mearga cu un patch pt XP de pe net. Cauta cu google sau pe dc ca nu mai stiu exact de unde. Este free si merge 100%. Enjoy it!
This post has been edited by 1.6: 20 Mar 2008, 21:10 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
SSilent |
![]()
|
merci pt info
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:22 |