Cititi si va cruciti, asta daca e real ce afirma omul
![]() ![]() ![]() |
Cititi si va cruciti, asta daca e real ce afirma omul
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Si eu am mers 6[sase] luni fara permis,n-am facut nici o boacana,nu m-a oprit nimeni,DAR,am avut si marele noroc ca n-a intrat nimeni in mine.
Si nu am pe nimeni in politie ![]() Sunt oprit rar,dar cand incepe..... ma opresc si de 4-5 ori pe zi,bafta mea.... |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca te citesc la fata, daca te vad botos si negru de suparare dupa prima oprire, probabil isi fac deja calcule de spaga...
Cam nasol chestia asta cu condusul fara permis, hai sa fim totusi realisti si sa nu-ncurajam asta. Pe de alta parte, cati tolomaci de 15 ani, cu scutere de <50 cmc, pizza-n spate si instructaj lipsa nu-s prin Bucuresti...era sa iau azi unul pe capota, care credea ca daca bicicicleta lui are motor, gata nene, condude v'o Hayabusa sau mai stiu eu ce... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Am vazut un caz la TV acum vreo 5 ani cu un nene in America, oprit de politie ca mergea prea incet. Omul avea cam 70 de ani si nu prea mai avea reflexe. Intrebat de permis a zis ca nu a avut in viata lui asa ceva, nu a avut niciun accident si nu i sa parut necesar sa-si ia permis. Va dati seama, omul condusese peste 50 de ani fara permis.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 20:19 |