Aer Conditionat pe nova
![]() ![]() ![]() |
Aer Conditionat pe nova
scania |
![]()
|
||
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai loc?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
refuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 March 08 From: Focsani ![]() |
intrebare intrebatoare, stie cineva de cat este alternatorul de la nova gti 1.6 ? ca as calcula consumul de curent si as pune un motoras sa imi invarta compresorul si il montez in alta parte
![]() |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
2000 If I have only one life to live, let me live it as a jerk!!!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
50A.
Cred că ai avea nevoie de un motor de vreo 5-7KW. S-a mai discutat prin alte topicuri, și discuție a rămas... This post has been edited by MAERSK: 21 Mar 2008, 10:20 |
--------------------
-
-
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
ehe nu cred ca`i o varianat asa de buna, trebuie sa fie un motoras ceva mai puternic sa poata duce compresoru ala si autmat un consum mare de curent, mai tine cont de un mers noaptea: lumini, gmv, un cd-player +statie dupa caz , aeroterma si mai pune si cativa consumatori si ai sa vezi ca nu o sa fie de ajuns cei 50 A mai ales ca nu`i scoate constant, deci adio baterie intr-un timp scurt
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
refuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 March 08 From: Focsani ![]() |
doar sa pui un alternator mai mare de 80A sau
![]() |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cu banii și munca depusă pentru X adaptări, cumperi SN.
|
--------------------
-
-
|
|
refuz |
![]()
|
Pret: 2,950 EUR
Rulaj: 45,000 Km Locatie: BUCURESTI An fabricatie: 2002 Capacitate: 1,390 cmc Carburant: Benzina Putere: 65 CP Dotari: aer conditionat, inch.centralizata, proiectoare, alarma, Alte informatii: Vand Dacia Super Nova Clima 2002, 45000 km, verde jad metalizat, aer conditionat, alarma+inchidere, masina arata si functioneaza foarte bine, tinuta in garaj. tel 0722519012 cat iei tu pe o nova ? ![]() |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cât dai tu pe instalație de AC, alt alternator, și ce adaptări minune mai trebuie?
Ce rost are o investiție așa mare pentru Nova? Cât ai de gând să mai ții Nova? Cât crezi că mai ține Nova? O să vină vremea în care piesele vor fi mult mai greu de găsit, nu că acum ar fi ușor... P.S.: Motorul de SN are 75 CP. |
--------------------
-
-
|
|
refuz |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 21 Mar 2008, 11:32) eu doar am copiat ce a scris ala:)) si piese de nova, stiu ca se gasesc greu, am avut probleme cu cutia, si nu se potrivea de la una GT, si am cautat o gramada, si cand am gasit costa 8 mil, si mi-am reparat-o, si acolo probleme ca nu gasea piese. oricum mai astept nu vreau sa imi iau tot dacie.... |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:33 |