Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom, Hongqi HQE
![]() ![]() ![]() |
Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom, Hongqi HQE
raqzvan |
![]()
|
||
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cu banii aia cumpar 2/3 din samoa tropicala
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 22 Mar 2008, 15:49) Totusi, daca nu era chinezeasca, nu cred ca v-ati fi aventurat, atatia, sa spuneti ca e urata. Urata nu e.. In rest, ca e copiata etc, e partea a 2-a. de acord cu tine, nu straluceste dar nici hidoasa nu e. pot sa gasesc o multime de masini coreene, japoneze, rusesti, necopiate si care arata destul de urat. vai de mine e chinezeasca si acum gata, e panarama pamantului. cat despre investitii in design sau siguranta, au zis chiar ei ca sunt capabili de asta dar daca astea de acum se vand, ce folos ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai, ca sa aiba ceva clienti pe pietele europene. Daca vor asta, adica. Ca Geely a fost un mare fas, Hover CUV..cam toti proprietarii il blameaza s.a.m.d.
-design: numai pe forumul asta cate facaturi am vazut, m-am crucit. Copie dupa Toyota Aygo, copie dupa Mercedes intrat la apa(adica Geely), copie dupa Rolls-Royce, ba mai nou copie (pe 3 roti) dupa Peugeot 206, dupa Citroen C4, si inca cateva. Da-o dracului, e penibil. Io nu-nteleg cum merge treaba cu copierile astea neautorizate, acum vreun an era tambalau mare la americani ca nu's ce model (Jeep Patriot?) avea calandrul fata asemanator cu Hummer H3. Mooama, scandal, mediatizare, negocieri alea -alea. Chinezii copiaza in nesimtire modelele competitorilor, ba mai vin cu ele si la vanzare in Europa...si nu trage nimeni de urechi pentru un fel de plagiat? ![]() -siguranta: macar pentru Hong-cuiul lui Pepelea asta, la cati bani se dau pe ea...dac-as fi un potential cumparator pai nene, de la 5 stele in sus! (vorba vine). Asta daca bineinteles ii lasa inima sa lase macar un exponat la crash-teste pentru EuroNCAP (la banii astia, mai stii?) Io ma repet, din [punctul meu de vedere designul in sine al lui Hongqi nu e extraordinar de urat. E urata cu craci daca iei in considerare pretul. Iar la banii astia, un motor cu aspiratie normala???(adica fara turbocompresor sau compresor de supraalimentare?) -eu am ce am cu problema asta. This post has been edited by ATM: 30 Mar 2008, 18:44 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
China e comunista. Nu exista drepturi de proprietate.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, sunt de acord (oarecum) daca si-ar vinde productia numai la ei. Dar cand mergi la export cu ea si intri pe piete unde activeaza si producatorul dupa care te-ai inspirat?
Si totusi ma gandesc ca de ex Vw produce (producea) Vw Polo cu portbagaj in China. Pe ala n-am auzit sa il copie (inca). Oare o fi un fel de drept de proprietate totusi pentru cei ce activeaza pe piata Chinei, si sa se dea liber la copiat doar pentru cei care nu sunt prezenti? This post has been edited by ATM: 30 Mar 2008, 18:48 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Copiile sunt proaste, cifrele de vanzari - penibile, nu deranjeaza pe nimeni. Cand vor scoate copii fiabile si vor incepe sa vanda sute de mii de masini pe an, atunci o sa ii ia lumea la intrebari.
This post has been edited by raqzvan: 30 Mar 2008, 18:55 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Rolls-Royce Phantom: the base price is £250,000 in the UK and $300,000 in the US. Hehe, deci chestia asta va avea un pret de baza mai mare decat Phantomul.
Deci de banii astia iti iei 2 RR Phantom Base. ![]() This post has been edited by mafone: 31 Mar 2008, 07:13 |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ma indoiesc ca ar fi ma scump decat RR, sincer acum!
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e, ce credibilitate are sursa? nici una zic eu, e o bomba lansata pe un forum oarecare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
se vorbea de zill pe aici. pai ala avea prestanta, avea o oaresce imagine, pe cand copia asta ce dracu are?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Astia sunt cu vaca la pascut,cred ca tot ce zboara se mananca
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
lauionescu |
![]()
|
![]() membru, in general Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 From: Iasi, Vaslui ![]() |
are baterie rombat sau 777 ?
|
--------------------
dacia
1310
1995
- VS 03 RBJ prietenii stiu de ce....restul sa ii intrebe pe cei care stiu sau sa-si dea cu parerea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Macar de ar fi ieftina.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:30 |