Depozitul de calculatoare, ce parere aveti despre el?
![]() ![]() ![]() |
Depozitul de calculatoare, ce parere aveti despre el?
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate asa fac marea majoritate a firmelor de hardware din Romania.
Acum mai mult timp am vrut placa de baza Abit KT7-RAID de la Abit. Senorg importa Abit. I-am tot sunat, imi spuneau ba ca intr-o saptamina, ba ca in citeva zile aduc placa... dar de unde, dupa ce am asteptat vreo 2 luni i-am bagat in p.m. si am luat alta placa de baza in alta parte. Alta problema e ca majoritatea firmelor fac oferte in care sint trecute foarte multe componente pe care NU le au.. dupa ideea ca "lasa, ca daca cere vreun client, comandam noi". Merci, de comandat pot comanda si clientii direct, de pe amazon.com... |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Caro Group importa Gygabyte si vand ce au in stoc. Suni si intrebi. dar la mine s-a dus naibii o placa Gygabyte , dar a fost reparata intai (pe bani, era un cip care controla Ram), si mai apoi inlocuita (nu mai oprea coolerele dupa shutdown).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Flamingo nu este la noi in oras, insa este distribuitor de-al lor. Intre ei si DC este o diferenta enorma. Daca ar fi dupa mine as merge pe DC. Mi se par unii dintre cei mai buni la pret, dar stii cum e... una e ieftina la ei, alta e mai scumpa la ei. Dar raman pe DC.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo sunt extrem de scumpi. Eu am luat multe chestii de la Ultra Pro si nu mi-a parut rau. Oferta bogata, preturi decente. De la Caro Grup am luat ca am un prieten care cumpara de la ei, dar in rest Ultra Pro.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mine Dc sunt un fel de Europa...
Adica : tot ce iau, de la ei iau...Dar ieftine si f multe defecte..Am luat 10 tastaturi ieftine, deh 80.000 bucata, au funtionat perfect doar 3 dintre ele. Apoi, vand baietii Albatron, un kkt de firma de la care am 4 MB-uri , care sa dea dracu in ele daca vor sa mearga cum trebuie. In schimb, am luat5* P4 de la ei, towerul mai putin floppy sau cd-ron, cu putin peste 10 milioane, si anume 2.4-533, 512/400, epox-intel, AGP asus-128, seagate 40-sata. Mi se par ok la preturi, doar ca trebuie extrem de mare atentie la ce anume cumperi. Mai ales, au un discount la sediul central pentru firme care cumpara mai multicel , si te mai duci cateva procente in jos. Acum, sediul asta l-au mutat in regie. Edit : 10 milioane in primavara-vara, adica acum ceva vreme... This post has been edited by altisone: 16 Dec 2005, 10:07 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut probleme cu cei de la DC la garantie.
Probleme cu niste memorii, un hdd si un stick...luate de la ei. La garantie te tin 10 zile indiferent daca se poate verifica pe loc.(Cazul stick-ului). Probleme am avut si cu Flamingo...foarte nesimtiti aia de la garantie. Iti recomand Caro (sunt cei mai seriosi si au preturi super bune)... sau Best...inca nu am avut probleme. Incearca si Ultra Pro(am un hdd luat de la ei de vre-o 3 ani...si merge perfect) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:26 |