Miros de ars, Miroase a ars cand dau drumu la caldura
![]() ![]() ![]() |
Miros de ars, Miroase a ars cand dau drumu la caldura
K-gula |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este normal la inceput. La toata lumea miroase asa.
PS. Si cat mai putin pe recirculare. This post has been edited by IRONICK: 20 Mar 2008, 14:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu cred sa fie probleme unde e pata cu ulei. Mai ai rabdare sa mai treaca ceva timp si vezi daca se mareste pata.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Vorbim peste 5-6 luni despre zgomote si scirtiieli...or sa apara cu siguranta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
asa e......asta e............... zgomote apar la majoritatea masinilor!prima data o sa fie enervant dar cu timpul nu le mai iei seama!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu e ulei, acolo sunt bobinele de inductie, si are aspect de "umed" . stai linistit asa e aspectul, nu e ulei sau alt lichid.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
Dap ... intradevar .. va multumesc mult. pata de ulei am verificato si la alti posesori de dacie si mi sa zis ca e normal (un fel de rasina de la bobine pentru protectie sau ceva de genu)
am deja cu ea 300 km in 2 zile si mia consumat doar 3 liniute de la carburant. Mirosul de ars sa mai estompat si azi dimineata nu lam mai simtit. Motorul a inceput sa se simta mai bine si intre 2000 si 2500 de ture (inainte greu imi sarea de 2000 si mirosea a ars de la ambreaj, acum merge ok si la 2700, pacat ca e in rodaj si nu pot sai dau mai mult de 3000, abreaj ok, caroserie ok, frane ok, am montat sistem audio ok, consum ok (am facut media si imi da 7,5% la motorasu meu de 1.4) Promit sa pun si alte poze cand ajung acasa de la munk. Mai ridic o singura intrebare dupa care topicu se poate inchide : Am ridicat masina alaltaieri si nu am primit decat cele doua cartulii cu instructiuni si cartea de revizii precum si cea de garantie. Cartea tehnica nu mi-au dato si nu mi-au dat nici un talon. Tinand cont ca e inca cu numere provizorii, e normal sa nu imi dea talon, uni miau zis ca tre sa ma duc dupa cartea tehnica dupa o saptamana de la termenu livrari, e adevarat? Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
johnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 10 April 07 From: Cluj ![]() |
cartea tehnica o ridici dupa cateva zile de la dealer
talon e normal sa nu iti dea, o sa ti-l faca politia la inmatriculare pe baza cartii tehnice dealerul iti da doar certificatul acela de circulatie valabil 30 zile pe baza numerelor provizorii |
--------------------
Logan
ABS Plus
1.6, 2007 Volkswagen Passat
ambele rosii :) |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cred ca e vorba de cartea de identitate, nu tehnica...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:25 |