De ce sunt atat de dezamagit de Logan?, Povestea mea
![]() ![]() ![]() |
De ce sunt atat de dezamagit de Logan?, Povestea mea
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
stati linistiti....ce ziceti voi aici va garantez ca se incadreaza in limitele normale....ma refer la probleme nu la felul in care sunteti tratati in service.
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(denwer @ 21 Mar 2008, 20:02) "SUNT CURIOS DACA MAI EXISTA CINEVA PE FORUM CARE SA FI FOST IN SERVICE DE 11 ORI CA MINE IN PRIMUL AN DE LA ACHIZITIONAREA LOGANULUI?" Pentru ca zici ca esti curios,voi incerca sa te consolez.Am achizitionat masina de un an si 10 luni si am parcurs 21.000 km;jumatate din km parcursi i-am facut cu drumurile la service. se pare ca tu m-ai depasit cat despre limitele normalului: tot cea ce ni se intampla tuturor legat de garantia oferita de Dacia va garantez ca nu e normal |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine "ma cunoaste", cred ca nu mai e cazul sa va spun care au fost probleme mele...ptr. cine nu, mentionez ca am fost de 6 ori in service cu celebra problema a scurgerilor de ulei in zona distributiei.
![]() Problema reala, dupa cum a subliniat si initiatorul topicului, router, nu o reprezinta loganul ca masina in sine, ci "sistemul" defectuos de remediere a problemelor aparute la masina in perioada garantiei, coroborat cu incompetenta si durerea-n ...a mecanicilor autorizati dacia. Ca argument pentru cele spuse, cel mai concret exemplu care-mi vine in minte, este chiar cazul masinii mele: ...daca cei din service (dupa sfanta indrumare si sub acordul uzinei) nu se kkau pe ei sa etanseze / schimbe de 5 ori suruburile alea nenorocite...inlocuind de fiecare data si intreg kit-ul distributiei DEGEABA...si faceau ceea ce au facut ultima data, adica semering, pinion, etc., ar fi iesit MULT mai ieftin. De ce sa identifice / diagnosticheze corect problema, cand se putea face o carpeala de toata frumusetea "la fata vazuta" si clientul sa plece cu problema nerezolvata...motto-ul putand fi: "NOI NU GANDIM, CARPIM" Dar, se pare ca se merge pe principiul "zgarceniei la tarate", in final clientul fiind cel mai dezavantajat, dar si uzina in cele din urma...sau probabil ca au incasari prea mari, si isi permit sa accepte asemenea gafe ale service-urilor autorizate. In afara de problema mai sus mentionata, per total masina se prezinta ok, d.p.d.v. al raportului pret (de achizitie, de intretinere) - calitate...dovada fiind si faptul ca alte probleme NU am intampinat in cei aprox. 35000Km cati are masina la ora actuala dupa mai bine de un an si jumatate de la achizitie. Numa' bine! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
router |
![]()
|
Exact carpeala e cuvantul care caracterizeaza Dacia la capitolul GARANTIE.
In cazul meu au preferat sa imi schimbe 3 piese la scaun care adunate fac cat un scaun intreg in loc sa inlocuiasca de la bun inceput scaunul. Ce au zis francezi, ca romanaul asta IDIOT poate se lasa pagubas dupa prima interventie si nu va mai veni in service de mai multe ori fiind nemultumit de starea masini. Pai pe aceasta cale tin sa ii anunt ca ma voi prezenta la service pana voi obosi si tot imi vor repara masina. Practic suntem pacaliti de niste straini la noi in tara. P.S: Tin minte cand nu erau Francezi prin 97 aveam o berlina in garantie si treaba era foarte simpla: Aveam ceva stricat, constata inginerul din service si mi se inlocuia piesa defecta. Acum ZDRENTELE ASTEA DE FRANCEZI au ei alt mod de a asigura garantia: Trebuie sa faci 2-3 constatari (de parca ar fi procurori criminalisti), trebuie sa astepti sa dea ei acceptul si abia atunci iti inlocuiesc piesa stricata. Iar acceptul se da doar de luni pana vineri si daca te duci sambata ''ca de atunci ai si tu liber ca muncesti de luni pana vineri'' nu ti se inlocuieste nimic ca nu ai acceptul uzinei. E normal asa nu? Imi cer scuze daca am avut un limbaj mai deocheat dar chiar simteam nevoia sa spun ce am pe suflet. This post has been edited by router: 21 Mar 2008, 23:46 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"Trebuie sa faci 2-3 constatari (de parca ar fi procurori criminalisti), trebuie sa astepti sa dea ei acceptul si abia atunci iti inlocuiesc piesa stricata."
Asta probabil tot din cauza hotilor din service. "La hot, de hot ii e frica" |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
router |
![]()
|
Asa e
Insa in final eu sufar, iar eu sunt client si ar trebui sa fiu cel care castiga nu cel care pierde. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@router:
Din experienta pot spune ca rezolvarea unei probleme pe care o ai cu o companie mare (in special straina) e un lucru uneori istovitor. Marile companii au o birocratie si un hatis de proceduri ce frizeaza absurdul, servicii de relatii cu clientii unde de cate ori te adresezi vorbesti cu altcineva, iti expui problema din nou si din nou pana la exasperare. Trebuie sa stii unde, cui si cum sa te adresezi. Trebuie sa constientizezi ca asta e sistemul spre care ne indreptam, ori te obisnuiesti si inveti sa-l exploatezi, ori stai si injuri prin fata usilor. Si asta e valabil indiferent ca e Dacia, compania de electricitate, gaze, telefonie moblia sau un alt constructor de masini... Sa mai povestesc o data, pe scurt singurul meci pe care l-am avut cu service-ul dacia: Aproape de terminarea garantiei am solicitat verificarea si completarea "freonului" in instalatia AC (stiind de pe forum ca e foarte probabil sa nu am cantitatea corecta). La service au zis ca e contra-cost, ca e consumabil, ca nu acopera garantia bla-bla. Nu m-am certat nici macar un minut, doar am intrebat de doua ori daca sunt siguri ca asa este. Ei ii dadeau ca asa sunt directivele, asta fiind semn ca nu acolo rezolv problema. In aceeasi zi am scris la VC, am expus problema, si am explicat, argumentat, ca nu inteleg decizia service-ului si, implicit al Dacia si ca solicit, IN SCRIS, un punct oficial de vedere asupra problemei. Totul pe un ton civilizat si oficial (chiar usor "lemnos"). Bineinteles ca nu am primit un raspuns scris (deh, scripta manent ![]() ![]() Poate asa trebuie sa faci si tu, scrii la VC, invoci faptul ca ti se pare un pericol la adresa securitatii personale si a familiei faptul ca ti se poate rupe scaunul in timpul mersului, cu rezultate neplacute pt. tine si pt. imaginea marcii, apoi vezi ce se intampla ![]() Chestia cu "clientul nostru, stapanul nostru" e tot arma de marketing, stai linistit... De castigat, per total, tot ei castiga. Mai castigi o batalie, ei castiga razboiul ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Off topic.
Acum multi ani (in '94) "mi-am tras" o dacioara noua si primul drum (normal ![]() Am reusit s-ajung acasa intreg (nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin ce-am trecut eu cu frana de motor si cea de mana la coborare). Luni: invoire - service - constatare - verdict : pompa de frana (dublu circuit). Remediul : "schimbare pompa!! ....da'... n-avem in magazie... stiti... e rar defectul.. trebuie s-asteptati sa vina de la uzina cam 2 saptamani." Ce-am facut? Am plecat (pur si simplu), m-am oprit la primul magazin de piese auto, am cumparat pompa, si am shimbat-o in parcarea magazinului (Pantelimon) cu ajutorul unui baiat de la magazin (mi-a facut pedale ![]() Ce vreau sa zic : la cumpararea unei masini, luati in calcul si posibilitatea ca in service (in oricare unitate) sa nu existe NIMENI care sa STIE/VREA/POATA sa va rezolve o anumita problema aparuta la masina. Loganul e de "varsta" frageda si inca nu exista pe toate drumurile un "Nea Gica" sa cunoasca totul despre el (Logan) cum e in cazul berlinei. Pana sa dati vina pe "sistem" ganditi-va ca "mecanicul"/inginerul/constatatorul poate fi angajat ieri (sau doar de proba). Si nu in ultimul rand, mecanicii au si ei "specializari" : motoare, transmisii, tren rulare, etc... Daca pui un "motorist" sa-ti regleze unghiurile de incidenta la directie, sigur ca vei trage stanga si masina va pleca dreapta (exagerez). Eu personal cunosc un "motorist" (asta e fisa postului unde e angajat) care-ti face cutii de viteza de zici ca-s de formula 1 - precise, fara jocuri ciudate/fluieraturi/scurgeri de ulei. Sistemul e gandit sa lucreze cu personal CALIFICAT si COMPETENT. La noi exista, insa nu sunt indepinite amandoua conditiile simultan ![]() In final va urez sa aveti noroc de "meseriasii" care "pica" pe problema cu care va confruntati. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa zic eu sunt multumit de primul logan, are 2 ani si nu a fost deloc in service in afara de revizii. De aceea urmatoarea masina este tot logan si imi vine saptamana viitoare.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Principala nemultumire a mea, este legata de calitatea vopselei, in rest in 3 ani doar probleme minore, nu mai amintesc de reteaua de service, pentru ca asta e problema generala in Romania...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 22 Mar 2008, 01:15) @router: Poate asa trebuie sa faci si tu, scrii la VC, invoci faptul ca ti se pare un pericol la adresa securitatii personale si a familiei faptul ca ti se poate rupe scaunul in timpul mersului, cu rezultate neplacute pt. tine si pt. imaginea marcii, apoi vezi ce se intampla ![]() Chestia cu "clientul nostru, stapanul nostru" e tot arma de marketing, stai linistit... De castigat, per total, tot ei castiga. Mai castigi o batalie, ei castiga razboiul ![]() exact asta am facut de 3-4 ori insa imi spun ca e normal sa se inlocuiasca cate o piesa de la scaun pana gasesc problema adica siguranta mea va fi ok pana schimba ei piesele pe rand aberant Oricum incepand de luni fac demersuri la banca si imi iau credit pentru un Ford Focus 2 second hand din Germania. Am un prieten care aduce 3-4 masini pe luna si ma voi duce cu el sa-mi cumpar una. La 7500 de euro imi iau Ford Focus din 2005. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(router @ 21 Mar 2008, 14:53) Intradevar si mecanici sunt slab pregatiti. O alta problema grava este velul cum se acorda garantia: prefera sa schimbe de 2-3 ori cateva suruburi in loc sa schimbe piesele care intredevar sunt cauza defectului tocmai pentru a face economie. Eu daca am sesizat ca de nou scaunul a fost montat gresit si am avut 4 interventii nici nu mai trebuia sa propun eu sa mi se schimbe intreg scaunul ci ei trebuie sa ajunga la concluzia asta. In schimb politica Dacia REnault spune ca inlocuim de mai multe ori aceiasi piesa ca poate clientul se plictiseste si ne lasa in pace. SUNT CURIOS DACA MAI EXISTA CINEVA PE FORUM CARE SA FI FOST IN SERVICE DE 11 ORI CA MINE IN PRIMUL AN DE LA ACHIZITIONAREA LOGANULUI? Imi pare rau, da' plangacios mai mare ca tine nu prea am mai vazut pe aici. Da, de 11 ori e trist, dar mai triste sunt procesele din spate care au dus la asa ceva. Trist e ca te plimbi prin service si pe drumuri cu un scaun desfacut. Da, vina este a celor de la Dacia ca scaunul tau joaca, dar atitudinea ta fata de problema ti-a creat cifra aia imensa. Esti genul de om (cred) numa' bun pt aia din service-uri sa te terfeleasca. Nu stii sa pui problemele si sa te impui, cel putin de la un anumit moment. Pe tine te-a dat gata un surub, ce sa mai vorbim de un sistem, si el cu hibele lui multe. Am scris pe forum ca mi-am schimbat sonda marsarier intr-o ora maaaa. De ce se poate? Am mers ferm la ei le-am zis ce are masina, ca am scos stopu, verificat becuri, verificat traseele din stop, dar ca n-am verificat nimic cablaraie la masina (era noapte oricum) si l-am intrebat instant daca au pe stoc sonde. Tipul nu a mai zis nimic, a inceput la clampaceasca la calculator sa vada. Baaaa, eu putem sa ii mint, ca ei nu au mai verificat nimic, investigat nimic si puteam merge sa imi schimbe sonda buna cu alta noua. Dar tu trebuie sa te plimbi pentru un surub. Acum un an si ceva am schimbat sonda aval. NU vroiau sa o schimbe, ma trimiteau acasa asigurandu-ma ca e benzina, am facut la fel, m-am intors, i-am convins, mi-au facut comanda la piesa, a treia oara cand am mers, aveam donda noua. E drept...de 3 ori, dar oricum mergeam de minim 2 ori, pentru ca nu se putea rezolva pe loc. NU apar Dacia, dar inainte sa le critici sistemul (asa cu probleme cum e el), eu cred ca e mai sanatos si mai constructiv pentru propriua persoana sa cauti problemele LA TINE. Si nu o zic in sensul rau. Vorbesc foarte serios. Ar fi constructiv pentru tine, nu pentru mine, nu pentru Dacia. This post has been edited by driverx: 23 Mar 2008, 21:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
router |
![]()
|
Chiar ma miram ca inca nu ai aparut si tu sa-ti dai cu parerea despre problema mea.
In primul rand vreau sa-ti spun ca imi esti extrem de antipatic si ti-o spun in fata (nu e prima oara cand iti spun si nu imi e rusine sa o fac) In al doilea rand nu ai citit atent tot ce am scris eu in legatura cu cele doua probleme care daca ar fi sa ma iau dupa tine s-au intamplat numai din vina mea iar Dacia nu a facut nimic gresit. Daca vrei sa-ti dai cu parerea despre un subiect te rog frumos sa citesti toate postarile mele legate le problemele cu scurgerile de ulei si cu scaunul. Si acum ca sa-ti fac o recapitulare vreau sa-ti spun ca am dat cel putin 10 telefoane la vocea clientului si 7-8 mailuri(unele chair cu poze) si am facut 11 vizite in service programate (eu mi-am facut programare sau ei m-au chemat) Nu ma cunosti si te rog frumos sa-ti pastrezi parerile tale despre mine numai in mintea ta. Eu cred ca pentru tine e normal sa : -primesc o masina cu scanul soferului montat gresit (si scuza-ma ca nu verific eu la fiecare drum daca scaunul meu are surubirile prinse bine) -sa imi curga ulei la motor in primele 2000 de km. -sa fac 11 vizite la garantie in primul an de la achizitionare. -abia dupa 5 interventii la distributie sa nu imi mai curga ulei -dupa 5 interventii la scaun problema sa nu se rezolve In final vreau sa imi cer scuze colegului meu de forum ca mi-am expus aici problemele care le-am avut cu Dacia mea. Sper sa gasesca in sufletul lui puterea de a ma ierta. Seara buna. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@router, tu nu puteai sa strangi surubul ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
router |
![]()
|
Nu am stiut care este cauza laganatului in scaun.
Sincer m-am uitat la scaun dar nu am observat ca aia era cauza. Abia in service mi-a aratat mecanicul ce avea. Normal ca daca observam il strangeam ca nu e mare inginerie insa nu am observat. Oricum cei de la montaj scaune sunt chiar buni de tot la DACIA dupa ce ca nu mi-au strans bine un surub mi-au mai lasat AMINTIRE sub acelasi scaun alt surub-cred ca s-au gandit ei sa fie de rezerva. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
of doamne daca si un surub strans nu stiu cum e superproblema, ce sa zicem de aia de la hyundai care schimba amortizoare spate si coloane de directie intr-o veselie? Parerea mea e ca in unele chestii se exagereaza (faza cu scaunele) insa la altele nu (partea cu scursul nu stiu cum). Aia e problema tehnica de luat in calcul nu chestii cum se plang unii ca vezi doamne scartie masina. De ce oare la alte marci, chiar si dupa ce schimba tot felul de softuri, coloana de directie si amortizoare, ba mai dau si sute de lei (mai asa spre o mie) tot is multumiti oamenii aia de masinile lor? Haideti sa fim realisti si sa consideram masina rabla doar daca exista motive suficiente. Calitatea service-urilor nu cred ca intra la motive pt care sa consideri o masina rabla. Pentru a cumpara insa o a doua masina, consider insa un motiv suficient sa dai skip, cu mentiunea ca ce se intampla la dacia are o mare probabilitate sa se intample si la alte marci.
Sanatate |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
Poate ca ai dreptate.
Si eu sunt de aceiasi parere si cred ca e normal ca scaunul sa se miste cand pui frana si nici de cum nu e o problema grava. Deasemenea e normal si firesc ca pentru a beneficia de garantie sa te duci de 11 ori in service in primul an. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
aphophis |
![]()
|
vad ca unii citesc doar ce le place. si isi inchipuie ca doar la dacia gasesti oameni incompetenti in service. Probabil daca vor schimba marca si vor intampina aceleasi probleme (sau mai grave) vor ajunge la ce ziceam eu
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
contador |
![]()
|
Din nou ai perfecta dreptate.
Daca ROUTER a semnalat o problema destul de prezenta in service-uri autorizate Dacia acum chiar trebuie sa il consolam spunandu-i ca si la alti se intampla asta. Deasemenea trebuie sa-i spunem ca e vina lui ca a avut scaunul montat gresit si ca de ce nu s-a uitat la suruburi cum a cumparat masina. Deasemenea omul e foarte plangacios si nu trebuie sa ne impartaseasca problemele lui aici pe forum ca nu ne ajuta deloc. Deja exagerati. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
aphophis |
![]()
|
of doamne, voi stiti limba romana? am zis eu ca e vina lui?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
contador |
![]()
|
De unde sti tu cum a pus omul problema?
Parca nici nu a zis ca a dat o gramada de mailuri si telefoane si a fost dus cu zaharelul la greu de catre Dacia la fiecare vizita in service. Poate ca ar trebui sa-l invatam pe om sa fie mai tupeist si sa-i trateze mai din scurt pe cei cu care probabil s-a purtat destul de civilizat. E un mod total gresit de a privi lucrurile si poate ca ai dreptate, in Romania pana NU ridici putin tonul si folosesti tupeul la greu nu se rezolva lucrurile. Pacat. This post has been edited by contador: 24 Mar 2008, 11:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Nu știu ce mașini și câte ați avut înainte de Logan. Problemele înșirate aici sunt fleacuri.
Mie mi s-a rupt cureaua de accesorii, din cauza compresorului de AC care s-a blocat in mers, la un Opel Astra Classic cu 4.000 km la bord. Am stat 21 de zile lucratoare piesa. Si na, e masina nemteasca... Reouter, eu zic sa te gandesti de doua ori inainte sa vinzi Logan-ul si sa iei Focus. Nu spun ca nu e mai bun Ford, dar la 7.500 nu iei masina buna din 2005... |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
router |
![]()
|
Poate ca ai dreptate insa macar dupa 21 de zile problemele s-au rezolvat.
Eu de cand am cumparat-o am probleme si nu cred ca a fost o zi in care sa nu ma gandesc ca ori imi curge ulei pe la motor ori cand pun frana ma balansez cu scaunul. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
Cum zicea cineva mai sus ... "nu cred ca te incalzeste cu ceva" dar o sa zic si eu problema unui prieten de-al meu ghinionist.
Mercedes C clas (nu generatia asta noua ... cea dinainte) dupa 3000 Km a trebuit sa schimbre toata cutia de viteze automata .... ) la acelasi mercedes a platit 300 EUR pe schimbat bateria la telecomanda de inchidere centralizata anu trecut --- cei drept, cutia sa schimbat in 5 zile (termenele s-au respectat). mercedesul a fost vandut la sf anului trecut si a fost achizitionat un Seat Leon FR ... dupa cca 2000 Km .. a trebuit sai schimbe turbosuflanta. Acum se epsista 3 variante: - o fi el ghinionist intradevar - drumurile din romania strica bunatati de masini - o fi el prea dus cu pluta si face praf masinile. |
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
contador |
![]()
|
Ghinionul il urmareste zic eu
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 10 April 05 ![]() |
QUOTE(K-gula @ 24 Mar 2008, 14:07) Acum se epsista 3 variante: - o fi el ghinionist intradevar - drumurile din romania strica bunatati de masini - o fi el prea dus cu pluta si face praf masinile. si s-ar putea sa fie cate ceva din toate 3. despre ghinion si drumuri n-are rost sa mai vorbesc, da soferi dusi cu pluta sunt destui. uite, ma gandesc doar la niste amici de-ai mei, care au dacii de-astea batrane, 1310, dar mai bune decat a mea. ei bine, astia nu erau in stare sa porneasca masina, nu din prima cheie, da, asa, dupa vreo 10, 15 secunde de dat la automat, ba unul era sa termine si bateria, de la atatea chei. cum naiba, cand ma duceam eu (ca sa ma laud, evident) dadeam doua sprituri si porneau masinile la sfert de cheie. explicatia? ei nu lasau cheia cand masina dadea sa porneasca si, tinand la automat, masina pur si simplu nu pornea. evident, urmau problemele cu demarorul dupa aia. alt amic, baiat de bani, schimba masinile straine (bune), cam de 3 ori pe an. de, ai lui erau patroni. insa baiatului, din prostie sau altceva, ii placea sa treaca cu turatia pe rosu. o data, de doua ori, de 9 ori si.. facea poc motorul. altul se plangea ca-i rugineste masina prea repede (logan), ca ce tabla proasta, etc. ca sa aflu ca sta la cucuietii din deal si pana la el acasa e noroiul de juma de metru. iar el o spala cand isi aducea aminte.. nu mai vorbesc de cei care scartie rotile la pornire, care nu gasesc vitezele, care merg sute de metri cu masina scoasa din viteza pt."economie" pana fac praf cutia, etc. ideea e ca mi se pare totusi suspect ca acelasi fabricant, cu aceiasi muncitori, pe aceeasi linie de fabricatie, sa faca azi una proasta, maine una buna. mai degraba as zice ca masinile tin.. in functie de sofer. acuma, nu zic, or fi si cazuri de greseli de fabricatie, insa stilul de condus, grija fata de masina, drumurile si, de ce nu, ghinionul, isi spun cuvantul. la orice masina. parerea mea |
--------------------
opel
vectra a
1990, ex. dacia 1310
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(contador @ 24 Mar 2008, 10:44) De unde sti tu cum a pus omul problema? Parca nici nu a zis ca a dat o gramada de mailuri si telefoane si a fost dus cu zaharelul la greu de catre Dacia la fiecare vizita in service. Poate ca ar trebui sa-l invatam pe om sa fie mai tupeist si sa-i trateze mai din scurt pe cei cu care probabil s-a purtat destul de civilizat. E un mod total gresit de a privi lucrurile si poate ca ai dreptate, in Romania pana NU ridici putin tonul si folosesti tupeul la greu nu se rezolva lucrurile. Pacat. welcome to the real world neo ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Peste tot mecanicii sunt cam la fel de incompetenti, numai ca la altii platesti de 3 ori mai mult acelasi serviciu de rahat. Loganul probabil din cauza simplitatii e mai fiabil decat alte Renaulturi mult mai scumpe.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(router @ 24 Mar 2008, 13:46) Pai sa stii ca nu e vina Dacia ca tu nu esti in stare sa treci peste .... "traume". Intradevar, drumul spre rezolvarea problemelor tale este la ... "service", dar NU la alea din reteaua Dacia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 10:27 |