B-14-VBY, incident trafic
![]() ![]() ![]() |
B-14-VBY, incident trafic
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te gandesti ce pile ai in Politie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Pai depinde pentru ce vrei sa il aflii, daca vrei sa furi masina nu cred ca poti, daca te-a busit sau ai probleme cu el te duci la politie declari si il chiama aia.
This post has been edited by ceribros: 2 Apr 2008, 13:39 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
incidentul a constat in intrarea in fata mea (dupa ce m-am repliat pe banda I sa-i fac loc) si punerea de frine la "intimidare"; faza clasica a mirlanului frustrat; as vrea sa dau doar cu ochii de el
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
marlan el ...intr-adevar.! te-ai gandit ca poate ai gresit si tu cu ceva? poate, poate!
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nu ai nici o sansa sa il aflii, credeam ca te-ai luat la injuraturi sau ti-a lovit masina si dupa aia a fugit, in acest caz te duceai la politie si dadeau ei de el, asa doar ca sa ii dai un dos de palma nu are rost sa te agiti. Respira adanc ....da doua trei injuraturi si iti trece, la mine cel putin merge asa.
This post has been edited by ceribros: 2 Apr 2008, 14:24 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene ...mai taci! Ca ma desconsprirezi ! Ce pm..daca omu nu s-a dat din calea mea ....ia uite frate..sta el cu supernova in fata mea cu bemveul .Adica eu bag benzina oemveu sa stea toti fraiericii in calea mea.Si dupa aia se da pe banda intaia.Normal ca i-am pus cateva frane sa creada ca e nava spatiala ,,,si sa vada ca e abeesul in functiune.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Si daca afli cum il cheama cum crezi ca o sa-l gasesti daca evenimentul s-a produs in trafic?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai episodu' cu adresa o sa fie in alt topic.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
razvannn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
cand o sa invatati sa fiti civilizati , toti figurantii care au masini de firma sau de la parinti fac pe impresarii prin oras de zici ca sunt zmei , pt astfel de cazuri nu e decat o singura rezolvare nebagarea in seama sa vezi ce-l doare pe agresivul ala cand nu-l bagi in seama
![]() |
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
1995
- B-37-DUG renault 19 1.7 75 cp
|
|
costi |
![]()
|
Nu va infierbintati off-topic, vroiam doar sa stiu daca exista vreo baza de date mai accesibila.......
L-as fi ignorat dar incidentul s-a petrecut pe la 120 si putea sa iasa rau, rau de tot, individul vazuse prea multe filme americane In plus mai eram si cu tot familionul in masina, ca daca eram doar eu treaca mearga (desi atunci sigur il prindeam si cine stie ce iesea); Poate ca aveti dreptate, mai bine sa nu stiu.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Declara la politie ca ti-a acrosat masina si apoi a fugit, iti indoi aripa ca si cum te-ar fi atins cineva si asa poate il da un urmarie si ii poti crea probleme ![]() Oricum, ar merita sa ii sculptezi tablaria cu un cui.... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
argon |
![]()
|
stiti a cui arma este razbunarea?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
a prostului
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
argon |
![]()
|
Cu ce va face razbunarea mai presus de ei?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(Johnny_Bravo @ 2 Apr 2008, 20:41) Declara la politie ca ti-a acrosat masina si apoi a fugit, iti indoi aripa ca si cum te-ar fi atins cineva si asa poate il da un urmarie si ii poti crea probleme ![]() Oricum, ar merita sa ii sculptezi tablaria cu un cui.... Si daca ala nu are nimic indoit cum o mai scoti la capat pentru fals in declaratii ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
J o h n n y |
![]()
|
A reparat-o intre timp... Chiar crezi ca te acuza cineva de fals in declaratii? Vezi sa nu.... Eu mi-am tamponat de cateva ori si am le-am zis ca "asa am gasit-o in parcare" desi era evident ca nu are cum sa fie asa si nimeni nu mi-a zis nimic, am primit constatarea fara probeleme, crezi ca are cine chef si timp sa faca pe detectivul ? |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și apoi vă văitați că s-a mărit rata la Casco, și a apărut franciza...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu vad aici 3 variante de rezolvare nesatisfacatoare si una proasta:
1. gasesti proprietarul masinii si te duci si ii spui doua de la obraz. Ce ar putea sa mearga prost: nu el conducea masina si te reclama pentru hartuire, discutia degenereaza (iti dai seama ca daca a facut figurile alea pe drum nu va asculta cuminte ce ai de spus), etc. Ce ar putea sa mearga bine: nimic - dupa ce ai vorbit cu el nu ai rezolvat nimic. 2. te duci si il reclami la politie pentru conducere agresiva, intimidare, etc. Pierzi timp si nervi. Dai declaratii. Ele vor zace in sertare forever. 3. nu faci nimic, aprinzi avariile si iti vezi de drum. Familia te apreciaza ca fiind un om cu mult calm si stapanire de sine. Frustrarea insa, va ramane. Varianta proasta: P. te dai zmeu atunci cand situatia se desfasoara. Il sicanezi si tu, il depasesti, il tragi pe dreapta si il palmuiesti cu sete. Il lasi plangand pe marginea drumului si,surd la implorarile lui, te indepartezi demn in apus. Nu il vei ierta decat foarte tarziu, ii lasi un bilet lapidar in chilia din munti in care s-a retras spre pocainta. Yeah, dream on! |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
dar pe ala cu B 69 ROB cum il aflu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Perversule... Si sclav si 69...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Apr 2008, 09:24) Poate este razbunarea arma prostului, dar ei cum o sa se invete minte sa nu mai faca faze de cacao?Doar daca dau odata de dracu ... Mai presus esti daca nu faci tu faze din acestea altora... @Costi..te inteleg perfect. Am patit-o si eu odata ...si nu zic cat l-am injurat:D ![]() ![]() Culmea e ca l-am vazut..peste cateva zile,era un om cu par alb in cap si puteam sa-i fac aceeasi faza..insa chiar am simtit asa sila fata de el si de prostia lui incat chiar nu am avut remuscari ca nu l-am bagat in seama, ca vroiam macar sa-i bat obrazul... This post has been edited by Lexy: 4 Apr 2008, 11:59 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
Multumesc pt incurajari, mi-a cam trecut; a reusit indsa nenorocitul sa-mi strice cheful mini-vacanti pe are ni-o luasem;
Mi s-a mai intimplat demult si in Buc dar acolo datele problemei erau altele, l-am prins la primul stop si s-a baricdat in masina. Cine credeti ca era? o jumatate de buletin, cu nevasta si copilul in masina. M-a dezarmat ttal cind l-am vazut ... De data asta insa a fost mai greu, am cam "valsat" putin la viteza aia, noroc ca ai mei nu prea s-au prins despre ce era vorba...... nevasta m-a intrebat "ce-a vrut ala" ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Da un telefon la politie si la 2 sau 3 televiziuni de la un tel. public, anunta ca azi in apropierea aeroportului Otopeni va exploda o masina capcana (Cielo Albastru numarul etc.). Baga 2 sau 3 "Die infidels die" si un Allah Akbar si dupa aia te uiti la stiri cum esti razbunat. Glumesc evident.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Totusi nu e o idee rea maurule
![]() |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:56 |