PROFILU', haideti sa ni-l completam corect...
![]() ![]() ![]() |
PROFILU', haideti sa ni-l completam corect...
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
da si mai am si un x5, insa nu umblu cu ele ca mi-am facut un credit la brd si merg cu logan-ul...
looool n-ai de unde sa ma stii... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bine... dacă spui tu...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu din prima zi de cand am facut poza la masina am pus la avatar... Daca dati click pe nume, o sa ma vedeti si pe mine
![]() Mi se pare normal sa iti pui poza, zona unde stai, numele, caci in fond si daca nu spui aberatii nu ai de ce sa te ascunzi, NU? Eu am deschis discutii in care unii nu credeau nimic din ce scriam, dar daca aveau nelamuriri vedeau poza si la intalnire cereau detalii... Nu e logic asa? Eu zic ca D.A. !!! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord ca userii sa-si completeze cat mai complet profilul, dar, chestia cu :"daca are 1300 de ec posteaza la logan" mi se pare o magarie.
o avea omul tzeshpe masini si a lui de suflet este 1300 le, dar momentan conduce un logan . asa ca se va raspunde topicului initiat de om in legatura cu masina in aria careia s-a postat. punct. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Nu vreau sa supar pe cineva dar se pare ca sunt unii care-si dau singuri cu bata in cap
![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
care e problema ? nu inteleg !?!?!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
apropo cum se poate schimba nick-ul ca as vrea sa-l editez si n-am gasit de unde
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Driver >> Vezi ca la probleme administrative e un topic pe tema nick-ului. Scrii acolo si ii soliciti acest lucru lui Alex.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Masina mea personala e o Dacia 1300. Insa mai detin o DSN, 2 Solenza si am cunsotinte care au Logan.
Asta inseamna ca pot posta doar la CLT? This post has been edited by BBC: 13 Dec 2004, 14:20 |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am observat ca au aparut cativa useri pe forum pe la sectiunile loganului si nu accepta decat sa-si dea cu parerea intre ei, dar n-ai ce sa le faci, daca asa considera unii. Am preferat sa nu ma mai amestec intr-o anumita discutie si sa-i las sa se bucure de masinile lor fara sa mai incerc sa-i aduc cu picioarele pe pamant.
![]() Vis-a-vis de datele din profil, si eu rog frumos completarea cat mai exacta a acestora. Marty avea la un moment dat doua marci/modele specificate acolo si se intelegea foarte bine despre ce e vorba; deci se pot pune doua modele de dacia ca restul masinilor (daca exista pe langa acestea doua) nu cred ca este asa relevant. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
ideea e simpla: e ideal ca sa se completeze datele din profil ca sa stii cu cine stai de vb (asa e frumos)... dar ca nu ai voie sa postezi la logan ca ai dacia 1100 e absurda. E un forum liber, conditionarea ar trebui numai impusa de faptul ca esti inscris sau nu (in sensul ca nu poti posta daca nu esti inscris) si atat. Oricine poate sa-si dea cu parerea indiferent daca are masina sau nu. e o tara libera nu?
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
masina/locatie/ocupatie/varsta
mi se pare normal sa fie completate, sa putem alcatui un profil al celui cu care discutam numarul de inmatriculare sau numele real Mi se pare ca ar trebui sa avem dreptul sa nu le afisam in clar. Sunt destui pe forum care ma cunosc personal, m-au ajutat, i-am ajutat, ne-am scris e-mailuri sau Mp-uri. Dar sunt circumspect in a da foarte multe date, fiind un site foarte accesat. Sa luam numai un exemplu. ![]() This post has been edited by Ake: 13 Dec 2004, 18:34 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:34 |