Litrometru de la bord defect, Litrometru de la bord defect
![]() ![]() ![]() |
Litrometru de la bord defect, Litrometru de la bord defect
calin_cri |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2004
|
|||
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Mai apare la Bursa cate un anunt cu cadrane de bord la vanzare. Da anunt acolo, unii isi fac upgrade-uri de la bord sau la dezmembrari. Dar poate iti mai dau si alti baieti idei viabile pentru a-l repara pe al tau si scapi de cheltuiala.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
vezi chiar dezmembreaza cineva o Scala
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
calin_cri |
![]()
|
Salut
Am defect Litrometru de pe bord de la Dacia Solenza Scala. Nu indica nivelul corect, se duce doar o linie si ramane asa. Are cineva de vanzare? Sau stie cineva pe cineva care se baga sa repare acest device? Multumesc. |
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2004
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Indicatorul de la bord are doua posibilitati:ori merge ori nu.La tine probabil ca e dusa sonda.Daca pui firele de la sonda ,pe rand,la masa,trebuie sa se aprinda becul sau sa se duca acul indicator in sus.Incearca asta.Succes.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cred ca ar trebui intai sa vezi unde este defectul si apoi sa inlocuiesti ce e stricat.
Nu exista un litrometru de sine statator. Exista un "transmitator nivel carburant" montat pe rezervor, acest transmitator este conectat la tabloul de bord, si in functie de valoarea rezistentei pe care o are, tabloul de bord indica nivelul. Deci defect poate fi transmitatorul, tabloul de bord, sau conexiunile. Sper ca poza atasata cu capturi din manual sa te ajute. Later edit: Ai deschis topice atat la Probleme tehnice cat si la Piese auto cu acelasi subiect. Acuma le-am unit, data viitoare te sanctionez. Attached thumbnail(s) Clip.jpg ( Size: 60k ) Number of downloads: 1044 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
calin_cri |
![]()
|
Nu am deschis decat 2 topice pentru 2 probleme diferite.
Am considerat ca daca sunt 2 lucruri distincte si de aceea am facut acest lucru. Nu stiam ca deranjeaza asa tare. Data viitoare o sa fiu mai atent. Cat priveste problema care o am cu masina, am pus firele pe masa si nu sa dus acul indicator in sus. Cred ca este de la la tabloul de bord. Multumesc pentru raspunsuri |
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2004
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Si io am aceasi problema si nu stiu ce sa ii fac daca gasesti rezolvarea sa imi dai si mie un pm te rog
This post has been edited by aUd_SeMNe: 15 Mar 2008, 23:10 |
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Saptamana trecuta am pus cam 23l de benzina, acul era putin mai sus de jumatate, sambata ma uit si ma ia avea o liniuta pana la rosu. Cam 60 km de am ublat cu ea, ori cat de mare ar fi consumul nu cred ca a mancat ata benzina. Oricum de cand am observat, nu se mai misca de la acea liniuta. Oare si la mine tot asta ar fi?
|
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Zimi si mie te rog daca pun firele pe masa pe rand si se ridica acu indicator sau se aprinde becu e sonda defecta sau tabloul de bord? Ca nu am inteles
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
QUOTE(csimby @ 17 Mar 2008, 13:39) Saptamana trecuta am pus cam 23l de benzina, acul era putin mai sus de jumatate, sambata ma uit si ma ia avea o liniuta pana la rosu. Cam 60 km de am ublat cu ea, ori cat de mare ar fi consumul nu cred ca a mancat ata benzina. Oricum de cand am observat, nu se mai misca de la acea liniuta. Oare si la mine tot asta ar fi? Dap! La mine e la fel! This post has been edited by mark``: 19 Mar 2008, 13:01 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Update:
Astazi acul era deja pe rosu. Mergand spre servici, masina ma anunta, ca ii e foame. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din cate stiu eu, rezervorul e de 41 l. Jumate inseamna cam 20l. Daca eu am pus 10l, inseamna ca mai erau 10l de benzina in rezervor, nu ![]() Oare ce are? This post has been edited by csimby: 19 Mar 2008, 18:06 |
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
E decalibrat litrometru...
Rezervotul are fix 46 l...umplut pana in gat. (stiu asta pt ca am mers pana s-a oprit motorul special pt a verifica treaba asta) Si la ine indicatiile sunt complet aiurea...niciodata nu e maxim..se aprinde becu cand acul e ba la jumatate ba la sfert..etc.. Mai spun odata care e metoda mea. Eu fac mereu plinul si atunci dau km intermediar pe 0. Stiu ca dupa 500km trebe sa alimentez. Dintr-un plin se fac cam 600km±50km in functie de trafic. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fericitule! tu stai la tara. Acu' stiu unde sa vin cu mielu'.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In talonul meu scrie ca are 43 L rezervorul ! Apoi ce metoda de "fix" ai tu la litru , daca spui ca e + sau - 50 km ? Ca aia + sau - sunt exact diferenta intre cei 43 - 46 de L . Consumul in cei 500 km poate sa difere f mult ( nu mergi 600 km in Bucuresti decat cu cotizatie la baieti sa ti-o impinga ! ) , tac-ul pompei de benzina la fel , temperatura in momentul alimentarii la fel ...
Mie mi se intampla de fiecare data cu vechiul bord urmatoarul lucru : de fiecare daca cand lasam masina seara imi arata un nivel si dimineata , un nivel cu cel putin 4-5 l mai putin ! La bordul de Logan , acest lucru nu se mai intampla , sau acea diferenta este f mica ( 1-2 l ) . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:40 |