[VAND] vand diverse pentru DSN
![]() ![]() ![]() |
[VAND] vand diverse pentru DSN
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am vorbit la telefon,iti spun maine tot aici ce am
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am doar mecanismul acela de reglare...oglindei ii lipseste o piesa in care se insurubeaza sistemul de prindere
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
2 cauciucuri montana - 40 ron bucata
2 aparatori de noroi pentru spate - 20 ron 2 difuzoare de 10 cm originale de pe DSN - 30 ron ambele 1 oglinda de interior(tot ansamblul) - 35 ron + sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron + un casetofon original DSN la pretul de 70 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron This post has been edited by tud.: 15 Jun 2008, 17:02 |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 1 June 08 ![]() |
vreau aparatorile de noroi!!!!!da-mi un pm sau ceva.ms
|
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
tud. |
![]()
|
ai pm cu numarul de telefon
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron + un casetofon original DSN la pretul de 70 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron This post has been edited by tud.: 12 Jul 2008, 12:23 |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron + un casetofon original DSN la pretul de 70 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
se mai adauga 2 difuzoare de logan - 30 ron
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron + un casetofon original DSN la pretul de 70 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron 2 difuzoare de logan - 30 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron + un casetofon original DSN la pretul de 70 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron 2 difuzoare de logan - 30 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
cauciucuri montana - 40 ron bucata
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
sistem de reglare al oglinzii exterioare - cum arata (poze )?
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
tud. |
![]()
|
e ansamblul acela format din cele doua rotite
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Salut!! Trimite-mi si mie cateva poze cu radio casul pe mess la id-ul asta
"robert33andrei" Multam! ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
tud. |
![]()
|
salut,scuze dar casetofonul nu il mai dau
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
tud. |
![]()
|
da
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
cauciucuri montana - 40 ron bucata
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron 2 difuzoare de logan - 30 ron |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
un cauciuc montana + unul global aproape noi - 40 ron bucata
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron 2 difuzoare de logan - 30 ron 1 radiator pt DSN fara aer conditionat - 100 ron 1 radiator pt DSN cu aer conditionat |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
ionutbest2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 August 08 From: Pitesti ![]() |
jantele originale de aliaj le mai ai?
|
--------------------
dacia
supernova
clima 2001
- AG-83-CNK
|
|
tud. |
![]()
|
le am dar nu le dau
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
un cauciuc montana + unul global aproape noi - 40 ron bucata
+ sistem de reglare al oglinzii exterioare ( stanga ) - 15 ron o bara spate super nova alba care daca se revopseste arata ca noua - 80 ron 2 difuzoare de logan - 30 ron 1 radiator pt DSN fara aer conditionat - 100 ron 1 radiator pt DSN cu aer conditionat |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
salut.maneru(clapeta) care deschide usa din interior(partea stanga)mai ai???
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
tud. |
![]()
|
sa fie clar,am doar ce am scris mai sus
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Poti pune poze cu anvelopele, te rog? Care e data fabricatiei? Mersi. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
tud. |
![]()
|
nu stiu data fabricatiei ca nu m-am uitat pe ele,sunt aproape noi,vii si le vezi
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Ti-am dat PM, nu stiu daca l-ai primit, as vrea sa vad anvelopele. Mersi. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
tud. |
![]()
|
am primit mesajul,up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
tud. |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:06 |