Culori
![]() ![]() ![]() |
Culori
chiriac.costin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT 01 POL
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar macar ar fi trebuit sa mai scada vreo 50-60 euro din pretul celor galbene daca tot nu le vopsesc barele. Ca preferinta de culoare : verde cameleon (foarte elegant si sobru) sau rosu pasion (foarte funky).
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Eu am vrut rosu toreador.Sincer imi place foarte mult culoarea atunci cand este curata , dar si cand incepe sa se puna praful e neapa tare.se vede totul pe ea,ca sa nu mai vb. de mizerie.
ce ma enerveaza tare este ca dupa spalare trebuie stearsa de pana nu mai are nici o picatura de apa pe ea,se vede pata apoi in razele soarelui.masina e data cu o ceara din fabrica care desii am spalat-o de zeci de ori tot nu s-a dus nici acum.O fii ea buna la ceva totusi dar dupa spalat e groaznica. ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
shimpu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 March 05 ![]() |
mie imi plac culorile : albastru marin si verde cameleon, dar avand in vedere ca imi place sa economisesc cei 250 eur de metalizat am ales albasru marin. Este foarte frumos dupa parerea mea, pe langa faptul ca ar mai putea ascunde si unele defecte de fabricatie la imbinari,. etc
|
--------------------
LOGAN
Laureate 1.4 -Marine
- BV-09-DVI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
S-a scumpit iar vopseaua metalizata? De la 200 a ajuns la 250 de euro?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Sotia mea jura ca a vazut Logan negru. Era unul cu nr. de Buzau la noi in oras. Exista asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca exista si este din Buzau.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Intrebam in sensul, ca se poate comanda si negru acum? In gama de culori nu a existat pana acum.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca 'verde cameleon' e foarte apropiat de negru, mai ales din unele unghiuri.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
vv, mai degraba in anumite conditii de luminozitate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma s-a lamurit cineva de ce sunt doua tipuri de galben?
(cel mustariu - gen taxi berlina) care cred ca e cunoscut de mai multi, si galben_lemon - sau cum ii spune aluia de la Seat (mai cunoscut ca tip) in oferta Dacia scria "Galben Sport in contra marca?" sau ceva pe aici care din cele doua galbenuri care sunt pe strada sunt Galben-Sport? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(Ake @ 23 Mar 2005, 18:27) Pana la urma s-a lamurit cineva de ce sunt doua tipuri de galben? (cel mustariu - gen taxi berlina) care cred ca e cunoscut de mai multi, si galben_lemon - sau cum ii spune aluia de la Seat (mai cunoscut ca tip) in oferta Dacia scria "Galben Sport in contra marca?" sau ceva pe aici care din cele doua galbenuri care sunt pe strada sunt Galben-Sport? pai galben sport e singura nuanta de galben din oferta...exceptand celebrul taxi galben metalizat (gen matiz) din constanta . apropo, l-a mao vazut cineva?? |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(andrei_dum @ 23 Mar 2005, 07:38) Eu am vrut rosu toreador.Sincer imi place foarte mult culoarea atunci cand este curata , dar si cand incepe sa se puna praful e neapa tare.se vede totul pe ea,ca sa nu mai vb. de mizerie. ce ma enerveaza tare este ca dupa spalare trebuie stearsa de pana nu mai are nici o picatura de apa pe ea,se vede pata apoi in razele soarelui.masina e data cu o ceara din fabrica care desii am spalat-o de zeci de ori tot nu s-a dus nici acum.O fii ea buna la ceva totusi dar dupa spalat e groaznica. ![]() si eu tot rosu toredor....ai dreptate in cele de mai sus.... are cineva idee la ce interval trebuie ceruita? |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Cum s-o ceruiesti dupa fiecare spalare?? Vrei sa dai faliment?
|
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
leinad |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
din cate stiu eu ceruirea se face cam de 2 ori pe an daca ziceti de polish care si costa cateva sute de mii.daca ziceti de ceara de la spalatorie care e pana in 100 de mii aia se da cam o data pe luna din cate zic astia de la spalatorie dar nu ii cine stie ce.
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
O ceruire serioasa costa ceva, mai ales daca inainte faci si degresare... Si evident ca se face manual, deci dureaza. Uite de curiozitate o sa intreb cat e maine
![]() This post has been edited by diosrl: 24 Mar 2005, 23:01 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La spalatoria de langa McDonald's Morarilor costa 200.000 degresarea si 800.000 ceruirea.
|
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:14 |