surplus ulei motor, un surplus de ulei de 0.8-1cm pe joja...
![]() ![]() ![]() |
surplus ulei motor, un surplus de ulei de 0.8-1cm pe joja...
bitzu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|||
dorel.ch |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 08 ![]() |
Cand am cumparat masina (Supernova) aveam si eu un surplus de ulei si l-a aruncat afara pe langa un semering. Cand am schimbat uleiul am pus 2,75 litri si ajunge exact la maximum pe joja. mecanicul meu a spus ca nu e grav daca depaseste linia de maxim cu 1-2 mm, dar daca-i prea mult cedeaza semeringurile datorita presiunii prea mari exercitata de ulei in timpul functionarii.
|
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
ar fi bine sa scoti din el pentru ca s`ar putea sa ai probleme cu scurgeri pe la simeringuri, si pe urma probabil schimb de simering....nu degeaba este trecuta acolo valoarea maxima...asa ca sfatul meu este sa scoti ulei afara cu o seringa pe la joja...bafta!
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dorel.ch |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 08 ![]() |
La mine a aruncat uleiul pe langa fulie- am vazut urmele . Cred ca ar fi bine sa-l scoti ca-i mai sigur. |
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deschizi busonul putin, cat sa curga niste ulei si apoi il pui la loc.
E un bai, ca de aia ti-a dat produicatorul si semn de maxim pe joja, nu numai de minim (nu ca sa se afle in treaba). Uleiul ala poate sa prodca depozite in canalele segmentilor sau ain camera de ardere, si de fumul albastru de pe espament nu mai zic. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
din cite stiu eu 1mm pe joja inseamna cam 100 grame ulei !!! poate va ajuta asta cu ceva !!
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
bitzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 December 07 ![]() |
merci. am scos surplusul de ulei prin locul jojei. acum ii exact la maxim. si intr-adevar se vad urmele de la uleiul dat afara pe la semering pe lonjeronul de sub fulie. bine ca m-am uitat acuma sa nu stric motorul...merci...pa pa
|
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:38 |