de ce este sandero un model pentru femei?
![]() ![]() ![]() |
de ce este sandero un model pentru femei?
billyK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 1.6
2006
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil pentru ca femeile nu au fost atrase de logan
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e neaparat un model feminim.linile masinii trimit spre targetul feminim dar poate sa fie condus bine mersi si de un dulap 2X2
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
ca idee femeilor nu li s-ar potrivii nici o masina pentru ca de cele mai multe ori sunt catastrofe.
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Concluzia: Nu esti barbat adevarat daca nu-ti place Loganu' si preferi Sandero.
|
--------------------
.
.
.
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
B-39-ZOZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti - Bacau ![]() |
da, frumoasa concluzie Laurentziu83 !
![]() oricum chestia asta mi se pare o prostie ... nu este si nici nu va fi sandero o masina pt femei. sunt multe alte modele care pot fi catalogate astfel. poate au vrut doar sa spuna ca sandero, spre deosebire de dulapul de logan, e o masina putin mai finuta ... mai stilizata ... oarecum ... |
--------------------
Dacia - Renault
Sandero 1.6
2008
- BC 01 EGN Get rich or die tryin' !
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(billyK @ 22 Mar 2008, 10:01) dupa cum au declarat oficialii renault in momentul lansarii Sandero, conform spuselor in targetul modelului Sandero se inscriu in primul rand femeile. ce vi se pare asa feminin la acest model? eu sincer il vad ca pe un model neutru... neorientat in mod special catre femei. daca aveti voi alte pareri sau stiti mai multe decat mine va ascult ![]() nu cred ca scrie acolo "in primul rand femeile". scrie ca in targetul sandero intra, spre deosebire de logan, si tinerii si femeile. din cate stiam eu tineri sunt si barbatii nu numai femeile. sau noi suntem copii toata viata? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu prefer Sandero in locul loganului, si chiar nu inteleg parerile unora cum ca sa-ti alegi masini "pentru barbati". Mie de exemplu imi plac mai mult formele fluide la o masina, nu ma dau in vant dupa masinile mari, le prefer pe cele mai mici si mai ieftine (urmatoarea masina cam va fi Matiz la mine) pentru ca la salariul meu prefer sa bag banii ce vor ramane in rezervor, nu in rate, si sa-mi iau o masina doar de orgoliu ca sa "dea bine", dar sa merg doar odata pe an in afara orasului, chiar nu e genul meu, care in general fac 20-25 de mii de km anual.
Mai prefer formele mai fluide pentru ca vreau ca masina sa-mi placa mie, si cum mie imi plac femeile si nu barbatii... ![]() Acu, si Loganul, si Sandero, sunt ieftine amandoua, ar fi de ales pentru fiecare, si fiecare alege in functie de gusturi, necesitati si buget. This post has been edited by Laurentziu83: 23 Mar 2008, 07:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
"de ce este sandero un model pentru femei?"
Pentru ca nu este! Sandero este un model al marcii Dacia care are doar forme mai rotunjite decat predecesorul sau, Logan. @ionut16031987: Cat de sigur esti pe afirmatia pe care ai emis-o? Eu am vazut "barbati" care nici o parcare cu spatele nu sunt in stare sa faca; dar cand era vorba de femei la volan ziceau ca sunt bune numai la cratite, la oale si la pat. Asa ca hai sa nu mai emitem afirmatii pe care nu le putem proba. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bobo_slz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 February 08 ![]() |
![]() Cred ca sandero e intocmai deodorantelor alea... UNISEX... O femeie se poate uita la un sandero si sa zica.... "ce dragalasa e ... e rotunjoara asa ca o bombonica... etc." Un barbat se poate uita la ea si poate ii intra in ochii prima oara spoilerul fata mai agresiv si ar zice ca are un iz sportiv sau daca ar fi barbat in adevaratul sens al cuvantului s'ar gandi: "Uite o masina potrivita pt. necesitatile mele, practica, cu un design placut, economica, ...etc" |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 clima
- B 35 ***
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sandero nu este o masina pentru femei.Si nici eu nu pricep impartirea in marini pentru barbati si masini pentru femei...Masinile mici sunt excelente pentru oras(oricum,Sandero numai mic nu e...),datorita consumului,datorita usurintei cu care te strecori sau gasesti un loc de parcare.Daca mi-as permite si eu mi-as lua inca o masina mica special pentru deplasarile urbane(dar cum deja am doua...mai astept
![]() Micutzu_BH--Ai dreptate. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Singurul model la care vad un marketing orientat spre clientela de sex feminin este Nissan Micra (adica se agata de gadget-uri de care o femeie va fi probabil atrasa - senzori de parcare, dock pentri iPod si alte suporturi de farduri).
Sandero e cu totul altceva. Eu o vad ca pe o masina pentru familii tinere, eventual fara copii, care nu vor sa investeasca prea mult si nu considera masina un indicator de statut. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(billyK @ 22 Mar 2008, 10:01) dupa cum au declarat oficialii renault in momentul lansarii Sandero, conform spuselor in targetul modelului Sandero se inscriu in primul rand femeile. ce vi se pare asa feminin la acest model? eu sincer il vad ca pe un model neutru... neorientat in mod special catre femei. daca aveti voi alte pareri sau stiti mai multe decat mine va ascult ![]() Fiindca sunt stupizi. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Se adreseaza femeilor (in general) pentru ca e o masina ieftina. Daca se adresa cur\/elor (tot femei), era mai mare, mai 4x4 si mai scumpa (ca sa aiba justificare munca prestata). Daca se adresa pensionarelor (alte femei) avea din dotare un macrame la luneta. Daca se adresa transsexualilor (astia/astea? se doresc femei) avea volanul la spate.
Alte aberatii mai aveti? Si ca sa fiu on topic, la cele spuse de BlaueCorsa as adauga Lancia Ypsilon... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(ionut16031987 @ 22 Mar 2008, 11:41) Daca o sa cauti statistici la accidente, parca cele provocate de soferi femei erau bine sub cele provocate de soferi barbati, ca numar, evident. Deci, barbatii sunt mai catastrofe decat femeile. |
--------------------
.
.
.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ca dovada ca si asigurarile auto sunt mai ieftine cu vreo 10% pentru femei.
nici eu nu cred in clasificarea asta - masini pentru femei, masini pentru barbati. exista intr-adevar cateva modele care este clar ca se adreseaza numai unora (pentru femei sunt exemplele de mai sus, iar pentru barbati sa zicem Dodge Nitro). |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
femeile sunt catastrofa la volan pentru ca nu conduc foarte bine. mai fac praf un ambreiaj etc. ca sunt prudente si fac accidente mai putine decat barbatii este alta discutie.
This post has been edited by han_1.6 mpi: 24 Mar 2008, 13:14 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
O sa ma bag si eu ca musca in lapte si o sa va raspund la intrebarea "de ce e Sandero masina pt femei" cu o alta intrebare:
De ce credeti voi ca la momentul lansarii Hammer H3 oficiali au declarat ca masinile H1 si H2 sunt prea masive iar noul H3 este o masina destinata femeilor, tocmai din dorinta de a conduce si ele o masina cool" Ei bine Sanderoul poate fi o masina pt femei deoarece este misterioasa ca ele: adica noua, un pic straina, inchidere centralizaata (adica o blonda inchide o usa si nu mai deschide nici una, tractiunea va crede ca e 4x4, toate rotile ca la aro dar in directii diferite ca la 1310) deci una peste alta o masina care sa nu le plictiseasca. |
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da de o hardughie deasta ce ziceti ? Ii buna pentru femei ?
dodge_ram.jpg ( Size: 230.97k ) Number of downloads: 58 ![]() Prin Cluj se tot plimba o tipa cu unu deasta, primadata am crezt ca nu are sofer, ca-i o tipa micuta , da finuta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
aceasta este o discutie tipica de cafenea...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum adica "sandero, masina pentru femei"? O sa aibe schimbatorul fix in fata scaunului soferului?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:09 |