Cum pot speria porumbeii, Dar fara violenta
![]() ![]() ![]() |
Cum pot speria porumbeii, Dar fara violenta
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
razvannn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
ce mai face omul de plictiseala . lasa frate vietatile in pace ce daca se caca pe masina ta ? nu tre sa traiasca si spalatoriile din ceva ,poate masina ta arata urat de-ti confunda aia masina cu ecologicul
|
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
1995
- B-37-DUG renault 19 1.7 75 cp
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Apropo de aparatele acelea anti sobolani, le-a incercat cineva deoarece am si eu pe la tara asemenea animalute si as vrea sa scap de ele!Am incercat si cu grausor tratat, dar l-au mancat si nu au avut nimic!Mai dati-mi si mie alte idei!Multumesc!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(razvannn @ 24 Mar 2008, 23:40) ce mai face omul de plictiseala . lasa frate vietatile in pace ce daca se caca pe masina ta ? nu tre sa traiasca si spalatoriile din ceva ,poate masina ta arata urat de-ti confunda aia masina cu ecologicul Si mai traiesc si vopsitorii pe langa ei, ca excrementele de porumbel ataca vopseaua ![]() ![]() @ANTIdacie - am la bunici un vecin care a incercat asa ceva, inainte erau zeci de gropi de sobolan prin gradina, iar acum nu mai e una, in cazul in care nu a mai folosit si alceva eu zic ca functioneaza ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Dacă pot o să-ți pun și o poză. Am văzut undeva fixată în pom, cam la 3 m de pământ, o ramă de lemn de dimensiunile unei mașini, mbrăcată în folie de plastic. Cum nu i-am descoperit alt rost, presupun că e apărătoare antigăinaț (dedesubt e trotuar, pardon parcare).
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
fa rost de o pisica + 2-3 cutii de red bull...ai da aripi
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
daca te plictisesti pe acasa cumpara o prastie...cand eram copil abia asteptam sa am o tinta in miscare
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau "tuberman" si cornele cu ac in varf, cand erau eu mic, toti porumbei de la bloc aveau la cornele in ei parca erau pauni...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Probabil ca erau bucati de tub Bergman si cornete de hartie cu ac in varf dar iesprimarea si un pic acordurile nu se potriveste
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:38 |