Ati sfintit masina dupa achizitionare ?, Observatii ulterioare
![]() ![]() ![]() |
Ati sfintit masina dupa achizitionare ?, Observatii ulterioare
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stie, e ateu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Indubitabil Nici ca se putea altceva
![]() ![]() This post has been edited by bion: 25 Mar 2008, 19:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 25 Mar 2008, 11:54) O data de mult eram tare combativ si nu tineam seama de nimic.Dar cu varsta am mai coborat cu picioarele pe pamant si am devenit impaciuitor.Decand madam bulan mi-a cumparat bebelusul ma rugat sa ma abtin de la a face comentarii la adresa Lui Dumnezeu si a bisericii ortodoxe si ca atare ii voi asculta rugamintea.Ba mai mult am sa fac un apel catre Parintele SINAXIS sa ne dea o binecuvantare mie si lui madam bulan.Si daca canoanele bisericesti permit sa se sfinteasca si lucruri atunci mai apelez inca odata la Sfintia sa Parintele SINAXIS sa ne transmita pe forum daca ne poate primi in vizita la parohie spre a ne sfinti "bebelusul"DOLOFAN. |
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 24 Mar 2008, 01:20) Adevaru' e ca seamana fazanu' cu barza de zici ca-s frati gemeni! La subiect, in loc sa va sfintiti masinile mai bine ati ruga pe parintele sa se roage la al de sus sa va dea minte si ochi ageri, ca protoplasma de la volan conteaza, masina-i fier determinist... |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Mar 2008, 14:29) religia este o credinta a slabiciunii care s-a dezvoltat ca psihoza obsedanta in randul saracilor, sclavilor, bolnaviilor, in care s-a dezvoltat fanatismul religios cu rezultatele cunoscute...asa a inceput totul. Si cu toate astea si tu ai zis mai sus ca simti nevoia sa crezi si practici religia, fie in cadrul BOR sau in alta parte. Mai ontopic, cred ca El ar fi mai dornic sa te protejeze pe tine, om credincios care poate mai treci prin biserica si faci fapte care-I sunt pe plac decat un fier. Asa ca decat sa sfintesti masina, mai bine te duci tu sa te spovedesti si sa te impartasesti. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Religia? Principiul e OK. Divizarea, aplicarea, "managementul" religiei?... Not so OK...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Mar 2008, 19:12) Si daca canoanele bisericesti permit sa se sfinteasca si lucruri atunci mai apelez inca odata la Sfintia sa Parintele SINAXIS sa ne transmita pe forum daca ne poate primi in vizita la parohie spre a ne sfinti "bebelusul"DOLOFAN. Bre, nea bulane, cauta un preot cu inima buna daca faci asta! Nu merge la un popa cu limba bifurcata! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre da ce te faci cand nevasta e de alta religie/credinta???? in care din ele o sfintesti??? nu se bat cap in cap cele 2????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E acelasi Dumnezeu, parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
violeta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 March 08 ![]() |
NOI NU AM AVUT TIMP SA O SFINTIM CA AM FACUT-O PRAF IN DRUMUL SPRE CASA DUMINICA, 23 MARTIE.... CE ZICETI?
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- ot 28 tav
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
odihneasca-se in pace
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu zic ca femeile gasesc intotdeauna un alt motiv, ca sa-si ascunda vina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
eu zic sa-l citesti tu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat semnul moale nea argoane
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.200 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce semn ma ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
OAP |
![]()
|
semnu` moale
![]() |
--------------------
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.200 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu mai mai joc, ce e aia !!! sa nu mor prost ...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
OAP |
![]()
|
e specific pentru limba rusa; este asezat la sfarsitul unor cuvinte pentru a semnifica tonalitatea si seamana cu un b...cam asta ar fi asa in mare
|
--------------------
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Femeile cele cu scurgeri de sânge obișnuite lor, să nu se atingă de cele sfinte până în a șaptea zi... Canonul 28 al Sf. Ioan Postitorul oare asta se aplica si la masina sfintita? ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
axabrt |
![]()
|
si cele sfiinte inseamna, cele sfiinte ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Insemna intrat in biserica, icoane, cruci, chestii din astea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(violeta @ 26 Mar 2008, 16:02) NOI NU AM AVUT TIMP SA O SFINTIM CA AM FACUT-O PRAF IN DRUMUL SPRE CASA DUMINICA, 23 MARTIE.... CE ZICETI? Pai vezi? Daca duminica te duceai la biserica, in loc sa te sui in masina si sa te indrepti spre placerile cele lumesti ! Aoleu ! "am facut-o praf in drum spre casa". Nu era vorba de masina? Eu asa intelesesem. ![]() This post has been edited by corbex: 26 Mar 2008, 16:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:42 |