referat, sunt disperat
![]() ![]() ![]() |
referat, sunt disperat
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bogdan_90 |
![]()
|
multam o sa fie mai greu la tradus dar ma descurc.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E si pe romana ceva http://ro.wikipedia.org/wiki/Radio
Dar e putin si nu cred ca e ce iti trebuie tie. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bine ca nu te-ai trezit maine. Succes
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Shush |
![]()
|
E timp
![]() Eu in clasa a 11a si a 12a pe la istorie citeam referate de pe telefon direct de pe internet ![]() Noroc cu Wikipedia si Opera Mini ![]() ![]() This post has been edited by Shush: 24 Mar 2008, 22:32 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu in clasa a 11 a aveam 6110... poate gasesti ceva si in asta:
![]() ce mai e de munca e numele tau de scris ![]() This post has been edited by sorin1983: 24 Mar 2008, 23:20 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
referatul este foarte bun dar poti face tu unul cu datele de aici
This post has been edited by bygy007: 24 Mar 2008, 23:59 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Stiu ca o sa fiu antipatic dar daca imi este permis o sa spun cateva lucruri...
In primul rand ceea ce copii de pe net inseamna furt (atata timp cat nu pui in ghilimele, cu nota de subsol sau bibliografie). In al doilea rand, faptul ca ai luat un referat gata facut de pe net nu te va ajuta decat sa iei, probabil, o nota buna, pentru ca cunostintele tale nu vor evolua specatculos nici macar daca inveti referatul pe de rost (sunt studii facute cu privire la capacitatea de a intelege notiuni in diferite moduri). In al treilea rand, cu mentalitatea asta ma pregateam sa fac si eu niste proiecte pe aici pe la scoala francezilor, dar am ramas mirat cand am vazut ce proiecte slabe aveau colegii mei spre deosebire de stufoasa mea lucrare, si am ramas si mai mirat cand am vazut ca notele lor sunt oarecum mai mari... Mirarea s-a terminat cand am vorbit cu unul dintre ei si mi-a explicat cum sta treaba, si cum se analizeaza o lucrare, cum se poate dezvolta o societate prin noi si noi descoperiri... e mult de spus... Concluzie: Nu am nimic cu tine, si eu am fost ca tine, si eu am copiat referate de pe net... tot in spiritul asta... lasa ca nu se vede... si mi-am dat seama ca ma furam pe mine insumi... Sper ca intr-o zi sa intelegi ce am vrut sa spun. Macar o parte. Bafta! ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Nu voi fii surprins ca nu vei avea habar de nimic de aceasta tema.In acest mod niciodata nu vei invata nimica(sa nu-mi vii si sa-mi zici ca esti pasionat si etc etc ca nu dau 2 lei pe treburi din astea.)Sper sa iei zece.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 Mar 2008, 22:32) E timp ![]() Eu in clasa a 11a si a 12a pe la istorie citeam referate de pe telefon direct de pe internet ![]() Noroc cu Wikipedia si Opera Mini ![]() ![]() QUOTE(sorin1983 @ 24 Mar 2008, 23:19) Ce vremuri... Eheeeee... Mie daca-mi arata cineva in clasa a XI-a un tel. mobil, scuipam in san si ziceam "pieri Satano!" ![]() ![]() Cand au aparut calculatoarele si pe la noi, erau la moda supaplexu', mario... auzi tu, internet... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Mar 2008, 06:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 24 Mar 2008, 23:55) nu te va ajuta decat sa iei, probabil, o nota buna, pentru ca cunostintele tale nu vor evolua specatculos nici macar daca inveti referatul pe de rost (sunt studii facute cu privire la capacitatea de a intelege notiuni in diferite moduri). asa e peste tot, mai sunt cateva(putine) licee inca bune unde nu se admite asa ceva, dar insignifiant, asta e invatamantul din ziua de azi, se duce incet incet spre 0, majoritatea profesorilor sunt incompetenti, e mai simplu sa ceri referate pentru note, inchizi ochii ca-s luate de pe net, dai nota si gudbai, s-a rezolvat problema ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
"viitor de aur tara noastra are"
sa nu uitam ca auru' s-a cam strecurat din tara.... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Acum de ce sunteti rai cu omul, daca are o sansa sa isi usureze treaba, noi probabil nu am beneficiat de net, calculator pe vremea noastra asa ca nu inteleg de ce sa nu profite de ocazie. Ca il copia dintr-o carte fara sa retina nimic sau ca il ia de pe net direct e cam acelas lucru (bine e indicat sa il citeasca macar odata inainte de predare).
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Marius97fer |
![]()
|
oare?
tu cum retii mai bine niste informatii? daca descarci de pe net 10 foi pe care le scoti la imprimanta saaaaaau sa cauti in 2, 3 carti (pentru ca un referat nu se face copiind doar dintr-o carte, parerea mea), sa scotii ceea ce este important, adica sa treci si prin partile neintresante, dar care au rolul de a crea un vocabular (lucru foarte rar intalnit in ziua de azi la ai nostri elevi)... ? Cum spuneam mai sus, eu nu atac omul, asta este, in regim de urgenta, faci ceea ce poti... e viata lui, nu e treaba mea... eu atacam doar ideea, atitudinea ![]() Si vreau un raspuns la intrebare... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu sincer nu retin de fel daca fac ceva obligat (sau retin pe o perioada scurta), asta in primul rand, in general si de pe net poti sa te documentezi, sa citesti inainte de a da copy paste sa combini mai multe parti din referate. Mie mi se pare in regul, e mai simplu sa scrii la calculator sau sa copiezi anumite citate si sa le pui la locul lor ca sa aibe inteles si logica totul. Eu nu supot profesorii care cer scris de mana, mi se pare o aberatie, suntem in secolul vitezei si timpul inseamna bani. Nici eu nu sunt de acord cu anumite persoane care iau referatul gata facut si nici macar nu au bunul simt sa il citeasca inainte, aici sunt de acord cu tine ca este furt, dar cat timp dai dovada ca esti interesat si macar faci minimul de efort sa il citesti si sa mai si retii ceva eu zic ca e mai bine decat sa copiezi dinr-o carte un capitol si gata referatu (am vazut cazuri desutle, si poate am facut si eu la fel).
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 25 Mar 2008, 00:55) In primul rand ceea ce copii de pe net inseamna furt (atata timp cat nu pui in ghilimele, cu nota de subsol sau bibliografie). In al treilea rand, cu mentalitatea asta ma pregateam sa fac si eu niste proiecte pe aici pe la scoala francezilor, Concluzie: Nu am nimic cu tine, si eu am fost ca tine, si eu am copiat referate de pe net... tot in spiritul asta... lasa ca nu se vede... si mi-am dat seama ca ma furam pe mine insumi... QUOTE(Marius97fer @ 25 Mar 2008, 11:07) Cum spuneam mai sus, eu nu atac omul, asta este, in regim de urgenta, faci ceea ce poti... e viata lui, nu e treaba mea... eu atacam doar ideea, atitudinea ![]() Sa ne amintim fabula aia cu lupul moralist? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
daca as putea sa ma intorc in timp poate nu as mai face aceleasi lucruri pe care le-am facut. multi ar spune asta...
nu am intentia sa fac pe lupul moralist... imi exprimam doar parerea... daca se poate... ![]() daca vrei e o critica constructiva. QUOTE Eu sincer nu retin de fel daca fac ceva obligat (sau retin pe o perioada scurta), asta in primul rand, in general si de pe net poti sa te documentezi, sa citesti inainte de a da copy paste sa combini mai multe parti din referate. Mie mi se pare in regul, e mai simplu sa scrii la calculator sau sa copiezi anumite citate si sa le pui la locul lor ca sa aibe inteles si logica totul. Eu nu supot profesorii care cer scris de mana, mi se pare o aberatie, suntem in secolul vitezei si timpul inseamna bani. Nici eu nu sunt de acord cu anumite persoane care iau referatul gata facut si nici macar nu au bunul simt sa il citeasca inainte, aici sunt de acord cu tine ca este furt, dar cat timp dai dovada ca esti interesat si macar faci minimul de efort sa il citesti si sa mai si retii ceva eu zic ca e mai bine decat sa copiezi dinr-o carte un capitol si gata referatu (am vazut cazuri desutle, si poate am facut si eu la fel). eu nu am zis sa scrii de mana ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 25 Mar 2008, 11:32) Pai...atunci e exact ce zic eu, daca scrii la calculator dupa o carte sau daca citesti ceva si dupa aia dai copy paste nu e acelasi lucru deoarece in ambele cazuri citesti odata textul, numai ca timpul este redus in al 2 lea caz. Asa gandeam si eu ca cei din ziua de azi nu sunt in stare de nimic decat de copiat si atat dar dupa ce am vazut ce cerinte absurde sunt am zis ca fac foarte bine ce fac, mai ales ca nu stiu cat din ce inveti in scoala, facultate chiar si master folosesti la munca, eu zic ca ~20% ( in marea majoritate din cazuri) practica e mama lor ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Mar 2008, 06:42) Mie daca-mi arata cineva in clasa a XI-a un tel. mobil, scuipam in san si ziceam "pieri Satano!" ![]() ![]() Cand au aparut calculatoarele si pe la noi, erau la moda supaplexu', mario... auzi tu, internet... ![]() Daca ar fi sa ma iau dupa data de nastere afisata in profil ar insemna ca tu esti clasa a 11a acum ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
bogdan_90 |
![]()
|
multumesc pentru informatii. am avut noroc am scapat azi sa prezint referatul, vineri il prezint pana atunci am timp sa-l fac bine. trebuie sa il fac in powerpoint.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bogdan_90 @ 24 Mar 2008, 21:18) Informatii nu detin, ca nu ma pasioneaza , in schimb stiu sa caut pe net ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
am cautat dar nu am gasit sau mai bine zis nu stiu sa caut. se poate inchide topicul.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
da sunt pe clasa a 11a ,am 18 ani pe 5 martie i-am implinit. ce treaba are varsta?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Shush |
![]()
|
Bogdan nu despre tine ziceam
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
bogdan_90 |
![]()
|
aaaaa am inteles gresit. in fine multumesc pentru informatii repet se poate inchide topicul.
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Mar 2008, 13:35) da... si tu n-ai venit decat cu 14 ore mai tarziu cu rezolvarea ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Mar 2008, 06:42) Ce vremuri... Eheeeee... Mie daca-mi arata cineva in clasa a XI-a un tel. mobil, scuipam in san si ziceam "pieri Satano!" ![]() ![]() Cand au aparut calculatoarele si pe la noi, erau la moda supaplexu', mario... auzi tu, internet... ![]() lol ? ![]() ![]() ![]() sa ma laud ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |