Clio Symbol sau Chevrolet Aveo sedan?
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol sau Chevrolet Aveo sedan?
Varu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Eu unul as alege CLIO desi e un pic mai mic si are clar si spatiu interior mai mic decat sa ma leg la cap cu AVEO si problemele lui pe care "unii" proprietari le neaga.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.558 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Kia Ceed!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca "orizontul" e limitat la Clio Sau Aveo, recomand Clio toata ziua.
Daca vrei si alte sfaturi, Kia Ceed. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Kia Ceed!
![]() ![]() ![]() Si in caz ca intrebi de ce zic asta.... pai.... Unul la mana: partea de service a lui kia in romania e la pamant Doi la mana: piese daca ai nevoie stai ceva vreme de la momentul in care le comanzi pana cand le ai. De montat pe masina .... vezi pct 1 Trei la mana: Multi o lauda dar numai lauda e de ea. This post has been edited by tester: 29 Feb 2008, 17:00 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.558 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Patru la mana: mai citeste pe forum cine o lauda!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
kia ceed e o masina misto, intr-adevar, dar, din punctul meu de vedere, are 2 probleme, una asa si-asa si una nasoala de tot, ca sa nu zic insurmontabila:
- are portbagajul prea mic pt mine (solenza mea are 370 l, iar kia are 320 l, iar eu vreau o masina cu porbagajul cel putin la fel de mare ca solenza) - e prea scumpa pentru mine: 11765 euro ddp pret de baza, plus aer conditionat luat optional 520 euro, total peste 12000 euro. nasol de tot ! symbol si aveo au portbagaj mare si costa, in configuratii de top, pe la 10500 euro. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
clio
![]() cam in aceiasi bani, tinand cont ca suntem pe un forum dacia ai putea alege loganul This post has been edited by catalin80: 29 Feb 2008, 17:43 |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Varu, caută echiparea BEST, e 11850 euro cu toate taxele, și are mult mai multe dotări, inclusiv A/C.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Varu |
![]()
|
nevasta-mea nu vrea logan.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De aproape 1 luna am o Kia C'eed in familie, echiparea Best.
In primul rand nu mai exista echiparea Best care era cea mai vanduta: si-au atins scopul cu promotia, acum lumea cauta Kia C'eed asa ca nu mai este nevoie de promotie. Portbagajul la o C'eed este de 375 litri iar cu spatiu de depozitare deasupra rotii de rezerva de 350 litri. Pe mine unul m-a convins, desi ca orice masina are si bune si rele. Daca ai 13.000 Euro asta e recomandarea mea. Pentru 2500 Euro obtii foarte multe in plus de la o C'eed fata de Clio sau Aveo. Dar daca nu ii ai ... |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Există BEST în continuare...
This post has been edited by MAERSK: 29 Feb 2008, 19:46 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
clio. 2500 de euro sunt multi bani, trebuie sa ai bani si de casco si alte daravele de genul asta.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Clio Symbol, desi daca nu ai de carat mi se pare misto si Clio III...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
La banii astia mai ai si alte oportunitati....Seat Cordoba..Kia Rio...Hyundai Accent...
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Desi, poate nu are legatura, loganul este peste symbol la capitolele spatiu interior si rigiditate a caroseriei. Aveo este o masina foarte bine finisata la interior, insa cam disproportionata la exterior.
In ce buget trebuie sa te incadrezi ? Daca vrei sa-ti iei o alta masina doar pentru ca nu vrei sa vezi sigla dacia pe calandru ... treaba ta, banii tai ... This post has been edited by cristi.r: 1 Mar 2008, 11:16 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Hai ca ai fost tare la faza asta. clio este sub logan...la spatiu da dar in rest sunt una si aceeasi
This post has been edited by Gescu: 1 Mar 2008, 11:01 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Daaa, ce stiu eu ... nu ca as fi mers si cu una si cu cealalta o caruta de kilometri ...
Totusi, mai zii o data cu seatul ala ![]() This post has been edited by cristi.r: 1 Mar 2008, 11:17 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Aveo e un sicriu pe roti. Nu te apropia!
Clio Symbol merge. Ai putea sa te interesezi si de Seat Cordoba, Opel Astra Classic (pret de lista pentru 1.4l 90CP - 11270 euro) sau Kia Rio. Mergi pe la dealeri, vezi ce discount-uri sunt, ce oferte... poate le scoti mai ieftin. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
renault clio symbol
![]() |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
recomandarea mea: opel astra clasic II 1.6 16v 102cp
![]() ...la 13000euro, o iei full, adica cam tot ce ofera ca dotari suplimentare o astra clasic (bineinteles cu discount-urile de rigoare + o negociere a unor pachete si optiuni la fata locului, la dealer) ![]() This post has been edited by Kojak: 2 Mar 2008, 22:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
Eu zic sa mai pastrezi ce ai acum ,daca alegerea ta este limitata la Clio si Aveo nu pre ai ce alege ,Clio Symbol e urat cu draci ca orice Hatch la care s-a adugat portbagaj,Aveo calitativ e lucrat mai bine si ai multe chestii incluse in standard dar iti da impresia de ingust si inalt si cu pasajele alea de la roti da impresia ca are roti prea mici in plus Aveo cam gurmanda ! Eu as zice sa-ti un Logan si cu banii care-ti raman sa faci altceva !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Aveo sedan Clar
daca din cele 2 ar trebui sa aleg asta ar fi alegerea mea am mers cu amandoua |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Varu |
![]()
|
multumesc tuturor pentru opiniile exprimate.
cautarea continua: simbata am vazut Hyundai Accent 1,4 Style benzina (cum a propus deja Gescu). e frumoasa foc si la pret de oferta (aproape 11.000 euro e echipata bine cu tot in afara de computer de bord). totusi, am auzit ca accentul are unele probleme pe la suspensii si directie. sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar dupa 3 sau 4 masini Dacia, as vrea totusi sa schimb marca. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Pai Renault = Clio Symbol = Logan asa ca mai bine iti iei Logan e si mai ieftin. Hyundai Accent la asta m-am gandit si eu cand mi-am luat masina si m-am rezgandit deoarece am auzit ca e din plastic (fibra de sticla) nu stiu daca e adevarat dar e totusi coreana => cam slabut. Kia Ceed! este dragutica dar stai o gramada sa vina si mai stai si o gramada daca ai vreo problema cu ea, Opel orice tip, te jacmanesc aia la greu (iti zic din propria experienta) plus ca la fel stai o gramada si mai te trezesti cum am patit eu ca nu iti merge ceva la el sau ca nu ai nu stiu ce obtiune si ca sa iti faci o programare astepti cam o sapatamana. Asa ca sfatul meu daca nu vrei sa dai peste 16.000 Euro pe o Skoda sau Volkswagen, ia Logan. Chevrolet - vezi Opel ca au cam aceeasi dealeri
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
Accentul nu are legatura cu fibra si e facut in Turkey ,7ani garantie spun multe !
Eu zic sa mai astepti un pic sa vedem ce va face Ford la Craiova !!! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Sal. scuze ToPser dar accentu este facut in ungaria eu asa stiu.
Pentru Varu ce a-r zice de un fiat albea motror 1.4 77 cp. consum mic,porbagaj 515 l ,destul de fiabila intretinere minima ,agila, poate nu arata ff.bine dar e frumoasa am mers cu i-a si i-mi pare peste logan si aveo Pret varianta de top 9.900 si am inteles si ceva reducere acum de 400 e 4 Mar 2008, 01:40: Si inca ceva la cei de la hyundai am inteles ca sunt mari probleme la service (pacat de cei 7 ani) la renault sunt cei de la dacia(ca service)dar de fiat chiar nu am auzit de probleme am colegi de serviciu si un cumnat si au albea cam de 2-3 ani si sunt ok Acum ramine sa cintaresti si tu This post has been edited by robyvol33: 4 Mar 2008, 01:40 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:05 |