La PESCUIT !
![]() ![]() ![]() |
La PESCUIT !
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Pe care mal al Dunavatului?
Vad ca sunteti la malu' apei si asta-i grozav.. Sau mai bine zis pot io s-ajung cu masina unde esti,acolo,sau trebe musai barca? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Sep 2013, 16:41) Am crezut ca prin dovada se refera la vreo poza ceva. Ori grecu nu pusese nici o poza cu vreun peste. Cel putin nu pana la acel moment. Asta e... am gresit. sa crezi tu ca scapi asa usor, far de 4 ciuc nu te mai prind prin curte ca dau pisicile pe tine......si vezi ca motanii au oo ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 10 Sep 2013, 17:48) Pe care mal al Dunavatului? Vad ca sunteti la malu' apei si asta-i grozav.. Sau mai bine zis pot io s-ajung cu masina unde esti,acolo,sau trebe musai barca? Am fost pe malul cu satul. Se poate ajunge cu masina. Pentru a ajunge insa pe canale tre' sa mergi cu barca, normal. 10 Sep 2013, 21:01: QUOTE(l@u @ 10 Sep 2013, 20:34) sa crezi tu ca scapi asa usor, far de 4 ciuc nu te mai prind prin curte ca dau pisicile pe tine......si vezi ca motanii au oo ! Zicea Leo ceva ca sa-l cauti la ale lui... ![]() Da' cre' ca visa saracu', ca el nu mai are demult! ![]() This post has been edited by kum: 10 Sep 2013, 20:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
unde ati fost bre, pe Canalul Lipovenilor sau din Dunavat ati iesit cu salupa pe Canal spre bratul Sf. Ghe. acu, vre-o 10 ani bateam canalele alea de 3-4 ori pe vara.
This post has been edited by l@u: 10 Sep 2013, 20:10 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Ete fleosc! Ti se pare ca sunt de prin partea locului?
De la Dunavat am traversat un lac, apoi am intrat pe canale si am luat-o stanga-dreapta-dreapta-stanga-dreapta-stanga-stanga-dreapta si am ajuns la un alt loc mai intins unde am dat la stiuca. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
in uiched am invitatie la Pascani la pescuit, se pare ca va fi un pescuit extrem, pe ploaie !
tocmai am achizitionat 2 feedere pe care la voi incerca ! ![]() sanse de pescuit sunt 10%, de beutura si caterica 100% ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
O fi fost sfintita.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
i-a fost frica sa nu iasa minerii ...
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Noh, succes la pescuit data viitoare atunci
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In lacurile cu cianuri se poate prinde pestisorul de aur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Sep 2013, 13:05) Gigeii aia (vreo 30), din ce-am înteles, lucreaza la reabilitarea galeriilor subterane milenare romane - motiv de mandrie maxima pentru RMGC. Daca statul zice PA-PA canadienilor, raman cei 30 fara jobul de restauratori. Pentru ei s-a dus Victor Viorel si-a îmbracat salopeta. This post has been edited by Markos: 16 Sep 2013, 12:38 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Sep 2013, 13:16) Ihi. Atata doar ca nu iese prea la sprafata si nu se prinde decat cu mana goala. Motiv pentru care se va practica intensiv snorkeling-ul. Si mai zice lumea ca RMGC distruge turismul din zona! ![]() QUOTE(Markos @ 16 Sep 2013, 13:38) Gigeii aia (vreo 30), din ce-am înteles, lucreaza la reabilitarea galeriilor subterane milenare romane Ihi! Fix asa-i. Galeriile alea originare au fost sigilate si apoi inundate. De muuult. Dupa un set de imagini ale acestora (desene + poze), baietii de la RMGC au facut cateva imitatii, ca sa dea bine la sufletul, stiut sensibel (cal altfel nu insura la batranete c-o shtudenta, nu!) al dlui Barbu, onor menestrul culturii. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Or fi desigilat una, că cică-i umezeală maximă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am observat daca Dl. Ponta avea cizme.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 16 Sep 2013, 14:20) Asta garantat, ca galeriile vechi nu doar ca au fost inundate, dar au fost inundate fiindca s-a deschis canal de comunicare intre ele si lacul vechi cu cianuri. Acuma, oricat o fi el Victoras de pisoiul temerar, parca nu-l vad in stare sa faca scuba-diving prin acele galerii. Desi parca l-am vaut intr-o poza in echipament! ![]() Attached thumbnail(s) Ponta_Scuba.jpg ( Size: 1.66mb ) Number of downloads: 261 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Câtă lipsă de respect!
This post has been edited by DragosP: 16 Sep 2013, 13:45 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Neshte basisti, vorba lui Dinu Sararu.
This post has been edited by corbex: 16 Sep 2013, 13:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) DSC_0045.JPG ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 221 IMG_20130916_222412.jpg ( Size: 59.24k ) Number of downloads: 236 DSC_0047.JPG ( Size: 2.73mb ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() Ce curent folosiți? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
saispe nu a fost cu noi cu toate ca am fost in zona lui !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Arată mișto balta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Cu toate ca Galatiul este la Dunare si Siret balti ca in Iasi nu o sa avem nici peste 100 de ani.
Balta aia este privata si nu este data la pescuit , toti crapustenii erau de dimensiunea aia, 1,3-1,5 kg deoarece a fost curatata si populata dupa care nu a fost scoasa la pescuit, noi nu am luat decat de o saramura pe seara restul am dat inapoi,aceasta era si regula acolo,prinzi cat vrei dar nu opresti decat pentru o masa. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Știu, așa-i corect și civilizat.
Pana mea, sunt pline hipermarketurile de pește, nu te duci la baltă ca să-ți hranești familia și neamurile. Decât dacă ești meltean. This post has been edited by Markos: 16 Sep 2013, 21:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Duminica era programata o pescuiala la o balta cu trofee la care nu aveai voie sa retii nimic, dar a plouat de dimineata pana la pranz asa ca am amanat-o
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:25 |