La PESCUIT !
![]() ![]() ![]() |
La PESCUIT !
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
daca nu ma insel, o harta a romaniei pentru garmin stie si de delta si canale navigabile
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(UXE @ 22 Jan 2014, 15:13) Băbăieti, cum ajung si eu cu barca la Padurea Letea de pe bratul Sulina? Trebuie sa merg pana la Sulina sau pot sa ma abat pe la Crisan? Sau cum? Canalul Magearu e inclus in traseele de vizitare navigabile. Se desprinde din a doua bucla a "M"-ului si te duce pana in sat la Letea. Insa este indicat sa te informezi in Tulcea...depinde si de nivelul apei (in caz ca te duci cu iahtu ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Jan 2014, 22:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cu GPS
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa mearga stiuca pe vremurile astea
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
stiuca merge, porcii zboara, nu se incumeta nimeni ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nene l@u, că tot dai cu bota-n baltă de peste trei'j de ani, vreu să-mi iau ceva bețe pentru pescuit pe lac, la crap, și niște mulinete. Te pot obosi pe privat cu câteva întrebări, poate-mi dai niște sugestii? Să nu poluez p'acilea degeaba...
Fir întins! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ieftine-s în China Town
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ieftine și bune. Știu, am d-astea. Acu' aș trece la "next level".
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce bete? Doua fire si o baterie de ceas.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
bateria de la ceasu' gării, poate
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Zi bre asilea ca poate mai vine si altcineva cu o idee mai buna.Eu am 4 bete de crap de 3.9m pe care anul trecut nu le-am folosit ca am trecut pe feedere pentru balta/lac.Bete usoare, foarte sensibile, fir de 0,18 , o placere la balta/lac.
PS: cum sa poluezi un topic dedicat ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Mă gândeam să-mi iau trei d'astea:
LANSETA FL TOURNAMENT CARP 3,90M DIN 3 BUCATI- CARBON / 3,5 LBS / INEL DE PLECARE DE 50 și trei d'astea: MULINETA FL TB 6000- BAITRUNNER; 8 RULMENTI <span class='edit'>6 Mar 2014, 20:34:</span> Sau să mă bag pe HAKUYO de la DanMitranescu? Încă n-aș cheltui averi pentru un moft. M-am reapucat de pescuit anul trecut, după o pauză de vre-o 20 de ani. Da n-aș da bani nici pe niște inutilități. This post has been edited by gabize: 6 Mar 2014, 20:35 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
pana acu cu ce ai dat la crap ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Cu niște telescopice de 3,5 respectiv 3,2 m de la Caperlan. D-alea universale, mai degrabă bune la pescuitul la somn.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
cu cat ai gasit lansetele alea primele ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Pachetul de trei lansete și trei mulinete 650RON. Altfel, 125RON lanseta și 105RON mulineta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
noi?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Da
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
care voi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Noi, bre, cum care?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Pai e bunisor pretul, betele nu sunt de top(sunt carbon composite nu 100%) dar avand in vedere ca vii de pe telescopice is aur, mulinetele ca si capacitate de 100m/0,35 is bune, nu stiu ce sa zic de baitrunner ca nu am folosit decat clasice si cu frana slaba(in ape statatoare). Io zic ca is bune si daca ai bani si de rodpod si senzori cu statie te-ai scos.
EDIT: 300m. am scris gresit ! ![]() This post has been edited by l@u: 6 Mar 2014, 21:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Îmi spunea cineva să evit bețele din trei tronsoane. Cică în timp se lărgesc îmbinările.
Problema e că bețele de 3,9m din 2 bucăți nu-mi încap în portbagaj, lucru incomod. Cât despre baitrunner, spui că mă pot lipsi de el, e suficientă frâna clasică? Mă gândeam că e un must have, și nu voiam să-mi pară rău dacă iau mulinete fără. Rodpod și avertizori am, chiar dacă mai ieftini, deocamdată un an mai merg. Mulineta FL TB 6000 stochează 300m de fir de 0,35mm. This post has been edited by gabize: 6 Mar 2014, 21:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Peste mai trebuie.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() Știi unu' mai ieftin și mai puțin agresiv? ![]() This post has been edited by gabize: 6 Mar 2014, 21:20 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Incearca la Metro!
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
Io am de 3,90 din 2 tronsoane, husa lor are 2,20m, imi incap in fumacios doar cu bancheta rabatata(cand le-am luat aveam duba si nu era problema).Bat mai ieftin inseamna calitate mult mai slaba, nici astea de le vrei nu is de top asa ca unul mai slab e panarama, de imbinari nu iti face griji ca nu le tii tu atat cat sa se slabeasca.
Frana clasica e foarte buna atat timp cat stii sa lucrezi cu ea, poti lua si un bat mai slab. Edit :in foto trusa de crap, am trusa de somn, trusa de feedere, trusa de rapitor! This post has been edited by l@u: 6 Mar 2014, 21:37 Attached thumbnail(s) IMG_20140306_213248_1_.jpg ( Size: 575.08k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
De jucăriile HAKUYO ale lui DanMitranescu ce știi?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
nu prea mai sunt la curent cu achizitiile ca am cam de toate si is bune inca, nu merita sa investesc doar ca sa fiu in pas cu noutatile !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce simplu e de mine, ca nu imi place sa pescuiesc decat la undita
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:45 |