La PESCUIT !
![]() ![]() ![]() |
La PESCUIT !
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca esti programator, te multumesti cu putin.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Programatorii prefera somnul. Aia mai infipti isi aduc paturi la serviciu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
gabize, e simplu.
Daca vrei sa prinzi crapi mai mari de 4 kg, mergi pe o balta care stii sigur ca are crapii aia in ea. Cu putin bulan o sa-i prinzi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa zica lumea ca esti bulangiu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 9 May 2014, 01:17) gabize, e simplu. Daca vrei sa prinzi crapi mai mari de 4 kg, mergi pe o balta care stii sigur ca are crapii aia in ea. Cu putin bulan o sa-i prinzi. Îl pun pe administrator/paznic să-i scoată afară și să mi-i prezinte ![]() E pește mare pe balta pe care pescuiesc (crap până la 20 d Kg), dar crapul mare nu e chiar așa ușor de prins... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
De unde stii? I-a prins cineva? Cu dovezi? I-a eliberat inapoi? Sau vorbesti din legende sau din povestile paznicilor sau localnicilor?
Chiar si asa, e chestie de probabilitati, daca si cand ai putea prinde asa ceva pe o balta unde exista 3 pesti la 20 de ha. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabize |
![]()
|
Din poveștile pescarilor... da' no, poveștile pescărești au mereu credibilitate
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Sint sonare de vinzare pe okazii. Iti afiseaza si sexul pestelui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Despre ce balta e vorba?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabize |
![]()
|
Dorolea, jud. BN
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ultima data cand am incercat sa prind peste, a fost "la mana", pe sub bolovani, in Caraș/Cheile Carașului. Am renuntat rapid cand am vazut mișcand prin apa un șarpe cu desen romboidal pe spinare, si-am concluzionat ca tot conservele-s mai bune. Dupa aia am cumparat pastrav de la o pastravarie, l-am facut "la tepușa".
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
Serpii veninosi nu umbla prin apa. Spaimosu-le!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
..ca se ineaca..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Teoria asta o stiam si eu, dar la cum arata si stiind ca zona e plina de vipere, mi-am acordat dreptu' de a ma cenzura pe mine...mai ales ca zona-i salbatica, si un prim-ajutor ar fi fost tardiv.
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
Se ineaca de ris cind il vad pe Maho. Puteai s-o testezi cu o broasca. Daca raminea gravida, era veninos sarpele.
This post has been edited by corbex: 9 May 2014, 11:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
De frica.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
Uite asa arata un sarpe veninos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
Am vazut o gramada, mai ales in zona aia (Nera, Caraș), (le stiu si comportamentul), ala era ceva mai galbui, dar romburile de pe spate m-au convins sa nu risc. Am vazut si destui șerpi de apa, si ala sigur nu era unu' din ei. Oricum, ce fu-se...
|
--------------------
Dacia
1310
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Vrei crapi peste 4kg te duci pe MV2, si prinzi chiar daca e pt prima oara cand te duci la pescuit.
Stima. |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 9 May 2014, 12:40) Ultima data cand am incercat sa prind peste, a fost "la mana", pe sub bolovani, in Caraș/Cheile Carașului. Am renuntat rapid cand am vazut mișcand prin apa un șarpe cu desen romboidal pe spinare, si-am concluzionat ca tot conservele-s mai bune. Dupa aia am cumparat pastrav de la o pastravarie, l-am facut "la tepușa". ![]() Rusine!!! Cu Oltul asa de aproape la neamuri???? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Tine aproape de fata asta, trag crapii la ea ceva de groaza.
This post has been edited by corbex: 9 May 2014, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 9 May 2014, 13:08) ![]() QUOTE(ady77 @ 9 May 2014, 13:29) Cu undita nu le am nici atat (ca-n Olt, acolo, nu merge ca la munte). Mai aduce nepotu' cate-o punga cu peste, da-i mic (pestele), si-are oase. Icrele fac toti banii. |
--------------------
Dacia
1310
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Vineri 16.05 mi-am rezervat stand...ieri pe meteo nu-mi arata ploaie...acum imi arata
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/VW/Audi
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Las ca merge si pe ploaie, uneori merge mai bine
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
@Crap: dai la stiuca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Crap |
![]()
|
Nu, nu imi place pescuitul la rapitor.
|
--------------------
Dacia/VW/Audi
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:10 |