probleme cu pc, ciudata chestia
![]() ![]() ![]() |
probleme cu pc, ciudata chestia
adimicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
incearca asa :
ctrl+alt+del -> task manager gasesti in processes : explorer -> END TASK apoi FILE/New TASK(RUN) -> explorer ![]() functioneaza ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
pai cand se blocheaza nu mai pot deschide nimic decat cele ce ruleaza deja
insa am sa incerc sa las task manager sa mearga ca sa il pot accesa |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
La cate rpm e hardul? Daca e sub 5400, XP-ul poate fi o problema...memorie, proc?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema si am constatat ca aveam un Trojan in el. Baga repede un antivirus si vezi pe urma ce reactii are...
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand da-ne si tu o configuratie a calculatorului si detaliaza tipul carcasei (mini, midi tower, etc) si puterea sursei.
Problema poate fi atat software (cum s-a zis troian) cat si hardware. In caz ca e software detaliaza: - tip legatura la net - antivirus + firewall - programe recent instalate In caz ca este hardware ar putea fi: - sursa care nu duce cat cere calculatorul tau. Solutie: schimbi sursa sau carcasa cu totul cu una mai puternica - ai adaugat de curand ceva componente in calculator? Problema ar putea fi si de memorii. In acest caz se recomanda rularea completa a unui memtest. Mai multe detalii iti pot da cand imi raspunzi la ce am specificat mai sus! aaa... si inca ceva, gandeste-te si coreleaza de cand a inceput sa apara problema asta, corelata cu un eveniment software sau hardware pe care l-ai aplicat computerului tau. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
adimicu |
![]()
|
configuratia: intel celeron la 2700 mhz, 256 ddr,placa video ati radeon 9200, hard seagate SATA 7200 rot, de 80 gb,sursa de 400 midi tower
eu folosesc avast antivirus + firewall, conexiunea e prin cablu nu cred sa fie troian deoarece am intrat in regedit, la run si nu apare nimic acolo.am mai avut probleme cu troiani dar ii scoteam de acolo din regedit am instalat hardul acum vreo luna dar nu e dela asta temperatura proc nu sare de 25 de grade nu stiu ce sa zic si eu m-am gandit la virusi dar nu cred ca am dat scan si nu gaseste nimic , |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
este de la explorer clar. are ceva busit. incearca ce ti-am spus eu .
merge sa dai ALT + TAB |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
adimicu |
![]()
|
nu merge nici altta b nu mai merge nimic in afara de ce am zis mai sus
cred ca tot mai sfant ramane un format |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pui minuta si deschizi un browser, te duci la www.lavasoft. com si faci download la Ad Aware SE. Rulezi ala si sa vezi ce surprize vei avea. Pentru mai multa siguranta, pui mina si pe un Spy Sweeper si-l rulezi si pe ala!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu zic sa schimbi Avast - si eu l-am folosit muuult, dar am descarcat de pe net un soft mic - Antivirus Tester v.3, si nu a depistat virusi, worm etc. Asa ca am NAV 2005 acum...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
GeorgeB |
![]()
|
kaspersky
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimicu @ 16 Dec 2004, 11:16) nu cred sa fie troian deoarece am intrat in regedit, la run si nu apare nimic acolo.am mai avut probleme cu troiani dar ii scoteam de acolo din regedit asta nu prea o inteleg ![]() Pentru siguranta: 1) ruleaza un test de memorie: http://hcidesign.com/memtest/download.html sau http://www.memtest86.com/ 2) Da disable la conexiunea la net si scaneaza de pe un CD cu un Norton Antivirus (eventual 2005) Daca astea iti merg bine iti recomand sa formatezi sa instalezi Win pe curat si progresiv sa iti instalezi aplicatiile si sa vezi de la care incepe sa iti faca probleme. Daca problema se va repeta fara un motiv plauzibil dupa instalarea Win atunci ai o problema cu sursa si trebuie sa o schimbi cu una de 400W reali. |
--------------------
Skoda / BMW
- B-65-xxx
|
|
adimicu |
![]()
|
nu cred ca sa fie de la sursa fiindca o am de 1 an si nu am avut probleme cu ea
oricum va multumesc tuturor pt sfaturi si o sa le incerc pe fiecare in parte pe rand apropo kaspersky si bit def 8 nu au gasit nimic la fel ca si avast |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Va intreb si eu tot aici...sa nu mai deschid inca un topic :
- am cumparat un HDD WD Caviar 160 GB, 8 Mb cache, 7200 rpm, l-am montat, l-am formatat cu Partition Magic 7.0 ( fara sa-i fac nici o partitie deocamdata). Problema este ca mie imi vede HDD-ul ca avand 127 GB ( din 160) ![]() Intrebare : Este normal asa ceva HDD de 160 Gb sa fie vazut de calculator ca avand 127 Gb ??? ( unde sunt ~ 30 Gb) ![]() Si eu care credeam ca numai la Kilometraj te fura la valorile scrise si cele reale. |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
adimicu |
![]()
|
nu are cum sa fie de la memorie? pana acum de ce a mers
oricum marty am gasit ce mi-ai recomandat , am scanat cu ambele si a gasit o droaie de troiani.mai demilt am avut si eu spydoctor dar nu a rezolvat nimic.astept oricum ss vad cum merge @heaven la tine exista o singura cauza:placa de baza ori e ceva mai veche ori daca nu intra la seagate si ai aici un utilitar , se fac 2 dischete bootabile http://www.seagate.com/support/disc/drivers/discwiz.html utilitarul se numeste disk wizard starter edition nu conteaza ca hardul tau nu este seagate totusi cred ca 90% e de la placa |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
adimicu |
![]()
|
nu are rezolvare momentan.cred ca format si nav2005 si poate se rezolva
|
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
daciaclub-Mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
Aceeasi problema si la mine. Solutia a fost deschiderea calculatorului si curatarea placii de baza foarte bine de praf. De curand eu mai am o problema demna de domeniu SF ... nu imi functioneaza pc-ul decat daca SURSA nu atinge CARCASA.
![]() |
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|
adimicu |
![]()
|
curios
ia sa incerc |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
bj |
![]()
|
QUOTE(heaven @ 16 Dec 2004, 13:51) Va intreb si eu tot aici...sa nu mai deschid inca un topic : - am cumparat un HDD WD Caviar 160 GB, 8 Mb cache, 7200 rpm, l-am montat, l-am formatat cu Partition Magic 7.0 ( fara sa-i fac nici o partitie deocamdata). Problema este ca mie imi vede HDD-ul ca avand 127 GB ( din 160) ![]() Intrebare : Este normal asa ceva HDD de 160 Gb sa fie vazut de calculator ca avand 127 Gb ??? ( unde sunt ~ 30 Gb) ![]() Si eu care credeam ca numai la Kilometraj te fura la valorile scrise si cele reale. cauta pe www.microsoft.com un update pentru windows (banuiesc ca XP) pentru problema ta. |
--------------------
Skoda / BMW
- B-65-xxx
|
|
tibi_thomas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 April 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
QUOTE(heaven @ 16 Dec 2004, 15:51) Va intreb si eu tot aici...sa nu mai deschid inca un topic : - am cumparat un HDD WD Caviar 160 GB, 8 Mb cache, 7200 rpm, l-am montat, l-am formatat cu Partition Magic 7.0 ( fara sa-i fac nici o partitie deocamdata). Problema este ca mie imi vede HDD-ul ca avand 127 GB ( din 160) ![]() Intrebare : Este normal asa ceva HDD de 160 Gb sa fie vazut de calculator ca avand 127 Gb ??? ( unde sunt ~ 30 Gb) ![]() Si eu care credeam ca numai la Kilometraj te fura la valorile scrise si cele reale. Problema e de la windows. Instaleaza Service Pack si o sa'ti dispara problema - o sa vada HDD in intregime. Iti recomand sa nu lucrezi asa cu el pentru ca au fost cazuri in care au aparut bad blocks. Succes ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Ambition
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Am si eu o intrebare .Am cumparat un HDD de 40 GB si placa mea VX PRO nu o detecteaza .Cred ca este problema din placa , este prea slaba sau HDD defect ? Ce placa minima si proc citeste un HDD de 40GB ? Multumesc . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Cred ca cele mai slabe placi de baza care sunt pe piata care sa vada un HDD de 40gb sunt cele cu chipset kt266, kt 266m sau sis735. Procesorul nu intra in discutie. |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
B31AYZ |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc din solutii dar... eu am Win 2000 professional cu tot ce tine de Service Pack updatat la zi.
![]() Despre placa de baza o sa dau detalii cand ajung acasa, ca nu stiu specificatiile exacte ![]() @adimicu - o sa incerc si utilitarul ala |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
adimicu |
![]()
|
marty iti multumesc mult
chiar nu a mai facut figuri dupa ce am rulat adaware si spy sweeper ![]() |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(B31AYZ @ 17 Dec 2004, 09:22) Salut , Am si eu o intrebare .Am cumparat un HDD de 40 GB si placa mea VX PRO nu o detecteaza .Cred ca este problema din placa , este prea slaba sau HDD defect ? Ce placa minima si proc citeste un HDD de 40GB ? Multumesc . Ia vezi cum e setat HDD-ul, sa nu fie Slave si sa nu-l detecteze. Vezi sa n-ai placa setata pentru SATA si HDD-ul sa nu stie SATA. adimicu, cu placere, ma bucur ca ti-au fost de folos utilitarele alea! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
in loc de spysweeper pot folosi spy boot ?
|
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
B31AYZ |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Dec 2004, 15:58) Ia vezi cum e setat HDD-ul, sa nu fie Slave si sa nu-l detecteze. Vezi sa n-ai placa setata pentru SATA si HDD-ul sa nu stie SATA. adimicu, cu placere, ma bucur ca ti-au fost de folos utilitarele alea! Multumesc pentru raspuns.Am incercat aseara timp de 3 ore toate combinatiile .Slave, master tot nu l-a vazut .Nu stiu cum sa verifica daca placa este setata SATA .HDD este ATA 133 .Am vorbit cu cineva de la IT din firma si a ramas surprins ca nu-l vede .HDD-ul este nou si formatat .A zis ca in bios e imposibil sa nu-l vada. Alte idei ? |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:25 |