alarma vietii:D:D
![]() ![]() ![]() |
alarma vietii:D:D
Hoxorian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 1 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 5100t_P5.gif ( Size: 53.29k ) Number of downloads: 120 antivol.JPG ( Size: 53.46k ) Number of downloads: 84 |
||
--------------------
Solenza
solenza
2003 confort
- BV-xx-xxx
|
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Cred ca daca puneai intrebarea pe sectiunea de "Imbunatatiri" aveai mai multe sanse sa te lamuresti. Pe acolo umbla cei care aduc astfel de modificari masinii...pe aici se discuta in general problemele tehnice legate de piesele stok.
Oricum cu un pic de bafta poate iti raspunde cineva si pe aici desi sfatul meu e sa rogi un moderator sa mute topicul. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Hoxorian |
![]()
|
oki ms mult am sa ma mut la inbunatatiri.
![]() |
--------------------
Solenza
solenza
2003 confort
- BV-xx-xxx
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe Solenza ai sistem antidemaraj din fabrica, e pacat sa tai firele. Pana sistemul nu recunoaste chip-ul din cheie nu injecteaza benzina. (sistem mult mai sigur decat un releu care opreste alimentarea demarorului).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu zic ca cele mai multe informatii legate de alarme se gasesc aici:
http://www.daciaclub.ro/Car-Security-Alarme-Auto-f107.html |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Te complici degeaba. Cum zicea si Amedeus, cu imobilizare sau nu, este exact acelasi lucru.
Mai bine iti montezi releul ala pentru deschiderea portbagajului din telecomanda, vei vedea ca utilitatea lui este muuult mai mare in aceasta situatie. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Cum? Ca si mie mi-a ramas releul de imobilizare de la alarma nefolosit si daca zici ca se poate pune la portbagaj zi cum?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Hoxorian |
![]()
|
din cate am citit se da gaura pentru un actuator (vezi ca sa scris despre asta) si se leaga de releul de alarma numca ca l;a mine vreau sa zic ca alarma nu prea fuctioneaza toate functile decat atunci cand pui contactu si aia se poate doar cu releul
![]() ![]() 21 Apr 2008, 21:16: din cate am citit se da gaura pentru un actuator (vezi ca sa scris despre asta) si se leaga de releul de alarma numca ca l;a mine vreau sa zic ca alarma nu prea fuctioneaza toate functile decat atunci cand pui contactu si aia se poate doar cu releul ![]() ![]() This post has been edited by Hoxorian: 21 Apr 2008, 21:16 |
--------------------
Solenza
solenza
2003 confort
- BV-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:45 |