Alarma Guard
![]() ![]() ![]() |
Alarma Guard
adicorbos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|||
ay08021 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 07 ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 15 Apr 2009, 10:28) avertizare optica are masina, cand dai inapoi se aprinde un bec alb... avertizare sonora nu cred ca tine de alarma, este un alt modul care se poate adapta pentru asta... din poza nu imi dau seama ca nu se intelege nimic, e prea mica. salutare, aici este link-ul de pe care am luat documentatia, se mareste imaginea dand clic pe ea, va rog sa ma ajutati. multumesc. http://www.alarmeauto-accesorii.ro/?p=p_157&sName= This post has been edited by ay08021: 17 Apr 2009, 10:39 |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
legi pinul 5 la firul care duce la becul de mars-ariere(de dat cu spatele, ca nu stiu cum se scrie) in rest ar fi trebuit sa fie programata, da` nu mi-am dat seama care din functii se activeaza, avertizare optica si/sau acustica
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
andi306 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 March 09 ![]() |
defapt problema este doara un fir care deserveste pe post de antena atat la alarme cit si la inchiderile lor de stoc acel fir trebuie cumva cat mai bine pozitionat. la inchiderile stoc este prins de uce(uch) si este pitulat in partea stanga sub volan scotetil cumva spre bord sus si se cam va rezolva treaba, cat la alarme vedeti ca exact ca si inchiderea au si ele tot un fir exact la modulul de alarma in nici un caz vreo ciudata de antena.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 MPI
- OT--------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:18 |