VREM SA AJUTAM O FAMILIE NEVOIASA, FIRMA IN FALIMENT
![]() ![]() ![]() |
VREM SA AJUTAM O FAMILIE NEVOIASA, FIRMA IN FALIMENT
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Sorine, fara misto, dar daca tot te incadrezi la art 55 lit b in consecinta nu mai esti angajat, de ce nu iei tu bunurile respective si le vinzi sau le pastrezi chiar tu? Intreb si eu ca ma roade curiozitatea ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
iti zic eu daca vrei te duci la prima gradinita/scoala/centru plasament (binenteles de stat) si le zici ca ai un TV, frigider, canapea si se gaseste cineva sa vina sa le ia de acolo (portar, femeie de servicu, etc)
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Daca as fi prin preajma le-as lua fara discutii ... de le-as duce la tara si tot le-as lua
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sincer? nu am ce sa fac cu ele si nu vreau sa ma incarc de doamne-ajuta
![]() nu m-am imbogatit niciodata din d-astea si nici acum nu am de gand! eu vreau sa fac un bine si nimic mai mult! nu sunt nici cel mai amarat ca sa imi permit sa le iau eu... deja e unu care a lucrat acolo si e mai mult decat incantat sa le ia el... ca de si-a facut foisor la tara si le pune acolo... nu stiu... probabil pana la urma le va lua el ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, dupa ce ne-am mai si amuzat, nu crezi ca daca ieseai pe strada in maxim 5 minute ai fi gasit 10 amarasteni care ar avea nevoie de boarfele alea?
Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 26 Mar 2008, 23:08) ![]() ![]() ![]() QUOTE(sorin1983 @ 27 Mar 2008, 11:00) deja e unu care a lucrat acolo si e mai mult decat incantat sa le ia el... ca de si-a facut foisor la tara si le pune acolo... nu stiu... probabil pana la urma le va lua el ![]() ![]() ![]() amarastenii astia, foisoare, accent-uri... This post has been edited by Alexu7: 27 Mar 2008, 12:40 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
sorin1983 |
![]()
|
vijelie eu am tot intrebat in stanga si-n dreapta... dar ce vrei sa fac??sa o iau din casa-n casa pan' la mine acasa??
se gaseste cineva bine, nu se gaseste la fel de bine, eu unul am incercat! alexu nu vrei o canapea? ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca o bagi in breku' tau si o aduci pana la Bacau...
eu n-am nevoie... dar baietii din cartier cred ca ar aprecia un loc de tolaneala si depravare ( ™Puya ) ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
sorin1983 |
![]()
|
n-am break
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cauta p-unu' cu estate
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Mar 2008, 15:38) Merge doar daca TV-ul are mufa DVI ca sa poti sa il legi la computer. Daca nu e LCD cu DVI nici nu merita luat. Si conteaza daca ai placa video cu DVI, e complicat. This post has been edited by 2dor: 27 Mar 2008, 13:05 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
2dor inseamna ca nu stii faza
![]() muttley e unu singur care are estate... restul au dacie break |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Nu m-am imbogatit niciodata din d-astea si nici acum nu am de gand! Nu sunt nici cel mai amarat ca sa imi permit sa le iau eu... Mentalitate invechita ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:27 |