Problema ambreiaj, Curge pompa de ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Problema ambreiaj, Curge pompa de ambreiaj
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Inteleg ca ai ambreiaj hidraulic. Pai simplu, nu mai ai etansare la pistonul pompa, iti va curge lichidul, nu ai sa mai poti schimba vitezele.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
... si vei ramine si fara frine.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
nu are cum sa ramina fara frine pentru ca iesirea din vasul lichidului de frina spre pompa de ambreiaj este destul de sus
|
-------------------- |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa ne pui si noua o poza?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Poze o sa pun maine cand o sa am acces la camera foto.De curs curge pe la "mufa" care face legatura intrre furtunul care vine din borcan si pompa.
Poze maien dupa amiaza dupa ce ies de la munca. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Bejenaru Ionut @ 9 Mar 2008, 23:26) Deci sa inteleg ca nu-ti curge lichid din pompa.... . Probabil furtunasul ala si-a pierdut calitatile elastice...asa ca poti incerca sa-l schimbi...sau mai ieftin...sa-i pui un colier. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Gata si pozele.
Attached thumbnail(s) imagine1.JPG ( Size: 66.71k ) Number of downloads: 1008 imagine2.JPG ( Size: 56.08k ) Number of downloads: 1082 imagine3.JPG ( Size: 52.46k ) Number of downloads: 1060 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu imi dau seama ce problema ai din pozele alea, totusi vin cu o intrebare: ce model de Logan e ala cu ambreiaj hidraulic?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca e pe la pompa poti avea conducta sau aerisitor insuficient stranse sau garnitura bulita.
Oricum se repara repede si ieftin, iar daca ai si garantie... te-ai scos. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 10 Mar 2008, 22:19) Daca e pe la pompa poti avea conducta sau aerisitor insuficient stranse sau garnitura bulita. Oricum se repara repede si ieftin, iar daca ai si garantie... te-ai scos. Am fosta azi la service si am facut programare pe vineri dupa-amiaza.Da masina e in garantie deci m-am scos.Acum ar fi dur sa se constate ca s-a bulit din cauza mea (utilizare necorespunzatoare) ![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
facuse cineva un calcul "abstract" (adica din ala cu necunoscute) pe un alt topic legat de ambreiaj hidraulic, cam la cate actionari functioneaza un ambreiaj hidraulic.. se pare ca ai ajuns la numarul maxim de actionari !! wow, da' tie chiar iti place sa mesteci in benzina la masina aia
![]() 11 Mar 2008, 20:50: Si era sa uit : sa ai grija la a 10-a defectare a ambreiajului, ca o sa ramai fara frane (teoretic) ![]() This post has been edited by TIulian: 11 Mar 2008, 19:50 |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Chiar in acest moment am citit celelalte topicuri legate de ambreiajul hidraulic.Ma rezum numai la aciti acele topicuri ca vad ca se cam incing spiritele.Ce pot sa spun, problema e partial rezolvata.Am fost la service si dupa 3 ore de constatari au schimbat furtunul care coboara din borcan la pompa si vad ca a mai curs foarte putin.Acum nu mai curge.Sper sa fi fost de vina numai acel furtun.O sa mai spal inca o data pompa de ambreiaj si daca tot o sa curga ma duc la ei sa-mi schimbe pompa.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai vorbiti prostii!!!
nu ramai fara frane, chiar daca se goleste complet circuitul de actionare a ambreiajului, pentru ca furtunul de alimentare al acestuia este situat in zona nivelului minim din paharul de lichid de frana, iar masina poate frana fara probleme cu lichidul de frana la minim! |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:54 |