Help !, Bujii afumate si dupa ce am schimbat set motor
![]() ![]() ![]() |
Help !, Bujii afumate si dupa ce am schimbat set motor
dark_angael20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Break
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
In primul rand te salut si bine ai venit pe forum .
![]() Bujiile se afuma daca : 1 Amestecul este prea bogat. 2 Bujie prea rece pentru motorul respectiv. Daca pui de nova pe 1300 se vor afuma. 3 Defectiuni la aprindere (tensiune mica pe bujie) si bujia nu lucreaza tot timpul Cauzele pot fi bobina pe duca, platina reglata incorect, capacul de delco fisurat, lulea care se misca pe ax, condensator, fise etc. 4 Bujie defecta 5 Mers pe distante scurte cu socul tras fara ca motorul sa se incalzeasca. 6 Temperatura motorului e prea mica (termostat defect) 7 Mers subturat.(De obicei la mers subturat se depune mai multa calamina in motor) 8 Culbutori prost reglati This post has been edited by Minel: 28 Mar 2008, 07:39 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Minel , mai vreau sa adaug si supape, scaune de supape. Eu asta am avut
![]() In concluzie trebuie sa incepi sa elimini din ele sa ajungi la problema. Si in final daca tot nu ii ajungi la buba mai e o sansa ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |