Accident Urziceni
![]() ![]() ![]() ![]() |
Accident Urziceni
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai mai... eu ma simt cu musca pe caciula.
Sunt incepator cu clio ( motor 1.4 ), de putere nu poate fi vorba decat la drum intins si cel mai mult am mers cu 140 impins de la spate pe dn1 si deja tremura masina. Dar in acelasi drum si chiar prin bucuresti am vazut oameni mai in varsta peste 26 de ani care merg cu dacia 1310 ( din aia buna 3 ani sa inveti ) care se arunca de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze, fara sa acorde prioritate si fara sa se asigure! O MULTIME AM VAZUT! am evitat destule coliziuni cu acest gen de persoane carora pur si simplu nu le pasa de masini! p.s. da, si eu m-am saturat ... This post has been edited by blak2oo8: 27 Mar 2008, 19:41 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 27 Mar 2008, 19:04) Eu m-am saturat de parinti inconstienti care dau pe mina la handicapati lor de copi masini straine si de putere care habar nu au sa le controleze ... mai bine o dacie si dupa 3 ani de mers zi de zi poate merita ceva mai bun. Sa le iei tu la copii tai dacii prima data ca eu la ai mei o sa le iau masini straine. Vine vreun smecher cu o masina straina si intra in dacia pe care i-ai cumparat-o. Ce sanse are sa scape?? |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu uita sa le iei una cu minim 200 cp
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Tragediile astea pe drumurile noastre ma sperie din ce in ce mai mult.
![]() Nu sunt de acord cu antevorbitorul meu cand a spus ca e mai bine sa iei dacie. Stiu ca este forumul Dacia, dar automobilele de aceasta marca nu stau foarte bine la siguranta (chiar deloc, mai ales modelul 1310 care stim toti ca are deficiente). In plus faptul ca cei din S classe au supravietiut ma face sa fiu mai convins ca urmatoarea masina sa fie una din clasa mare (SH, de 4-5-6 ani nu mai conteaza..). Urasc jeepurile deci o sa incerc ceva din categoria limuzina. Suport costurile de intretinere + benzina caci PENTRU SIGURANTA MEA nu conteaza banii. ![]() ![]() This post has been edited by Executron: 27 Mar 2008, 21:14 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Cert e ca sunt multi care nu ar avea voie sa conduca. Inconstienti, teribilisti, oameni de 2 lei. Mi-e greata de asemenea progenituri.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Imi pare rau baieti dar aici e sectiunea "CLIPURI VIDEO" nu discutii despre accidente.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:22 |